- 17 Haziran 2009
- 512
- 935
- Konu Sahibi Glueckwunsch
Ağustos-Eylül doğuracak herkese açık grup hoşgeldin, hayırlı olsunSelam kızlar, benim transfer 27 Kasım. Aralık sayılır yani. Beni de aranıza alabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustos-Eylül doğuracak herkese açık grup hoşgeldin, hayırlı olsunSelam kızlar, benim transfer 27 Kasım. Aralık sayılır yani. Beni de aranıza alabilir misiniz?
Benim hala kesin değil canım biri erkek dedi biri kız bakalım nisanda kontrolüm var gidebilirsek inşallah ozaman öğrenebilirimKızlar selam,
Sizlerden cinsiyet kesinleşen varsa yazsın bi, tabloyu güncelleyelim:)
@aziz misafir , @Yasemintug , T tunserD12 , E Elakaratas07 , Thistle , @Albatros2 , masal3487 , @Lilyum15 , E EU3636 , Aloha16
canım benim de bugun troid tahlilim vardı sağlık ocağı daha tenha diye oraya gidiyordum hemşireyi aradım gelme dedi evden çıkma mümkünse dedi aciliyeti yok dedi tahlilin sonra doktorumu aradım özel laboratuvarda yaptırmamı istedi oda alsancakta sende numara varsa ara tenha vakitte önlemlerini al öyle git canım inş tez vakitte geçer şu virüsGeçmiş olsun canım. Tenha bir zamanı seç. Erken saatler yada daha geç saatler gibi. Benim doktorum özel klinikte onda çok sorun yok. Ama bugün iğnem var mesela sağlık ocağına gitmem gerek. Ben de ne yapsam diye düşünüyorum. Her haftada gitmem gerek. Rabbim bizi ve bebeklerimizi korusun.
Çok teşekkürler. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? 27 Kasım transfer - İzmir - tek gebelik - 4. Deneme - cinsiyet erkek - tahmini doğum 18 AgustosAğustos-Eylül doğuracak herkese açık grup hoşgeldin, hayırlı olsun
Sağlık ocağında tedbir almışlar canım. Tek tek içeriye alıyorlar hastaları. Maskeli eldivenli gittim bende. 16 haftada kontrol var demişti hemşire. Konuştuk simdi gelme o zaman 20. haftada aşı var dedi o zaman gidicemcanım benim de bugun troid tahlilim vardı sağlık ocağı daha tenha diye oraya gidiyordum hemşireyi aradım gelme dedi evden çıkma mümkünse dedi aciliyeti yok dedi tahlilin sonra doktorumu aradım özel laboratuvarda yaptırmamı istedi oda alsancakta sende numara varsa ara tenha vakitte önlemlerini al öyle git canım inş tez vakitte geçer şu virüs
Aramıza hoşgeldin canımÇok teşekkürler. Beni de listeye ekleyebilir misiniz? 27 Kasım transfer - İzmir - tek gebelik - 4. Deneme - cinsiyet erkek - tahmini doğum 18 Agustos
HoşbuldummAramıza hoşgeldin canım
Benim hala devam ediyor malesef,tabi bir kaç hafta öncesine göre hafifledi ama hala devam ediyor,özellikle ac olduğum zaman ve hala bulantı hapi kullanıyorumKızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?
Benim bitmedi hiç. Zofer biraz şiddetini azaltıyor diyordum ki dün ve bugün yine şiddetlendi.Kızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?
Aramiza hosgeldin benimde bulantilarim hala devam ediyorKızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?
Aramıza hoşgeldin, Benimde ara ara devam ediyor sanırım hala kilo veriyorumKızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?
Bana doktorumKızlar şu durumda doktorun verdiği vitaminden hariç kullanabileceğimiz vitamin var mı bağışıklık önemli şu durumda
Benim hafifledi sabahları biraz oluyor bazen gün boyu ama eskisi gibi çok şiddetli değil şükür yemekte yiyebiliyorum artık,Kızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?
Nisan başı kontrolum var daha benım henuz kesin degıl ama rüyalarım hep kızKızlar selam,
Sizlerden cinsiyet kesinleşen varsa yazsın bi, tabloyu güncelleyelim:)
@aziz misafir , @Yasemintug , T tunserD12 , E Elakaratas07 , Thistle , @Albatros2 , masal3487 , @Lilyum15 , E EU3636 , Aloha16
Kızlar şu durumda doktorun verdiği vitaminden hariç kullanabileceğimiz vitamin var mı bağışıklık önemli şu durumda
Bu gittiğimde bende sordum ne alabilirim takviye diye. Folic asitin içindekiler yeterli dedi vermedi. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum.Bende doktoruma endişelendiğimi bağışıklık destekleyici öneriniz var mı diye sordum, Vinalac'a ek olarak Mom Vital Dha başlayalım dedi.
Benim de azaldı ama devam ediyor, özellikle sabahları..Kızlar bişey soracağım. Aranızda bulantıları devam eden var mı?