- 18 Temmuz 2024
- 33
- 97
- 29
Evet direk kan ile öğrendim doktor aradı pozitif dedi bir kaç tavsiye verdi perşembe günü için kadın doğuma randevu aldım o zaman daha detaylı bilgi almış olacağım inşallah. İnşallah sizin için de gönlünüz olan olurTeşekkür ederim sonunda beni anlayan birigüzel bir hamilelik geçirmen dileğimle peki ben kaçırmış olabilirim direkt kan ile mi öğrendin
Tabii ki yaz banaAcaba ben de mailimi versem bana da gönderir misin her gün ne yemeliyim ne yememeliyim diye düşünüp duruyorum
Cidden bende göremedim. Burda insanlar bişe görüyormusunuz die testlerini paylaşıyorlar göremeyince cok bozulunuyor cidden bazen göremiyorm yazmaya çekiniyorum.orda kartanesinin direk yakınımı göremiyorsun yorumu banada hoş gelmedi açıkcası kalp koysadaDimi ya hani net çizgi olsa ona görmedim dese anlıycam. Ayrıca o testte bende görmedim nesine net çizgi dediler anlamadım
Belkide cidden görememiştir ya görünen bişe yokki ordaHerkes yerini ve haddini bilsin bence. Kimse kimseye atlamadı görünen şeyi görmedim yazmak saçma ayrıca sen kendi çizgini görebiliyorken o çizgiyi nasıl görmüyorsun bende ona şaşırdım doğrusu da neyse buranın tadı çok kaçtı. Herkese iyi günler
Kısa süreliğine banlanma demekKızlar bu tek ayak cezası ne
ahahah buda ceza aldiAh canımm senin gördüğün çift çizgilere de yediremeyip atarlandığını biliyoruz burda konu sahibisin diye iki taraflı oynamana hiç ama hiç gerek yoktu.
millet neyin kafasını yaşıyor yahu öğretmen haksizdi. çirkinlesti. kar tanesi de altta kalmadı. herkes stresli zaten. bu kadın da neden atarlandu ise istemiyorsan çık alla alla değişiklerAyrıca senden hiç böyle bir laf beklemezdim iki taraflı oynama falan. İşine gelmeyince gayetde minnoşluktan çıkıp kaba konuşabiliyorsun. Madem benim iki yüzlü olduğumu düşünüyorsun topicime yazmayabilirsin
Yok canım kullanmıyorum zaten sürekli birliktelik oluyor onunla kendimi strese sokmak istemiyorumO zaman benimde pazartesi koyulaşacak bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim
O zaman aynı zamanda yumurtluyo olucaz ovülasyon testi yapıyo musun
hadi hayırlı haberlerle gel canımKızlar bugün kan vericem çok tedirginim bilmiyorum
İnşallah kuzumhadi hayırlı haberlerle gel canım
yaa canddy de almış ceza bu ne arkadaşİnşallah kuzum
Çok güzel gelecek Allah’ın izniyle :)Kızlar bugün kan vericem çok tedirginim bilmiyorum
Bilmiyorum inşallah tedirginimÇok güzel gelecek Allah’ın izniyle :)