- 8 Temmuz 2024
- 987
- 408
- 38
Neden sordun o benin anlamı neO normal ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sordun o benin anlamı neO normal ben
Testin resmi varmıKızlar bu ay ilk defa ovulasyon testi yapmaya karar verdim ama bilgim de yok. Bugün reglimin 8. Günü döngüm 7 gün sürüyor bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama yakın mı sizce?
Hahahaha ay yok yok Allah korusun kavga etmeyelimAhahhahahaha ay yok hiç takılmam öyle şeylere diyip seninle kavga etmeye başlar mısın testi atınca
canım akıntı degil de pembemsi leke yada kahverengi leke gibi hani adet başlamadan gelen akıntıyla karışık leke oluyor ya o yerleşme kanaması olarak geciyor seninki normal akıntı bazı dönemlerde yogun gelebilir hamilelikte te yogun akıntılar olur daha günün varmış bekleyip görmek lazımBendede bugün beyaz akıntı geliyo hemde baya yoğun geldi benim 6 gün var bata benimkide yerleşme olabilirmi o zaman ve alt karın bölgesinde ağrı var
Bir anlamı yok sordum. Olan varsa çıkar zaten. Teşekkür ederim.Neden sordun o benin anlamı ne
Ama bende merak ettim testiHahahaha ay yok yok Allah korusun kavga etmeyelim
Bak nasıl da güzel düşündünTamamm Tamamm ikinizi de kırmayıp 2 test alıcam birini alınca diğerini de sabah yapıcam
Ya sakinim yaa. Biri trst yapıcam diyince çok heyecanlanıyorum sadeceAaa tamam o zaman şimdi yapsın canim sakin
Ah ah son 6 gün bata gecmiyo aile hekimiyle görüştüm Perşembe günü gel kan alalım dedi bata 3 gün kala geç döllenme değilse çıkar dedicanım akıntı degil de pembemsi leke yada kahverengi leke gibi hani adet başlamadan gelen akıntıyla karışık leke oluyor ya o yerleşme kanaması olarak geciyor seninki normal akıntı bazı dönemlerde yogun gelebilir hamilelikte te yogun akıntılar olur daha günün varmış bekleyip görmek lazım
Resim atmayı unutmuşumTestin resmi varmı
evet bata yaklaşınca son günler gecmek bilmiyor malesef bu ay bişey kullandınmı yoksa normal deneme sürecindemisinAh ah son 6 gün bata gecmiyo aile hekimiyle görüştüm Perşembe günü gel kan alalım dedi bata 3 gün kala geç döllenme değilse çıkar dedi
Bat bugün canım. Emin olamiyorum biraz beklemek istiyorum doğrusu bir kaç gün gecikmem oluyor arada. Burada hemen istedimmdiye kan bakmıyorlar belki verebilirsem veririmCandy7777 test yapsana bencede o tutunma lekesi gibi geliyor kanı ne zaman verceksin. Bat ne zamandı
Benim kızlarım var 2 tane ama ilk evliligimden çok küçüktüm onlar doğduğunda 2 yıldır ikinci baharimi yaptım bu ay korunmadik ovulasyon yaptım ama çok heycanliyim küçük kızım 16 yaşında şimdi olmaz diye endiseliyimevet bata yaklaşınca son günler gecmek bilmiyor malesef bu ay bişey kullandınmı yoksa normal deneme sürecindemisin
Canım benim bat bugün. Bir 5 gün önce de olmuştu lekelenme hatırlarsan. Dün de oldu ben adet gelecek sandım ama bugün hiçbir şey yok. Bide dün neden yaptım bilmiyorum lekelenme olunca duphaston içtim bir tane. Belki o kesti adeti diye de düşünmedim değilcanım senin kac günün var yaşadıgın yerleşme olabilir
Yok yok etmeyiz merak etmeHahahaha ay yok yok Allah korusun kavga etmeyelim
Şimdi eve geçiyorum yarım saatlik bir yolum var eczaneden alıp hemen yapıcamBak nasıl da güzel düşündün
Su ile yaptığım testi gördün mü se kuzum o testten sonra korkuyorum valla yapmayaAma bende merak ettim testi
Evet çok yakın gorunuyo canımResim atmayı unutmuşum
Tamam tamam heyecanla bekliyorumŞimdi eve geçiyorum yarım saatlik bir yolum var eczaneden alıp hemen yapıcam
GörmedimSu ile yaptığım testi gördün mü se kuzum o testten sonra korkuyorum valla yapmaya