Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Merhaba kızlar sat 16 temmuzdu. Bu 4. Ovulasyon testim. Bittikten 2 gün sonra başlamıştım. İki günde bir yaptım ilki çok silik olduğu için. Bu test henüz yumurtlamadigim anlamına mı geliyor. Çatlama oldugunda ikisi de silik oluyordu sanırım degil mi ?
Eki Görüntüle 3457897
Canım soldaki çizginin diğeriyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yumurtlamada pik diyebilmemiz için. Çatlağında ise sağdaki çizgi yine aynı koyulukta kalıyor ama soldaki çizgi silikleşiyor.

Canım soldaki çizginin diğeriyle aynı koyulukta veya daha koyu olması gerekiyor yumurtlamada pik diyebilmemiz için. Çatlağında ise sağdaki çizgi yine aynı koyulukta kalıyor ama soldaki çizgi silikleşiyor.
Anladım canım teşekkür ederim inşallah kaçırmamışımdır takip edeyim ☺️

Birde şunu diyim belki bende o ise yaramıştır ben 10 aylık evliyim ve hiç korunmadik olmadı biraz polikistik vardı bende Haziran'da regli olmuştum 4. günü soğan kürü yaptim ovulasyona kadar ve bir kere ilskim oldu o da çok şükür tuttu
Soğan kürünü nasıl yaptınız acaba adetin son günü mü başladınız açıklayabilir misiniz rica etsem. Tebrik ederim bu arada Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤎

Bence hal iki hakkın var. O dediğini siz değerlendiremediniz ki
Değerlendirmedik de iğne de klomen de hormon ilacı ya sağolsun tüylerim iki kullanımda şaha kalktı. Pazartesi randevu bulabilirsem gidiyim. 4. Günüm olmuş olucak. Bugün ikinci gün sayılır öyle az geliyo ki ikinci pedi doldurmadı

Değerlendirmedik de iğne de klomen de hormon ilacı ya sağolsun tüylerim iki kullanımda şaha kalktı. Pazartesi randevu bulabilirsem gidiyim. 4. Günüm olmuş olucak. Bugün ikinci gün sayılır öyle az geliyo ki ikinci pedi doldurmadı
Anladım canım sen bir git bakalım doktorun ne diyecek

Kızlar kürtajdan sonra döngüler , 24, 32 ,30 ,29, 26 gün olarak sürüyor sırayla bat sat ovülasyon aşırı karışığım :KK43:

Kızlar 2. femara sürecindeyim. 6 gün femara kullandım bitirdim yumurtalarımın büyümesini bekliyorum çatlatma için. benzer süreçte olan var mı şu an beraber takip edelim :)

Haklısın canım, eskilerin bu tarz şeyler olmadan hamile kalmasının sebeplerinden biri de hareketli olmaları ve bir de bu kadar çok paketli gıdaya maruz kalmamaları bence. Bunu düşününce elimden geldiğince paketli gıdayı ve rafine şekeri hayatımdan çıkarmaya başladım. Biraz da yürüyüş kattım hayatıma daha tabii çok yeni oldu bunlar. Hepsi birleşince bi şeyler olacak inşallah🙈😅
Benim bildiğim süt-maydanoz buharı var onu ilk kez duyuyorum. Kuzum zaten reglken rahim duvarın ince olur yumurtlamadan sonra kalınlaşıyor
Reglken kalınlaşır

Merhaba aday anneler geç döllenme nedir biri açıklayabilir mi acaba? 🙄

X