- 8 Ağustos 2023
- 5.561
- 5.928
Yap tabi erken gebelik testi al. Bekliyoruz. Ama yarın ilk idrarla yapDurduk yere test yapasım geldigeçen hafta kanda negatifi görmeme rağmen içimden test yapmak geliyor eve giderken alayımda yapayım bari Candy7777 ParlayanGece
Ahahaa o his bende de oluyor arada. Yap gitsin canım ne olacak. Belki pozitifdir yaparsan buraya da at. Ama baştan söylüyorum görmezsem görmedim derim bazıları gibi çizgi görmedim diye iki yüzlü demezsin değil miDurduk yere test yapasım geldigeçen hafta kanda negatifi görmeme rağmen içimden test yapmak geliyor eve giderken alayımda yapayım bari Candy7777 ParlayanGece
Ahahhahahaha ay yok hiç takılmam öyle şeylereAhahaa o his bende de oluyor arada. Yap gitsin canım ne olacak. Belki pozitifdir yaparsan buraya da at. Ama baştan söylüyorum görmezsem görmedim derim bazıları gibi çizgi görmedim diye iki yüzlü demezsin değil mi
Tamamm Tamamm ikinizi de kırmayıp 2 test alıcam
Aaa tamam o zaman şimdi yapsın canim sakin
Valla kuzum bende yaşıyordum onu ama ne anlama geldiğini bilmiyorumHerkese merhaba kızlar benim yumurtlama dönemim beyaz akıntım var oradan tahmin ediyorum test kullanmıyorum ama bu ay kasıklarımda ağrı var ve sol kasığımda pıt pıt birşey atıyor sanki acaba yumurta çatladığı için falan olabilir mi daha önce yaşayan var mı
Candy7777 ParlayanGece
canım senin kac günün var yaşadıgın yerleşme olabilirAhahaa o his bende de oluyor arada. Yap gitsin canım ne olacak. Belki pozitifdir yaparsan buraya da at. Ama baştan söylüyorum görmezsem görmedim derim bazıları gibi çizgi görmedim diye iki yüzlü demezsin değil mi
Bendede bugün beyaz akıntı geliyo hemde baya yoğun geldi benim 6 gün var bata benimkide yerleşme olabilirmi o zaman ve alt karın bölgesinde ağrı varcanım senin kac günün var yaşadıgın yerleşme olabilir
Benim boynumda varKızlar aranızda vücudunda kan beni olan var mı? Kırmızı şekilde bir ben oluyor ya
Koyu kahveBenim boynumda var
Ama kırmızı oluyor bunlarKoyu kahve
Onu bilemem bendeki kahveAma kırmızı oluyor bunlar
O normal benOnu bilemem bendeki kahve