Canım olabilir inşallah sonraki ay olur da beraber sevinirizBen hastahaneye gittim test felan yaptılar bişey çıkmadı regl yani çok akmıyor ama akiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım olabilir inşallah sonraki ay olur da beraber sevinirizBen hastahaneye gittim test felan yaptılar bişey çıkmadı regl yani çok akmıyor ama akiyor
Yumurtlamaya kadar ilişki olur ama korunmalı mıyız canım senceOlur canım gebelik için adet bittikten sonra yumurtlamaya kadar yapabilirsin
Bende sogan kurune başladım canim hurma yiyeceğim incir bide cig badem kocami da bunlarla besliyorumKızlar napıyosunuz , ekstra bişi yapıyor musunuz? Ben dün soğan suyuna başladım. Sabah ve öğlen hayıt tohumu ve aslan pençesi içiyorum.
Kuzum tebrik ederim. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbım çok sevindim senin adınaYarın gidicem Hiç bir iş yapmadan dinlenerek geçiyor
Kuzucum naptın, okudum baya da geçen bi hır gür çıkmış. Yazamadım ne zamandır giremedim de.Ayy amin kuzum amin inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşalım
Miratech mi marka ? Bu ay bu marka beni deli etti bende anlayamadım
4 günden bi sey olmaz canımUsg de gördü yavrum. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İyice sorarım o zaman. 6+1 de kese görmüş oldum yani nasıl oluyor ben 5+3 üm
Hayır hayır benimde öyle ne piki pik gibi ne çatlaması benimkilerde böyle kurudular gerçi ama hiç bişey anlamadımEvet miratech ama ben ilk artımed kullandım yorumlamakta zorlandım yumurtlama gördüm çatlamayı anlayamadım laboquick kullandım aynı şekilde ve onda yumurtlamamı da bulamadım (belki de olmadı bilemiyorum) bu ay da miratech aldım yumurtlamamı gördüm çatlamayı yorumlayamadım yani galiba sorun bende
Bugün aynısını arkadaşım söyledi bana o kadar tuhaf ki ona da 6+1 demiş Dr. sen benim arkadaşım olabilir misin? bir ihtimalUsg de gördü yavrum. 10 gün sonra tekrar çağırdı. İyice sorarım o zaman. 6+1 de kese görmüş oldum yani nasıl oluyor ben 5+3 üm
Ma Benim pilim çok nettiHayır hayır benimde öyle ne piki pik gibi ne çatlaması benimkilerde böyle kurudular gerçi ama hiç bişey anlamadım
Ben 2 günKızlar ya ovulasyon testinde kaç gün pik görüyorsunuz? Ben ikidir sabah pik görüyorum akşam silikleşmiş oluyor mesela
Merhaba bende Ankaradayım şu an olmasa da inşallah hayırlı haberler alalımBelirti olarak kendimi dinlemek istemesem de bir kaç belirtim var. Çok sevdiğim çilek reçelini yerken durduk yere öğürdüm. Ama sadece öğürüme kusma değil. Ara ara tansiyonum düşüyor gibi oluyor. Ankarada yaşıyorum hava o kadar da sıcak değil ki ben sıcağı seven bir insanım ona rağmen ateş basıyor. Bir de batıma üç gün kala belirli aralıklarla sağlı sollu kasık ağrım oldu tek taraflı. Hatta dedim kesin adet olurum diğer güne. Ama o gün ağrıdı. Bir daha da ara ara batma şeklinde oldu. İlk hamileliğim olacak nasip olursa. 1 senelik evliyiz
Amiiin inşallahMerhaba bende Ankaradayım şu an olmasa da inşallah hayırlı haberler alalım
Gölbaşında iseniz Esma hocamı öneririm çok tatlı çok bilgili bi doktorAmiiin inşallah
Yenimahalledeyim ve buralara çok yabancıyım aslındaGölbaşında iseniz Esma hocamı öneririm çok tatlı çok bilgili bi doktor
Bende sogan kurune başladım canim hurma yiyeceğim incir bide cig badem kocami da bunlarla besliyorum
olabilir istanbul muBugün aynısını arkadaşım söyledi bana o kadar tuhaf ki ona da 6+1 demiş Dr. sen benim arkadaşım olabilir misin? bir ihtimal
Hayır canım hiç gerek yok korunmayaYumurtlamaya kadar ilişki olur ama korunmalı mıyız canım sence