- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
3 kutu ovulasyon 4 erken gebelik 4 kaset 1 kan verdimAyy gel sarılalım bu ay 2 kere kan verdim 2 kerede erken gebelik yaptım 3. Evde bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kutu ovulasyon 4 erken gebelik 4 kaset 1 kan verdimAyy gel sarılalım bu ay 2 kere kan verdim 2 kerede erken gebelik yaptım 3. Evde bekliyor
Aynen öyleİşte böyle iptal edilmese bile nezaket için erteleyebiliriz istiyorsan diye sormaları gerekti
Malesef öyle gözüm kalır diye mi demiyorlar anlamıyorum ne bilim ya zor tek kelime bu kadar
Evet bakalım o ne diycek 3 ay önce azda olsa rahim kalinlasmam vardı hem o hem gebelik varmı kontrolü olacakİnşallah olumlu sonuçlar alırsınn az kalmış doktor kontrolüne de
Ya kızlar demeyin böyle lütfen benim iki kızım var 18 ve 16 yasinda şimdi bir bebek daha istiyoruz bu kadar zaman sonra ben umudumu yok etmiyorum siz hiç yok etmeyinAnlayabiliyorum canım bilmiyorum nasıl düşünüyorlar ama inşallah bize de nasip olur en kısa zamanda
Oo sen bende daha kıdemlisin Şuan şaka bir yana inşallah gönlümüzden geçen olur3 kutu ovulasyon 4 erken gebelik 4 kaset 1 kan verdim
İnşallah canım ya inşallahOo sen bende daha kıdemlisin Şuan şaka bir yana inşallah gönlümüzden geçen olur
Oy maşallah sana epey zaman sonra inşallah canım inşallahYa kızlar demeyin böyle lütfen benim iki kızım var 18 ve 16 yasinda şimdi bir bebek daha istiyoruz bu kadar zaman sonra ben umudumu yok etmiyorum siz hiç yok etmeyin
Allah verirse çok şükür deyip anneliği bidaha yaşamak istedim tekne kazintisi olacak yaniOy maşallah sana epey zaman sonra inşallah canım inşallah
Siz yarın ilk idrarla erken gebelik yapınca da anlaşılır. Cumayı beklemeye gerek yokOffff doktorumda pazartesiyi bekle 7 gün gecikmen olur kesin sonuç alırız dedi ama ben ayın 25 de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı bu yüzden başka doktordan randevu aldım muayne olmak için cuma günü gidecem muaynede hamilelik varsa anlaşılır mı acaba
Zaten ilaçlar da bi tarafı düzeltirken öbür taraftan bi yeri bozuyor inşallah dilediğin gerçek olur güzel haberler alırsın, herkesin vücudu bir değil tabi ki birine iyi gelmeyen bir başkasına iyi geliyor kuzum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahİ
5 cm kist miş zararı yokmuş ama büyür diye korkuyorum. Araştırdım yapayım dedim inşallah faydasını görürüm. Boşver kuzum bende tedirginim ama napiyim böyle beklemekte istemiyorum doktor ilaç filan vermedi. Artık hayırlısı inşallah en kısa zamanda
Bu gölge umut verdi bana bekliycem bakalımSiz yarın ilk idrarla erken gebelik yapınca da anlaşılır. Cumayı beklemeye gerek yok
Bat ne zaman sizin?Ben de öyle yumurtlamadan beri yaşıyorum ama sanki arttı göğüs ağrım çok fazlaydı o biraz azaldı, başım karnım belim ağrımakta ahahs inşallah canım
Aynen çok zorr ve gergin oluyor insan bu süreçte
Takvime göre cumartesi görünüyor ovulasyon yapmadım ama pazara da sarkabilir geçen ay öyle olmuştuBat ne zaman sizin?
Ben anlamıyorum insanları ya gerçekten anlamıyorum, karşındaki de kadın ve onun da duyguları var saklamanın ne gibi bir gerekçesi olabilir ki, acaba senin de bebek sahibi olmak istediğini biliyorlarsa gözün kalmasın diye değil de üzülme diye mi söylemediler acaba nisbet yapar gibi olmasın diye, şimdi kendimi onların yerine koydum ne yapacağımı bilemedim sanırım söylesen bi söylemesen ayrı...Malesef öyle gözüm kalır diye mi demiyorlar anlamıyorum ne bilim ya zor tek kelime bu kadar
Yani şöyle sürecimi biliyorlar ama aynı ortamda 7-8 seneden beri çalışıyoruz başkalarından duymak benim zoruma gidiyorBen anlamıyorum insanları ya gerçekten anlamıyorum, karşındaki de kadın ve onun da duyguları var saklamanın ne gibi bir gerekçesi olabilir ki, acaba senin de bebek sahibi olmak istediğini biliyorlarsa gözün kalmasın diye değil de üzülme diye mi söylemediler acaba nisbet yapar gibi olmasın diye, şimdi kendimi onların yerine koydum ne yapacağımı bilemedim sanırım söylesen bi söylemesen ayrı...
Bende yapmadım ovulasyon , eğer olmazsa önümüzdeki ay yapacağımTakvime göre cumartesi görünüyor ovulasyon yapmadım ama pazara da sarkabilir geçen ay öyle olmuştu
İnşallah olur da gerek kalmazBende yapmadım ovulasyon , eğer olmazsa önümüzdeki ay yapacağım
Onlar da bunu sezmiş olabilirler mi acaba? Belki de bu yüzden sana söylememeyi tercih ettilerYani şöyle sürecimi biliyorlar ama aynı ortamda 7-8 seneden beri çalışıyoruz başkalarından duymak benim zoruma gidiyor
19 temmuz komple pik koyu sekilde 20 temmuzdaki bi tık silikmesmis 20yi catlama olarak kabul edip üzerine 14 sayiyorum değil mi regl için. Çünkü benim bugün normalde gecikmenin 2. Günü ama tekrar yumurtlma gördüğüm icin veya yumurtlamayi geç gördüğüm için bu sekilde alicamBi önceki test daha net bence