Bunu ilk defa görüyorum , ne bende nede çevremde kimsede yok ama sevimli küçük noktacık :)Benim var vucudumun bir cok yerinde ama minik minik
KızlarrAyy kızlar ya kimyasaldan sonra bugün 20.gün ben hala yumurtlamada piki göremedim. 2 gündür yumurta akı kıvamında akıntım var yoğun da üstelik. Nedir acaba anlam veremedim.
Kimyasaldan sonra 33 gün olan döngüm 22 güne indi benimKızlarrkimyasaldan sonra benim gibi yumurtlaması geç olan var mı?
Seninkisi daha da kısalmış. Test yapıyorum her gün ama neredeyse hep aynı siliklikte. Daha var piki görmeme sanırım süreç bayağı uzayacak.Kimyasaldan sonra 33 gün olan döngüm 22 güne indi benim
Yasitmisiz sevindim buna inşallah ikimizde güzel haberler alırız Perşembe kan vericem akşama doğru sonucum çıkar bata 4 gün kala kan vericem inşallah sonuç alabilirimbenimde 37 ona bakarsan biraz gec evlendim benim daha hiç yok bi kürtajım var onunda üzerinden 9 ay gecti hala bekliyoruz her ay negatif ama umudumu bırakmıyorum
Erken gebelik aldım az önce yarın sabah işe gelmeden ilk idrarla yapacam resim atarımOhooo kaç senedir bekliyorum bir hafta vız gelir tırs gidersen yarın sabah tekrarla ama merak ettim senin testi
Allah inşallah tez zaman da nasip ederrr
Süreç uzayınca testte üzüyor kuzum maalesef. Sabırla devam etSeninkisi daha da kısalmış. Test yapıyorum her gün ama neredeyse hep aynı siliklikte. Daha var piki görmeme sanırım süreç bayağı uzayacak.
Aminnn isteyen herkese inşallahAllah inşallah tez zaman da nasip ederrr
Hayırlısı olsun, diğer aya nasip olur inşallah sağlıkla. Regl günün müydü canım?
Evet maalesef canım, yakında görürüm inşallah. Teşekkür ederimSüreç uzayınca testte üzüyor kuzum maalesef. Sabırla devam et
hem evet hem hayırHayırlısı olsun, diğer aya nasip olur inşallah sağlıkla. Regl günün müydü canım?
Hmm anladım canım yumurtlama takibi yapmış mıydın peki?Hem
hem evet hem hayırpcos olunca net bir tarihim olmuyor maalesef geçen ay dışında ondan önceki aylar döngüm 30 a inmişti bu ayda onu baz almıştım
Bu ay sıcaklardan dolayı sıvı alımına dikkat edemedim bi kaç gün yaptım ama maalesef devamı gelmediHmm anladım canım yumurtlama takibi yapmış mıydın peki?
Bebişim olur inşallah. Belki geç döllenme olur bilemezsin ki.bu ayda negatifliğimden ödün vermedimCandy7777 ParlayanGece
Eki Görüntüle 3455837 Eki Görüntüle 3455838
O halde adeti görene kadar umut var yine de hayırlısı olsun hakkınızdaBu ay sıcaklardan dolayı sıvı alımına dikkat edemedim bi kaç gün yaptım ama maalesef devamı gelmedi
Kuzum inan artık işin dalga kısmındayım. Olacak bir gün inşallah ama belli ki zor olacak artık kabullendim. Artık regl olayım tekrar yumurta takibine başlayayım istiyorumBebişim olur inşallah. Belki geç döllenme olur bilemezsin ki.