- 18 Temmuz 2024
- 91
- 76
- 29
Kan verdim 220.7 çıktı bhcg
Bat bugün hcg oranı normal mi? Yumurtlama da 18-19uyduTebrik ederim canım bata kaç gün var? kan ver istersen baya koyu çıkmış
Gayet normal 1-2 hafta boyunca 2 günde 1 testi tekrarla giderek artması lazım, doktorun da yönlendirir zaten, 1-2 haftaya keseyi gördüler mi tamamdırBat bugün hcg oranı normal mi? Yumurtlama da 18-19uydu
Oo maşallah masallah sağlıklı gebelik olsun inşallahKan verdim 220.7 çıktı bhcg
Yook olamdım bekliyorumCandy7777 naptin canım. Adet oldunmu
Sağlıcakla kucağına al canım nazar boncuğunu da koydumKan verdim 220.7 çıktı bhcg
İki kez yaşadım araştırdım pıhtılaşma bozukluğu çıktı 2. Sinde doktor vermedi iğne maalesef keşke kullansaydım belki kucağıma alırıdmm 3.sünde inşallajSebebini arasdirmadinmi neden ust uste bos gebelik yasadin ilk gebeliginmiydi
Homozigot çıktı tek gendeSebebini arasdirmadinmi neden ust uste bos gebelik yasadin ilk gebeliginm
Marryj@ merhaba Sat 19 Temmuz, bat 15 Ağustos beni de ekler misiniz?@Marryj merhaba Sat 19 Temmuz, bat 15 Ağustos beni de ekler misiniz?
Ay yapamadım galibaMarryj@ merhaba Sat 19 Temmuz, bat 15 Ağustos beni de ekler misiniz?
Allah'ım yaaa kalpten gotureceksinLh testi kiz bunlar dur sakin ols
Maşalllah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKan verdim 220.7 çıktı bhcg
Gayet normal canım önemli olan iki güne artması şimdi :)Bat bugün hcg oranı normal mi? Yumurtlama da 18-19uydu
Amin teşekkür ederimGayet normal 1-2 hafta boyunca 2 günde 1 testi tekrarla giderek artması lazım, doktorun da yönlendirir zaten, 1-2 haftaya keseyi gördüler mi tamamdırhayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına al dilerim
Test yaptinmiYook olamdım bekliyorum
Dün yaptım tek çizgiTest yaptinmi
Ayy süper çokk sevindimm, aşılamada 13-14. günde mi test veriliyordu, tüp bebekte 10. gün test veriyordukKızlar ask kizlar hanimlarrrrrr
Ay ben ilk dusugumde 10-11 gun diye öğrendim hatirlarken not aldığım defterimi buldum meğer 13.gun kanda 8 ertesi gun 16 2 gun sonra da 50 olmus sonra cok guzel artmisti dustu
Aklımda nedense 10-11 gun diye kalmis vay anam
Yani aşılama ben de muhtemel 13 14 gunde etki gosterecek 2 olan deger yukselecek diye düşünüyorum
Kendime bir gaz verisim var hepimize yeter diye düşünüyorum