- 24 Aralık 2019
- 401
- 576
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Benim mide bulantım hiç olmamıştı zaten ama iştahım baya arttı ya Hayır şimdi iki hafta da izinliyim, dışarı çıkmak da yok; iki hafta sonunda 10 kilo almam inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa bna da direk 4 lü dedi 3 lü ypmicakhayırlısı olsun canım bizimde kontrol 2 Nisan direk 4 lü yapılacak doktorum öyle dedi
O aserme işi bende hamile değilken daha çok vardı 16 haftaligim şimdiye kadar tek bir şey asermedim bence de uydurmaBenim bulantı hiç bitecek gibi değil. Hazır evdeyken zofer almayayım bakalım nolacak dedim, normalde gece uyanıp içiyorum ki sabaha etkisini anca gösteriyor, dün gece içmedim, sabahın 5inde bulantıya uyandım şimdi bile bulanıyorum ilacı almama rağmen.
Yeme içmede sorunum yok, ilacı bir aydır kullanıyorum, yemek yiyebiliyorum ve kusmuyorum, haliyle kilo vermem durdu. Ama bir aydır kilo da almadım hiç. Vücutta ne kadar stok varsa artık bebeler onu tüketmekten artı kiloya geçemedim
Aşerme diye bi şey yok bence, hep hamilelerin uydurması bulantım coşunca bastırmak için bi şeyler yemek istiyorum sadece. Onun dışında canım bi şey çekmiyor.
Niye bu kadar geç oldu göstermediler mi yoksa gitmedin mi kontroleBebelerin Cinsiyetlerini en geç ben öğreneceğim sanırım 17 ya da 18 haftada gideceğim nasipse
12 de ikili testte gitmiştim bebeklerden biri için tahminde bulunmuştu doktor ama emin değildi. Şimdide sadece cinsiyet için erken gitmek istemedim malum virüs falan olayları 17. hafta gideceğiz inş öyle kaldı işte ikili test sonucu içinde gitmedik telefonda görüştük. Merakla bekliyorum ama biraz daha sabrederimNiye bu kadar geç oldu göstermediler mi yoksa gitmedin mi kontrole
Patatesssss benim sıpa patatese benzeyecek diye korkuyorum artıkBenim de hiç bulantım olmadı o açıdan şanslıyım sanırım anneme benzemişim. Annemde hamile olduğumu bilmezdim, diyordu. Ben de aynı öyleyim.
Ani acıkmalar ve bu acıkmalara rağmen genel olarak bir iştahsızlık yaşıyorum. Hep yemem gerektiği için yemek gibi et balık vs. Canım ise patates kızartmasından başka bişe çekmiyo
Buarada benim göbek baya çıktı. Bebek kendini belli ediyor. Sizde durumlar nasıl?
Bu gidişimde ne yemeliyim diye sordum sormaz olaydım Karbonhidratları en aza indiriyoruz, kırmızı et ve beyaz et haftada 2 kez yenecek dedi. Yeşillikler iyi yıkanıp bol bol salata yapılacakmış. Benim severek yediklerim makarna, patates, hamur işiydi zaten. Şimdi ne yapacağım bilmemPatatesssss benim sıpa patatese benzeyecek diye korkuyorum artık
Ben de öyleyim ((( beni de doktor uyardı ama değiştirmekte zorlanıyorum biraz ...Bu gidişimde ne yemeliyim diye sordum sormaz olaydım Karbonhidratları en aza indiriyoruz, kırmızı et ve beyaz et haftada 2 kez yenecek dedi. Yeşillikler iyi yıkanıp bol bol salata yapılacakmış. Benim severek yediklerim makarna, patates, hamur işiydi zaten. Şimdi ne yapacağım bilmem
Ben annem bir aydır burda da sebze, salata yiyorum sayesinde. Bana kalsa ben de karbonhidrattan başka şey yemem ama itiraf edeyim salata iyi geliyor serin serin valla ben yapmaya üşenirdim de, hazır yapılmış olunca pek güzelBu gidişimde ne yemeliyim diye sordum sormaz olaydım Karbonhidratları en aza indiriyoruz, kırmızı et ve beyaz et haftada 2 kez yenecek dedi. Yeşillikler iyi yıkanıp bol bol salata yapılacakmış. Benim severek yediklerim makarna, patates, hamur işiydi zaten. Şimdi ne yapacağım bilmem
Yaaa çok tatlışşş Bizimde cicişlere başladı annem cinsiyetsiz renklerle Eki Görüntüle 2605708
Çok tatlılar yaaa Allah giydirdiğimiz günleri de göstersinBu da benim annemden ikincisi de geliyorEki Görüntüle 2605718
Amin inşallah hepimizinÇok tatlılar yaaa Allah giydirdiğimiz günleri de göstersin
Bu arada bizim de ilk ciciler ortaya çıkmaya başladı. Daha düğmeleri eksik diye annem izin vermedi de gizli çektim bunun bi de sütlü kahvesi yapılıyor.
Yaaa çok tatlışşş Bizimde cicişlere başladı annem cinsiyetsiz renklerle Eki Görüntüle 2605708
Bu da benim annemden ikincisi de geliyorEki Görüntüle 2605718