Galiba psikolojik yarım saatte bir bende gidiyorum ve her gittiğimde de afedersin yapıyorum ama neden bilmiyorum idrarimin rengi su gibi sık sık gittiğim icinmi anlamadim
Ondandır canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba psikolojik yarım saatte bir bende gidiyorum ve her gittiğimde de afedersin yapıyorum ama neden bilmiyorum idrarimin rengi su gibi sık sık gittiğim icinmi anlamadim
İnsallah oyledir ben korunmuyorum bu aydan umudum var adetim biter bitmez denicemBende şubat ayında oldum doktor ilk 3 ay yapma dedi ama kürtaj sonrası hamile kalmak kolaylaşıyor sanırım çoğu kişi öyle diyor
Sende şişlik var mı sanki çok yemişim gibi şişlik var ve geçmeyen bir şişlik amaOndandır canım
Benim ilki ikindin yaptığım testte çıkmıştı onda da karnım çok ağrıyordu ama böyle değildi göğüslerim çok belirti verdi koku hassasiyeti oldu böyle anlıyor insan ya ne bileyim şimdi hissetmiyorumAma iş yerindeyim ilk idrarla hiç yapmadım bugüne kadar yarın izinliyim adet olmazsam ilk idrarla yapacam
Bende sadece bugün çamaşır suyuna karşı bı hassasiyet oldu hiç rahatsız etmezdi kokusu aksine severim de ama bugün baya bı kötü ettiBenim ilki ikindin yaptığım testte çıkmıştı onda da karnım çok ağrıyordu ama böyle değildi göğüslerim çok belirti verdi koku hassasiyeti oldu böyle anlıyor insan ya ne bileyim şimdi hissetmiyorum
Olsun canım umut var hep insan yaşadıkçaBen sabah erken yaptım bitane dayanamadım ama tabiki tek çizgi
Yok canım benim alt karnım şiş o da regl diye düşündüm ben hep bi de ara lekelenme yaşadım ilişki sonrası dört gün önce bazen diyorum içimde neler oluyor kist mist mi var kiSende şişlik var mı sanki çok yemişim gibi şişlik var ve geçmeyen bir şişlik ama
Ara lekelenme umut verici bişey yerleşme olamaz miYok canım benim alt karnım şiş o da regl diye düşündüm ben hep bi de ara lekelenme yaşadım ilişki sonrası dört gün önce bazen diyorum içimde neler oluyor kist mist mi var ki
Alt karın ağrısı ve sisligide gebeliğe işaret tek sıkıntı gebelik ve regl belirtileri nerdeyse aynıYok canım benim alt karnım şiş o da regl diye düşündüm ben hep bi de ara lekelenme yaşadım ilişki sonrası dört gün önce bazen diyorum içimde neler oluyor kist mist mi var ki
Ben de gece düşündüm gecen ay iğne vuruldum kayınvalidemin haberi geldi malum boşa gitmiş oldu o iğne. Ki İzmir' de bulmak cok zor. İşte memleketten dönünce adet oldum. Sonra hepimizin psikolojik düzelmeyince Bi kafa tatili yapalım dedik. Yumurtlama dönemlerimdi ama umursamadı kafa dinleyelim diye işte dün akşam adet oldum. Kime gideceğimi de şaşırdım artıkbencede git
Sen kendin iste kuzum. Adet olmuşsun hem genel hormon baktırırsın sen bi düşün derim
Ara lekelenme umut verici bişey yerleşme olamaz mi
Alt karın ağrısı ve sisligide gebeliğe işaret tek sıkıntı gebelik ve regl belirtileri nerdeyse aynı
Allahım hepimize kısmet etsin inşallahO yüzden hep böyle hayallerimiz yıkılıyor benim ilkinde en net belirtim göğüs ucumdu bir gün belirti verdi o da sonra ben adet olmayı bekliyordum çünkü çok kaşık ağrım oldu
Allahım hepimize kısmet etsin inşallah
İğne boşa gittiyse tekrar iğne olsan peki belki tutacakBen de gece düşündüm gecen ay iğne vuruldum kayınvalidemin haberi geldi malum boşa gitmiş oldu o iğne. Ki İzmir' de bulmak cok zor. İşte memleketten dönünce adet oldum. Sonra hepimizin psikolojik düzelmeyince Bi kafa tatili yapalım dedik. Yumurtlama dönemlerimdi ama umursamadı kafa dinleyelim diye işte dün akşam adet oldum. Kime gideceğimi de şaşırdım artık
Bende şubat 28 de kürtaj oldum iki üç ay korunduk hala yok
Ben bu ay da elendim sanırım lekelerim geldi ped taktım sıra ağustosta canımız sağ olsun ne diyelim eminim ki buraya hamilelik haberini yazacağızBilmiyorum canım ya kistten dolayı mı olmuyo neden olmuyo anlamadım kaç ay oldu ister istemez stres olmaya başladım
Ben bu ay da elendim sanırım lekelerim geldi ped taktım sıra ağustosta canımız sağ olsun ne diyelim eminim ki buraya hamilelik haberini yazacağız
Erken yumurtladın belkide ya ama ovulasyoj neden pikYok canım bildiğin maşallahh adet kanaması