- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Evet yeni gördümAynı şeyi yazmamız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yeni gördümAynı şeyi yazmamız
Erken testi pazar günü yaptım negatiftiBende göremedim gecikmen de yeni erken gebelik deneyebilirsin bir de yapmış mıydın bilmiyorum kaçırdıysam affola.
Pazar günü yaptım negatiftiİki kere yumurtlama olabiliyormuş ben de bunu yeni duydum belki öyle bir şey olmuştur canım bence sen bi dene erken gebelik testi
O zaman strese bağlı bir.gecikme olabilirErken testi pazar günü yaptım negatifti
İnşallah değildirO zaman strese bağlı bir.gecikme olabilir
Yarın sabah ilk idrarla erken gebelik tekrarlayın geç döllenme ise kasette mümkün değil çıkmaz çünkü. İnşallah güzel haberler alırsınızErken testi pazar günü yaptım negatifti
İnşallah değildir
İnşallah yaYarın sabah ilk idrarla erken gebelik tekrarlayın geç döllenme ise kasette mümkün değil çıkmaz çünkü. İnşallah güzel haberler alırsınız
Evet yapmaya devam inşallah sonu güzel olurİnşallah değildir hamilesinizdir gecikme devam ederse test gene yapın
Ama sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap benceEvet yapmaya devam inşallah sonu güzel olur
Offff doktorumda pazartesiyi bekle 7 gün gecikmen olur kesin sonuç alırız dedi ama ben ayın 25 de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı bu yüzden başka doktordan randevu aldım muayne olmak için cuma günü gidecem muaynede hamilelik varsa anlaşılır mı acabaYarın sabah ilk idrarla erken gebelik tekrarlayın geç döllenme ise kasette mümkün değil çıkmaz çünkü. İnşallah güzel haberler alırsınız
2 gün daha bekliycem sonra yapicam yıllık izne cikacam Perşembe günü o zaman düzenli yapacam regl hala gecikirseİki kere yumurtlama olabiliyormuş ben de bunu yeni duydum belki öyle bir şey olmuştur canım bence sen bi dene erken gebelik testi
Geç döllenme olduysa çıkmaz diye düşünüyorum muayenede gene arkadaşlardan bilen olursa cevaplasın anca kanda çıkar cuma günü olmazsan halaOffff doktorumda pazartesiyi bekle 7 gün gecikmen olur kesin sonuç alırız dedi ama ben ayın 25 de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı bu yüzden başka doktordan randevu aldım muayne olmak için cuma günü gidecem muaynede hamilelik varsa anlaşılır mı acaba
Teşekkür ederim canım sağolGeç döllenme olduysa çıkmaz diye düşünüyorum muayenede gene arkadaşlardan bilen olursa cevaplasın anca kanda çıkar cuma günü olmazsan hala
Benim de takvime göre 4 gün kaldı. Alt karın ve belimin ağrısı artmaya başladı regl gelecekmiş gibiArkadaşlar regl tarihine 5 gün var. Hafiften alt karın ağrım başladı. Gebelik umudum bitti mi , yoksa gebelikte de olabilir mi ?
Ama kist için soğan suyu faydalıymış, arkadaşıma bi zaman çikolata kestin var zor hamile kalırsın demişti Dr. Soğan suyundan sonra hamile kaldı Allah var. Bende kist olmadığı için denemedim ben bana söylemişti o ama işte kist olmayınca denemedim hiç. Tam ikna oldum akşam sistit başlığını içeriğini okudum yine vazgeçtim ocak şubat ayında incir havucu kürü denedim böyle sabah akşam suyunu içiyordum. Adet bitti hemen yumurtlama ağrıları başladı. Hah dedim sağlam adet olarak da çok yumurtluyorum belli, havucu da cok yedim suyunu içtim ama olmadı, gebelik elde edemedim. Hatta şubatta iki kere adet oldum öyle diyim. Sonra da Nisan başı hsg cekildim artık. Ondan kürlere biraz tedirgin yaklaşıyorum
Benim de adete 2 gün var kaset test negatif
Tüm belirtileri de taşıyorum, iki gün beklemek o kadar zor ki
Umut var mı sizce
Yaptım kesin bir şekilde tek çizgiSen test yaptın mı atmadın foto