- 14 Haziran 2023
- 6.271
- 4.979
- 23
Bilmiyorum kuruma çizgisi de olabilirAaaaaaaaaa nasil yaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kuruma çizgisi de olabilirAaaaaaaaaa nasil yaaaaaaa
Türkmenistan da yaşıyodu galiba Candy7777 orda oluyo mu öyle bilmiyorumPeki yarın acile fln gitsen direk kan testi versen?
Allah be hemen sabah olsunnnGel kuzum gel etiketlerim zaten seni
Bazen akışına bırakmak ve hiçbir şey bilmemek daha iyi sanırım, ne bileyim... İlk gebelikten bam bam bam ilerlemişti hiçbir şey bilmiyordum kendiliğinden oldu şimdi de üstüne düştükçe olmuyor sankiHaklısın valla ne diyim taktım bir kere. Böyle belirsizlik çok kötü ya ne adet oluyorum ne testte nbir şey var stresim bu yüzden. Evet burdan çok güzel bilgi alışverişi yapıyoruz ama aklın takılıyor ve o gün okuduğun belirtileri kendinde bulabiliyorsun. Biraz olsun sakinleşmeye çalışıcam. Herkese söyledim bu aralar uykusuzum diye kocama anneme ablama kaynanama hepside aaa neden acaba diye geçiştirdiler bilmiyorlar ki kafam olmuş bir milyon
Ayy evet evet olsunduuuAllah be hemen sabah olsunnn
Suya tut idrar gelen yeri kuruma ise gider degilse var bisilerBilmiyorum kuruma çizgisi de olabilir
Aynen bende öyle düşünüyorum ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum kendimde ama yok sonra belkide ikinci gebelikte belirtilerim daha farklı olur diye de düşünüyorumBazen akışına bırakmak ve hiçbir şey bilmemek daha iyi sanırım, ne bileyim... İlk gebelikten bam bam bam ilerlemişti hiçbir şey bilmiyordum kendiliğinden oldu şimdi de üstüne düştükçe olmuyor sanki
Aklımı seveyim doğru hatırlamışım randevu alıp doktoruna gidebiliyosun ama demiYes doğru. Olmuyor maalesef kafana göre kan veremiyorsun canım Kahhve
Tuttum tutmaz olur muyum gitmedi olduğu gibi duruyorSuya tut idrar gelen yeri kuruma ise gider degilse var bisiler
O da olabilir, off her şey her zaman olabilir çok sıkıcı Sabah da test vermeye gidemedim ama zaten benimkisi çok ütopikti, reglime daha 1 hafta fln varAynen bende öyle düşünüyorum ilk gebeliğimdeki belirtileri arıyorum kendimde ama yok sonra belkide ikinci gebelikte belirtilerim daha farklı olur diye de düşünüyorum
Canımsın evet onu yapabiliyorum ama şimdilik testi görmek istiyorum belki daha sonra giderim haftaya falanAklımı seveyim doğru hatırlamışım randevu alıp doktoruna gidebiliyosun ama demi
Valla sıkıcıkız daha bir hafta varsa ne testi Allah aşkına burda 10 gün gecikmişiz anca yapıyoruz dur daO da olabilir, off her şey her zaman olabilir çok sıkıcı Sabah da test vermeye gidemedim ama zaten benimkisi çok ütopikti, reglime daha 1 hafta fln var
Tühh ya burada olsan kolaydı, acile gitsen başım çok ağrıyo migrenim var ilaç almam lazım ama gebelik şüphem de var desen fln olmuyo mu?Yes doğru. Olmuyor maalesef kafana göre kan veremiyorsun canım Kahhve
Canımsın evet onu yapabiliyorum ama şimdilik testi görmek istiyorum belki daha sonra giderim haftaya falan
Noha yaniiii bir hafta var adete ee ben başlıyım o zaman 14 günüm kaldı sayılırO da olabilir, off her şey her zaman olabilir çok sıkıcı Sabah da test vermeye gidemedim ama zaten benimkisi çok ütopikti, reglime daha 1 hafta fln var
Cıks olmuyor maalesef zaten ben yapsam beyim yapmaz gece gece ne gerek var der eril işte ne yapacan katlancanTühh ya burada olsan kolaydı, acile gitsen başım çok ağrıyo migrenim var ilaç almam lazım ama gebelik şüphem de var desen fln olmuyo mu?
Tüp işlemlerini ona göre başlatcam o yüzden tedirginim acele ediyorumValla sıkıcıkız daha bir hafta varsa ne testi Allah aşkına burda 10 gün gecikmişiz anca yapıyoruz dur da
Ayyy ağzın bal yesin emi inşallah inşallahTabi tabi yarın sabah testi tekrarla bizi de mutluluk haberlerine boğ ondan sonra doktorrr❤❤❤❤
İnşalllahhhhh bebişimAyyy ağzın bal yesin emi inşallah inşallah