Ağustos-Eylül 2020 Çılgın Tüp Bebek Anneleri :)

Benim ağrılar tüm gün oluyor,yani tam ağrı da denmez,alt karnimda bir doluluk hissi,ara ara batma sürekli oluyor bana gün içinde,sizlerde sadece yorulunca mi oluyor

Ay masallah ne kadar fazlayiz sayica

normaldede ara ara oluyor bendede ama özellikle adet dönemimde fazlalaşıyor gibi geldi hala korkuyorum acaba adet i olcam diyenormal hamileler de aynı bizler gibimi acaba ben öyle yürümedim hiç cesaretim yok anca 15 mt gidip markete bakıp içine girmeye cesaret edemeyip döndün geçen gün

Ben yürümeyi geçtim son kontrolde doktorum ufak ufak spora basla diyor bana,hayir bilmiyor ki elimde düşen bir şeyi bile eğilip almaya korkuyorum,bir de spor yapacam oldu

Kızlar benim de bugun bel ağrım arttı, kasıkta ağrı yok o yüzden çok endişelenmedim. Tam da adet dönemim, ondan olabilir diye düşündüm.
bu arada toplu yerlere giderkendikkat etmekte fayda var. Ben dezenfektan aldım markete gittiğimde Market arabasını tuttuğum yere bile sıkıyorum. Oraya henüz gelmedi ama burada CoronaVirüs çok arttı. Allah denk getirmesin, paniğe kapılmadan hijyene dikkat etmekte fayda var.

ondandır canım herkeste farklı oluyor sanırım... maalesef izmirde de varmış doktorum uyardı bu nedenle bizde herseyi eşim yapıyor kalabalık ortamlara girmiyorum yasakladı doktor bizim bulunduğumuz yer ufak sahil kasabası haftasonu iğne atsan yere düşmez ama bu nedenle çoğu zaman evdeyim hafta içi sadece eşimin yanına iniyorum iki sohbet edip çıkıyorum çok dikkatli olun ne olur olmaz

İzmir’de varmış derken ?

Kendimi ölecek gibi hissediyorum çok bunaliyorum. Artık dayanamiyorum Ağlıyorum. Ne zaman geçer bilinmez ama çok kötüyüm; (
Ben de bu kadar olmasa da kötüydüm ; devam etseydi yardım almayı düşünmüştüm ama şimdi 13. Haftada biraz rahatladım dediğim gibi biraz sabretmeye çalış ama hislerin savaşamadıgın veya kontrol edemediğin bir noktaya gelirse özellikle Doğum ve annelik anksiyetesi ile ilgilenen bir psikoloğa gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…