- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
İki gün var daha allahtan umut kesilmez hiç belli olmazYaptım kesin bir şekilde tek çizgi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki gün var daha allahtan umut kesilmez hiç belli olmazYaptım kesin bir şekilde tek çizgi
Bu kadar olacağı varsa da stresle olmaz zaten içime ferah tut inşallah hepimiz anne olacağız dua edelim hep birlikteSelam kızlar
benim çalıştığım yerde 7-8 bayanız
hepsi evli bende önce sonra ama fazlası hamile bir bana nasip olmadı kızlardan bana söylemeyenler bile var
bu beni çok üzüyor onlara belli etmemeye çalışsam da gözlerim doluyor hemen
bu ay belki dedim ama bel kasık ağrısı başladı yarın regli gözüküyor
;Rabbim bu sureci bize kolaylaştırsın yoksa dayanma gücüm kalmadı ((
Evet aynı şekilde ne kadar zormuş beklemekBenim de takvime göre 4 gün kaldı. Alt karın ve belimin ağrısı artmaya başladı regl gelecekmiş gibi
Ben bu ağrıları 10 gündür yaşıyorum inşallah hayırlara çıkarBenim de takvime göre 4 gün kaldı. Alt karın ve belimin ağrısı artmaya başladı regl gelecekmiş gibi
Aynen dualarım hepimizeBu kadar olacağı varsa da stresle olmaz zaten içime ferah tut inşallah hepimiz anne olacağız dua edelim hep birlikte
Selam kızlar
benim çalıştığım yerde 7-8 bayanız
hepsi evli bende önce sonra ama fazlası hamile bir bana nasip olmadı kızlardan bana söylemeyenler bile var
bu beni çok üzüyor onlara belli etmemeye çalışsam da gözlerim doluyor hemen
bu ay belki dedim ama bel kasık ağrısı başladı yarın regli gözüküyor
;Rabbim bu sureci bize kolaylaştırsın yoksa dayanma gücüm kalmadı ((
Ben de öyle yumurtlamadan beri yaşıyorum ama sanki arttı göğüs ağrım çok fazlaydı o biraz azaldı, başım karnım belim ağrımakta ahahs inşallah canımBen bu ağrıları 10 gündür yaşıyorum inşallah hayırlara çıkar
Aynen çok zorr ve gergin oluyor insan bu süreçteEvet aynı şekilde ne kadar zormuş beklemek
Regl olmadığın sürece umut var ben ayın 25 de kan verdim 1 hafta oldu dün regl günümdu aşırı ağrım var olmadım daha inşallah olmamBenim de adete 2 gün var kaset test negatif
Tüm belirtileri de taşıyorum, iki gün beklemek o kadar zor ki
Umut var mı sizce
Ya ben soruyu nasıl sorabilirim bi sorum var ama soramadım bana yardımcı olurmusunuzDetay vermeyi unuttum tabi. Çatlatma iğnesi oldum 7. Günüm bugün
Benim azdı son 3 gündür aşırı arttı ama bı an geliyo hepsi geciyo geri basliyo gün içinde o kadar değişimler oluyo kiBen de öyle yumurtlamadan beri yaşıyorum ama sanki arttı göğüs ağrım çok fazlaydı o biraz azaldı, başım karnım belim ağrımakta ahahs inşallah canım
Aynen çok zorr ve gergin oluyor insan bu süreçte
Aynen gün içinde bile değişim oluyor senin günün de geçmiş test yapacak mısın inşallah vardırBenim azdı son 3 gündür aşırı arttı ama bı an geliyo hepsi geciyo geri basliyo gün içinde o kadar değişimler oluyo ki
Yaptım az önce gölge var gibi yok gibi bak bakalım sende süre tuttum 4 dk içinde gölgeyi gördüm ama gözlerim oyun mu yapiyo bilemedimAynen gün içinde bile değişim oluyor senin günün de geçmiş test yapacak mısın inşallah vardır
Tabi sen bilirsin ama ben olsam çoktan erken gebeliği yapmıştımBı kaç gün kaset yapayım diyorum
açık halinde çok silik var gibi görünüyor sankiYaptım az önce gölge var gibi yok gibi bak bakalım sende süre tuttum 4 dk içinde gölgeyi gördüm ama gözlerim oyun mu yapiyo bilemedim
Defalarca erken ve kan sonucunu negatif gördüm bu ay maaşımı onlara yatırdım desem inanirmisin bı kaç gün bekleyip öyle yapayım net olsunTabi sen bilirsin ama ben olsam çoktan erken gebeliği yapmıştım
Evet gözüme gorunuyo gibi ama diyorum ya daha 1 gün geçti 2 günde bir tekrarliycam koyulasma olacakmi diye zaten cuma günü doktor kontrolüm varaçık halinde çok silik var gibi görünüyor sanki
Malesef öyle gözüm kalır diye mi demiyorlar anlamıyorum ne bilim ya zor tek kelime bu kadarAh canım ya insan kötü oluyo ister istemez bugün bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim kıskanmıyorum ama kendime üzülüyorum neden diye
Ayy gel sarılalım bu ay 2 kere kan verdim 2 kerede erken gebelik yaptım 3. Evde bekliyorDefalarca erken ve kan sonucunu negatif gördüm bu ay maaşımı onlara yatırdım desem inanirmisin bı kaç gün bekleyip öyle yapayım net olsun
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınn az kalmış doktor kontrolüne deEvet gözüme gorunuyo gibi ama diyorum ya daha 1 gün geçti 2 günde bir tekrarliycam koyulasma olacakmi diye zaten cuma günü doktor kontrolüm var