- 28 Ocak 2021
- 2.327
- 1.442
Olsun adaşım Rabbim hayırlısını verir inşallah sakin kendini uzmeAynen geldi kirmizilar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun adaşım Rabbim hayırlısını verir inşallah sakin kendini uzmeAynen geldi kirmizilar
Ay o artışlar bundanmış, demiş miydim ben sana ikiz gebelik olabilir diye?Canim benim Femara+çatlatma iğnesi ile oldu. Betam 2 katından fazla artıyordu. 2,8 2,9 gibi artış gösteriyordu.
10 gün oldu valla hala gelen giden yok çarşamba günü testim negatifdiKız kaç gün geçti noldu senin ilk gecikmenmi
Bilmiyorum ki kız hatırlamıyorum demişte olabilirsinAy o artışlar bundanmış, demiş miydim ben sana ikiz gebelik olabilir diye?
Doktora gidicekmisin hiç bukadar geciktinmi cok ilginç . Bazılarının idrarda pozitif çıkmazmıs sadece kanda görünürmüş bu platformda böyle bişe okumuştm blmem nekadar doğru10 gün oldu valla hala gelen giden yok çarşamba günü testim negatifdi
Hayırlisi hakkimizda ama çok yoruldum Allah biliyor yaOlsun adaşım Rabbim hayırlısını verir inşallah sakin kendini uzme
Salı günü kontrolüm var progestoranamı baktırmam gerekiyorSilikleştiyse çatlamıştır diye düşünüyorum. O sıvı herkes de olmak zorunda değil ona çok takılma
Doktora tekrar git bence çatlamış mı diye kontrol etsin
Ah kuzum ya ne desem bilemedim bende çok üzülüyorum inşalllah bu ay gelir bebişin. Beslenmene herşeye dikkat et inşallah en kısa zamanda nasip olurHayırlisi hakkimizda ama çok yoruldum Allah biliyor ya
Ayyy maşallah maşallah ailenden var mıydı kuzum ikiz. Bizim memlekette anne tarafından ikiz varsa 7 ceddine olsa birini bulur derler de. Bi komşumuz var 10 yaşında oğlu vardı. İkinciyi düşündüler hamile kaldı tek yumurta ikizi oldu maşallah çok tatlı bıcır bıcır kızları var onlarında ailesinde varmış ikizKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Ama sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Yok kuzum yani bildiğimiz ailemizde ikiz yok. Zaten tedaviyle olabiliyor.Ayyy maşallah maşallah ailenden var mıydı kuzum ikiz. Bizim memlekette anne tarafından ikiz varsa 7 ceddine olsa birini bulur derler de. Bi komşumuz var 10 yaşında oğlu vardı. İkinciyi düşündüler hamile kaldı tek yumurta ikizi oldu maşallah çok tatlı bıcır bıcır kızları var onlarında ailesinde varmış ikiz
Biz mi zorlaştırıyoruz neAy be zormuş hamile kalmak be vallahi yok o yok bu
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumYok kuzum yani bildiğimiz ailemizde ikiz yok. Zaten tedaviyle olabiliyor.
Canım çok sevindim , bekledin bekledin rabbim iki tane birden nasip etti Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin minikleriniKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Ama sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah
Canım ben karıştırıyor olabilirim ama senin tüp bebek ya da aşılama mıydı?Yok kuzum yani bildiğimiz ailemizde ikiz yok. Zaten tedaviyle olabiliyor.
Düşünmiyim diyorum aklım hep orda şimdi yumurtlama ne zaman diye düşünüyorum o olcak bu sefer bata kadar belirti ara sonra test batağı yoruldum kuzum yaaBiz mi zorlaştırıyoruz ne
Femara+iğneCanım ben karıştırıyor olabilirim ama senin tüp bebek ya da aşılama mıydı?
Canım sen bu iğnelerden sonra hiç lekelenme yaşadın mı?Femara+iğne
Aşkım yumurtlamayı da böyle düşünüyosan ovü testi kullanmaya devam. Yani işi ona bırak. İşte kendi kendimize zorlaştırıyoruz. Ben 3 sene olmak üzere bu söylediklerini atlattım bereket, adete birkaç gün kala test yapsam mı diyorum sonra boşver Gülşah nasıl olsa negatif diyip geçiyorumDüşünmiyim diyorum aklım hep orda şimdi yumurtlama ne zaman diye düşünüyorum o olcak bu sefer bata kadar belirti ara sonra test batağı yoruldum kuzum yaa
Yaşamadım kuzumCanım sen bu iğnelerden sonra hiç lekelenme yaşadın mı?