- 22 Kasım 2023
- 889
- 407
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet akşama yapAfedersin idrar kalmadı akşama doğru yaparım artık
Hahahhahahah bilemedim artık nasıl olursunhey Allahım ya bakalım ben nasıl olcam hem evlilik yıl dönümü Allahım inşallah
AA yok bacım Allah kimseyi evlatla sınamasınYooo kendi adına konuş düşmanıma verebilir
Allahın işine de karışılmaz tabi, bat gecikmeye girsin bakalımAma olma ihtimali varmı ben hayatımda daha önce hiç yaşamadığım bi kasık ağrısı yaşıyorum şuan ağlatacak derecede canım okadar çok acıyoki belime bacaklarıma heryerime vuruyo ağrı
Hahahhahahah bilemedim artık nasıl olursun
Takip edelim birbirimizi bakalım neler olacakKuzu iki gündür bende de akıntı var , senle aynıyız bugün benimde 13.gün :)
Bilmiyorum görünüyor mu gözle çok çok az görünüyor ama böyle gölgelere pek inanmıyorum yaaKuzu bi atsana bakalım Allahım hadi inşallah
Takip edelim birbirimizi bakalım neler olacak
Yok yok evlatla sınamasın onu demek istememiştim zatenAA yok bacım Allah kimseyi evlatla sınamasın
Pek göremedim ama sen çıplak gözle görüyorsan kuzum , kan versene bi en azından bi bakalım sonucaBilmiyorum görünüyor mu gözle çok çok az görünüyor ama böyle gölgelere pek inanmıyorum yaa
Ya kan verince daha çok hayal kırıklığına uğrarım ya şimdilik bekliycemPek göremedim ama sen çıplak gözle görüyorsan kuzum , kan versene bi en azından bi bakalım sonuca
Yok canım benim yapmıyorum ama bu ay femara kullandım ben bakalım neler olacakAynen kuşum edelim ovu testi yapıyor musun
Ya kan verince daha çok hayal kırıklığına uğrarım ya şimdilik bekliycem
Yok canım benim yapmıyorum ama bu ay femara kullandım ben bakalım neler olacak
Hahaha güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaBakalımmm bekliiiciiz göricizzzz
İnşallah yaAnlıyorum kuzum seni de inşallah vardır yoksa da gelir hemencecik bekletmez daha fazlaaaa
Yalancı çift çizgi de vermesin kimseye neyse o olsun bacımYok yok evlatla sınamasın onu demek istememiştim zaten
Geç mi yumurtladın sen aşkımİnşallah ya