Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum ben de aynısını yaptım(yavruma bisi olur sıkıntı olur diye ) adetim de düzenli 28 gunde bir regl oluyor diye. Temmuzda bıraktım bende rast gele bakmıyorum ama bir kere ovulasyon testi alacağım denemek içinKeşke yöntemini bilsem her çocuk isteği olana söylesem bu zamana kadar çatlama dönemlerinde ilişkiyi sıklaştırdım diğer günler kocamın yüzüne bakmadım bu ay benim yöntemlerime göre ilerleyelim dedi adet bitiminden beri bir dolu bir boş ilerliyoruz sonuç olarak bilmiyorum nolur
Yaptım bile bembeyazatarım atarım sende
Orada bos beyaz cizgi var sanki test mi bozukYaptım bile bembeyaz Eki Görüntüle 3460361
Son derece haklılar çok okudum burda artimedin sahte pozitif çıkardığınıişte herkes böyle diyor
Hahaha Allah düşman başına vermesinEvlerden ırak
Keşke bende deneyebilsem ovitrelleden sonra bile ilişki robotik geliyo ovü testinde daha beter olurum.Kesinlikle katılıyorum ben de aynısını yaptım(yavruma bisi olur sıkıntı olur diye ) adetim de düzenli 28 gunde bir regl oluyor diye. Temmuzda bıraktım bende rast gele bakmıyorum ama bir kere ovulasyon testi alacağım denemek için
Evet onu bende gördüm ama aldırış etmedimOrada bos beyaz cizgi var sanki test mi bozuk
Yerine biz aldırış ederiz candymmm,elinde baska var miEvet onu bende gördüm ama aldırış etmedim
Hahaha temmuzda bende öyleydim yumurtlama ovü dönemine denk geliyorum tam oh dedim deniz kum güneş rahat olur aklıma gelmez sonuc ay sonu adet oldum
Yooo kendi adına konuş düşmanıma verebilirHahaha Allah düşman başına vermesin
evet var 6 tane aldım akşama doğru mu yapayım yoksa yarın mıYerine biz aldırış ederiz candymmm,elinde baska var mi
Ama olma ihtimali varmı ben hayatımda daha önce hiç yaşamadığım bi kasık ağrısı yaşıyorum şuan ağlatacak derecede canım okadar çok acıyoki belime bacaklarıma heryerime vuruyo ağrıSon derece haklılar çok okudum burda artimedin sahte pozitif çıkardığını
Silik bir çizgi mi var orda? Yoksa kameradan mı öyleYaptım bile bembeyaz Eki Görüntüle 3460361
Silik bir çizgi mi var orda? Yoksa kameradan mı öyle
Başka bir test yapsana elinde varmış testGölge gibi belli belirsiz bir şey var ama inanmıyorum net çizgi olmadıkça
Kuzu iki gündür bende de akıntı var , senle aynıyız bugün benimde 13.gün :)Kızlar bı şey sorcam yumurtlama haftasında bel ağrısı ve akıntı olur mu ara ara da kasik ağrım oluyor ben her akşam ilişkiye giricem artık da bugün adetimin 13. Günü sanki adet olacakmisim gibi hissediyorum
Kuzu bi atsana bakalım Allahım hadi inşallahGölge gibi belli belirsiz bir şey var ama inanmıyorum net çizgi olmadıkça
Afedersin idrar kalmadı akşama doğru yaparım artıkBaşka bir test yapsana elinde varmış test