- 14 Haziran 2023
- 6.273
- 4.979
- 23
Sen baya baya genç duruyorsun erken anne olmuşsun kızlarınla arkadaş gibisindir kesin38 yaş ilede ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen baya baya genç duruyorsun erken anne olmuşsun kızlarınla arkadaş gibisindir kesin38 yaş ilede ben
18 ve 16 yaşında kızlarımKız senin kocaman kızların varmış maşallah. Ama sende baya genç duruyorsun kızların ablası gibisin
Sırrı insanlari umursamazlikta buldum CandymmSende hiç 32 durmuyorsun maşallah
Ben 18 yaşımın başında hamile kaldım sonunda doğum yaptımSen baya baya genç duruyorsun erken anne olmuşsun kızlarınla arkadaş gibisindir kesin
Yaaa teşekkür ederim utandımSen çok gençsin ve güzelsin yüzün kadar ömründe güzel olsun güzel kız
Uuu gözler38 yaş ilede ben
Evet adaşızSende Mervesin demek masallah ne kadar güzelsin yüzün gibi bahtinda güzel olsun inşallah
Sen işi çözmüşsün umarım bende başarırım bu dediğini. Teşekkür ederim canımSırrı insanlari umursamazlikta buldum Candymm
Sen de fistik gibisin hatta lokum
Çok iyi ya genç anne olmak hep hayalimdi çocuğumla beraber büyümekBen 18 yaşımın başında hamile kaldım sonunda doğum yaptım
Yaparsın senden bir tane daha dünyaya gelmeyecekSen işi çözmüşsün umarım bende başarırım bu dediğini. Teşekkür ederim canım
Yok deme öyle büyük kızım ilk defa iş yerime geldi arkadaşlarım inanmadı kızım olduğuna kızımın veli toplantisina gittim öğretmeni dedi anneniz neden gelmedi dedim annesiyim kadın inanmadı kızımla aynı reyondan giyiniyoruz bazen iyi olmuyo yaÇok iyi ya genç anne olmak hep hayalimdi çocuğumla beraber büyümek
Yaa geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah. Yaşadığımız her kötü olayın ardında muhakkak güzellikler de vardır inanıyorum hepimiz mis kokulularımıza kavuşacazYaparsın senden bir tane daha dünyaya gelmeyecek
Sana bir sır vereyim mi,benim aşılama olmam hormon ilaci dahi kullanmam riskli.Kalp damar cerrahisi onayi ile aşılama oldum.
Rabbime sığındım,o ol demezse hicbisey olmaz. O yüzden sakın sakın kendini üzecek ortamlarda olma
Yok deme öyle büyük kızım ilk defa iş yerime geldi arkadaşlarım inanmadı kızım olduğuna kızımın veli toplantisina gittim öğretmeni dedi anneniz neden gelmedi dedim annesiyim kadın inanmadı kızımla aynı reyondan giyiniyoruz bazenÇok iyi ya genç anne olmak hep hayalimdi çocuğumla beraber büyümek
Ay bana öyle deseler çok mutlu olurdum genç durduğum için sevinseneYok deme öyle büyük kızım ilk defa iş yerime geldi arkadaşlarım inanmadı kızım olduğuna kızımın veli toplantisina gittim öğretmeni dedi anneniz neden gelmedi dedim annesiyim kadın inanmadı kızımla aynı reyondan giyiniyoruz bazen iyi olmuyo ya
Bilmiyorum bazen hoşuma gitmiyo ben anneyim ya anne gibi durmamak bazen hoşuma gitmiyo işteAy bana öyle deseler çok mutlu olurdum genç durduğum için sevinsene
Merhaba yumurtlamadan sonraki 21. Günüm adet olmadim hamile de degilim sizde durum nedir acabaKızlar yumurtlamadan tam 14 gün sonra mı regl oluyorduk
İlk defa görüyorum genç durduğu için memnun olmayanıBilmiyorum bazen hoşuma gitmiyo ben anneyim ya anne gibi durmamak bazen hoşuma gitmiyo işte
İlk defa görüyorum genç durduğu için memnun olmayanı
Yaa inşallah önümüzdeki aya kısmet olur doğru pozitifi görmekAz önce adetim başladı
İnşallah canım hepimiz görelim inşallahYaa inşallah önümüzdeki aya kısmet olur doğru pozitifi görmek