Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Ben aldım 😂 catherine’s de indirim vardı geçen hafta hemen kaptım. Elbise gibi çok güzel, hastanede daha rahat gezerim. İnanılmaz rahat. Tesettürlü olduğum için uzun ve hoş bi model arıyodum, istediğim gibi bi tek orda buldumEki Görüntüle 2632696 benim aldığım bu
Ay ben de aldım ne güzel bir şeymiş bu 😍 böyle bir markayı da hiç duymamıştım. Ben OYSHO dan bir takım alırım diye düşünüyodum. Zaten birkaç adete ihtiyacımız olur çeşit olsun yine oradan da alırım.

Ben bir de şöyle bir insta sayfası keşfetmiştim ama bunlar çok süslü. Bizim doğumlara kadar ziyaret işi normale dönmez belki de bunlara hiç gerek kalmayacak.

Eklentiler

• B01FF1C0-2685-45EB-8E73-5CFF4D5E411D.png
    B01FF1C0-2685-45EB-8E73-5CFF4D5E411D.png
    525,9 KB · Görüntüleme: 32
  • B23B7FC3-DB5D-49B2-9AB5-A3BAF599653F.png
    B23B7FC3-DB5D-49B2-9AB5-A3BAF599653F.png
    574,1 KB · Görüntüleme: 28
Benim 10 yıldır Anneler Günüm, biraz buruk geçiyor. Çok şükür annem hayatta onu kutluyorum ama diğer yandan anne olamamak hep acıydı. Bu günün çok abartıldığını düşünüyorum. Hiçbir zaman sosyal medyada çocuğumla abartı paylaşımlar yapıp başkalarının gönlünü kırmıcam 🙏🏼 Bana alınan anneler günü hediyelerini de paylaşmıcam. 👍🏼 Onun haricinde ilk kez bir anneler gününe bebeğimle gireceğim için mutluyum 😍 çok şükür 2020 yılına 🙏🏼
HEPİMİZİN İLK ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
Aynı şekilde düşünüyorum canım benim. 2 buruk anneler günü geçirdim bilmez olur muyum? Şimdiye kadar hamile olduğumu ima eden bir paylaşım dahi yapmadım. Hatta iki yakın arkadaşım covid durumları ilk çıktığı zaman beni aradıklarında nasılsın sıkıntı var mı demek için öğrendiler, idari izindeyim diyorum niye ki diyolar falan 😂 öyle zırt pırt bebesini paylaşım yapanların fotolarını görmek özellikle mens dönemindeyken beni çok üzüyodu ne yalan söyleyeyim.

Ben bir de şöyle bir insta sayfası keşfetmiştim ama bunlar çok süslü. Bizim doğumlara kadar ziyaret işi normale dönmez belki de bunlara hiç gerek kalmayacak.
Ayy bu kadar süslü giyinemem ben Ya 🙈 ayrıca gereksiz pahalı değil mi bu tarz takımlar sizce? 700-800 liraya bile lohusa takımı gördüm kanadı gözlerim 🤣

Bu arada senin bu ismin yüzünden iki defa browni aşerdiğimi biliyomuydun 😂 birinde kendim yaptım birinde de kocamı gönderdim pastaneye 🤣

Ay ben de aldım ne güzel bir şeymiş bu 😍 böyle bir markayı da hiç duymamıştım. Ben OYSHO dan bir takım alırım diye düşünüyodum. Zaten birkaç adete ihtiyacımız olur çeşit olsun yine oradan da alırım.
Oyshoya covid patlamadan önce bakmıştım ama o zaman güzel birsey bulamamıştım :KK43:(((( ben de sade birsey istiyorum aslında ama hafif bir süsü olsun tek renk olsun ama beyaz olmasın , su yeşili veya değişik bir mavi olabilir ...

Ben aldım 😂 catherine’s de indirim vardı geçen hafta hemen kaptım. Elbise gibi çok güzel, hastanede daha rahat gezerim. İnanılmaz rahat. Tesettürlü olduğum için uzun ve hoş bi model arıyodum, istediğim gibi bi tek orda buldumEki Görüntüle 2632696 benim aldığım bu
Yaa bende bunun farklı rengini aldım ama sabahlığını da alıcam. aynen tesettürlü olunca hastanede rahat olur diye düşündüm. Bi de bu pembe çizgili pijamalardan istiyorum

Merhaba arkadaşlar, maşallah herkesin güzel haberleri peş peşe geliyor Allahım bozmasın☺ Nereden nereyeee diyoruz içten içe okurken değil mi, şahsen ben öyle🙃 bizim ayrıntılı ultrasonumuz 21 mayıs en son benim ki sanırım nokta benden yani😁 hayırlı haberler alalım da.. sabahları iki bebiş tekmesiyle uyanıyorum acıktıkları için kalkıp kahvaltı yapıyorum şimdiden uyutmuyo yaramazlar yandık😄 alışveriş konusuna gelince ikişer tane hastane çıkışı ve biberon emzik harici henüz bir şey almadım kararsızlıktan. Duyduğumuz kullanışlı, en işimize yarayacak şeyleri yazıp paylaşalım fikir olsun olur mu? Gümüş göğüs kalkanı ve Philips avent ürünleri için bayaaaaa övgü ve fiyat/performans faydası duydum alışveriş listemin başında yer alıyor o nedenle. Bir de dediğiniz gibi en iyisi Mustela👍🏻
Benim detaylı ultrason 28 Mayıs da sona ben kaldım sanırım

Peki kızlar sezeryan için gecelik ok ama iç çamaşırı olayı nasıl olacak giyilebiliyor muymuş hamile külodu falan? Bi bilginiz bar mı?

İkizleri olacak arkadaşlar beşik ve oda konusunda ne karar verdiler acaba benim kafam hala karışık. Bir de araba tabii, birleşik mi ayrı mı?

Peki kızlar sezeryan için gecelik ok ama iç çamaşırı olayı nasıl olacak giyilebiliyor muymuş hamile külodu falan? Bi bilginiz bar mı?
Normal çamaşırları bilmiyorum ama ped olarak depend külotları herkes tavsiye ediyor sezeryanda bazıları memnun bazıları değil, ben hastanede ki hemşirelere sormayı düşünüyorum bakalım ne dicekler

İkizleri olacak arkadaşlar beşik ve oda konusunda ne karar verdiler acaba benim kafam hala karışık. Bir de araba tabii, birleşik mi ayrı mı?
Beşik ilk 3 ay anne yanı tek beşikte yatırmayı düşünüyorum sonra diğer odada iki beşikte devam edicem. Araba olarak prego ibiza düşünüyorum ayrı araba zor olur gibi, tek bi yere gideceğim zaman

X