Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına tam sökülür ozaman seninPed koydum ama pede gelmemiş ama peceteyle silince pecetede pembe goruyorum
Bu marka yalancı silik çizgi çıkarıyor brn yaşafım daha önce dikkat edinBen şimdi aldım 2 gün gecikmem var ama yapmaya korkuyorum desem
Yapim mi buna hazır mısinizKızlar ya eski gebeliğe hazırlık gruplarında kızlar bir saat belleyip kendi fotolarını profil fotosu yapıyordu 5 dakikalığına. Çok samimi oluyordu. Yapalım mı ne dersiniz
Evettt bende yapıcamYapim mi buna hazır mısiniz
Hayırlı güzel haberini bekliyor olacağım etiketle benide muhakkak görmezsem falanCanimsin
Yarın haber edeceğim inşallah
Az önce adetim başladıBu marka yalancı silik çizgi çıkarıyor brn yaşafım daha önce dikkat edin
Gecikmenin 10.günüGecikmenin 10. Gunu mu ogrendiniz yoksa catlamanin 10. Gününde mi
Yarına kalmaz bile akşama yoğunlaşır hep öyle oluyo zaten öyle aman aman adet olan biri değilim 3 gün az az oluyorumYarına tam sökülür ozaman senin
Yaptım bileYapim mi buna hazır mısiniz
Kız ben kendi resmimi bile attım buraya neyden cekinecem bunlar benim kızlarım çok şükür varlıklarınaKızlar ya eski gebeliğe hazırlık gruplarında kızlar bir saat belleyip kendi fotolarını profil fotosu yapıyordu 5 dakikalığına. Çok samimi oluyordu. Yapalım mı ne dersiniz
32 yaş ile de ben geldimProfil fotodaki benim kızlar. Nasıl 22 yaşında duruyor muyum?
Kız senin kocaman kızların varmış maşallah. Ama sende baya genç duruyorsun kızların ablası gibisinKız ben kendi resmimi bile attım buraya neyden cekinecem bunlar benim kızlarım çok şükür varlıklarına
Sen çok gençsin ve güzelsin yüzün kadar ömründe güzel olsun güzel kızSenin şuan tam geliyor mu benim daha gelmiyor ama eli kulağında bir iki güne gelir
Tamamdır adaşım asla unutmamHayırlı güzel haberini bekliyor olacağım etiketle benide muhakkak görmezsem falan
Testlerde cikmadi mi peki anlatir misiniz biraz ? Belirti vs oldu muGecikmenin 10.günü
38 yaş ilede ben32 yaş ile de ben geldim
Sende hiç 32 durmuyorsun maşallah32 yaş ile de ben geldim
Sende Mervesin demek masallah ne kadar güzelsin yüzün gibi bahtinda güzel olsun inşallahTamamdır adaşım asla unutmam