- 10 Nisan 2018
- 1.338
- 3.435
- 133
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #1.121
Keseydi, kalpti, büyüdümü devam diye diye yolu yarıladık maşallah hepimiz bide doğurdunmu bizden iyisi olmazHarika habermaşallah size. Aynen öyle nerelerden nereye kadar geldik. Sahi biz Kalp atışını beklemiyo muyduk Ya
İnş sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz cimcimelerleYa ne mutlu size, bende ayrıntılıda cinsiyetleri farklı çıkar mı diye merak ediyorum. Bu zamana kadar 2 ayrı doktor kız dedi bakalım sürpriz çıkar mı
Amin inşallahne güzel haberler ya şükürşu mübarek günlerde Allahım inşallah sağsağlim kucaklarımıza Alalım evlatlarımızı pozitifti keseydi kalp atısıydı cinsiyetiydi 2lisiydi 4 lüsüydü derken onun minnoş tekmeleriyle uyanmaya başladık bile çok şükür bin şükür ❤
henüz bende yok canım bol bol su iç tuzlu tüketmemeye özen gösterKızlar selam, ellerde ayaklarda şişkinlik hissediyor musunuz? Yoksa ben mi erken şiştimturşuyla aram bozuldu haliyle
Bende de pek yok. Ayakları yüksekte tutmak gerekiyormuşKızlar selam, ellerde ayaklarda şişkinlik hissediyor musunuz? Yoksa ben mi erken şiştimturşuyla aram bozuldu haliyle ☺
Canım çok doğru diyosun, ben zaten kendi adıma söyliyim hiç pis boğazlık yapmıyorum. Abur cubur asla yok, tatlıyla aram hamile kaldığım an bitti zaten. meyve,sebze, et ağırlıklı besleniyorum, pilavı abarttım ondan oldu. Bir de sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde patlayana kadar yedim hep. Sonra da reflü oldu. Tansiyonum ise genelde düşüyor benim. Ben de porsiyonlarımı azaltıyorum artık. Sık ve az az yemek en güzeli.Kimseyi korkutmak istemem ama alınan kilolar da Allah korusun şeker tansiyin gibi hastalıkları tetikleyebilir o nedenle hamilelikte çok dikkar etmek lazım,tabi bu diyet yapilacak anlamına gelmiyor,ki zaten diyet yapılmaz.Ben 68 ile hamileliğe başladım en son 77.8 dim,ve malesef tansiyon degerleirm sınırda çıkıyor,bu da risk,tabi herkeste olacak diye bir kaide yok ama bazılarında cikabiliyor,bir haftalik sağlıklı beslenme sonucu şuan 76 kiloyum,porsiyon miktarına bakmaksizin doyana kadar yiyorum ama zararlı şeylerin tamamını hayatımdan çıkardım,hamur isi,ekmek,şeker bunları da minimuma indirdim,şükür şişliklerin indi,reflum geçti çok daha iyi oldum,inşallah doğuma kadar bu şekilde beslenmeyi dusunuyorum
Ben seni kast etmedim canım,genel bir bilgi paylaşmak istedim senin yazının ustune denk geldiCanım çok doğru diyosun, ben zaten kendi adıma söyliyim hiç pis boğazlık yapmıyorum. Abur cubur asla yok, tatlıyla aram hamile kaldığım an bitti zaten. meyve,sebze, et ağırlıklı besleniyorum, pilavı abarttım ondan oldu. Bir de sabah kahvaltısında ve akşam yemeğinde patlayana kadar yedim hep. Sonra da reflü oldu. Tansiyonum ise genelde düşüyor benim. Ben de porsiyonlarımı azaltıyorum artık. Sık ve az az yemek en güzeli.
Biraz da vitamin ilaçları kilo yapıyor. Şimdi de ferro sanol a başladık. Bu da kilo yapan bir hap.
Kızlar bu sabah ani başlayan sancılarla hastaneye yattım. Rahim ağzında kısalma vardı sonra geçti gibi oldu ama müşahade altındayım bu gece. Erken doğum riski oluşmuş. Yarın durumuna göre dikilecek. bana dua edin Çok ihtiyacımız var
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahKızlar bu sabah ani başlayan sancılarla hastaneye yattım. Rahim ağzında kısalma vardı sonra geçti gibi oldu ama müşahade altındayım bu gece. Erken doğum riski oluşmuş. Yarın durumuna göre dikilecek. bana dua edin Çok ihtiyacımız var
Çok geçmiş olsun canım,eve geçince bol bol dinlenKızlar bu sabah ani başlayan sancılarla hastaneye yattım. Rahim ağzında kısalma vardı sonra geçti gibi oldu ama müşahade altındayım bu gece. Erken doğum riski oluşmuş. Yarın durumuna göre dikilecek. bana dua edin Çok ihtiyacımız var
Geçmiş olsun inşallah düzelir. Bol bol dinlen gerekirse doğuma kadar. Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeKızlar bu sabah ani başlayan sancılarla hastaneye yattım. Rahim ağzında kısalma vardı sonra geçti gibi oldu ama müşahade altındayım bu gece. Erken doğum riski oluşmuş. Yarın durumuna göre dikilecek. bana dua edin Çok ihtiyacımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?