- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.241
Ama ben de içiyorumBende hiç ödem olmadı ya acaba hergün bi fincan kahve içtiğim için midir
Ödemi atma gibi değil de , çay kahve gibi içecekler idrar söktürücü ama bir yandan da sıvı kaybını arttırdığı icin aslında onları tüketirken daha cok su içmek lazımkahve bana yasak hiç içmiyorum kahvenin ödemi atma etkisimi varmıs Bi arastırayım sade soda önerdiler onuda pek içemiyorum
Evet ya başladı hareket etsemde etmesemde ayaklarım şiş hep hele ellerim çok acıyor sabahları açıp kapatmakta zorlanıyorumkızlar ayaklarınızda sismeler başladınmı
abimler geldi biraz tempoda ayak bileklerim sismeye başladı tuzlu yemiyorum suyumuda 3 litre içmeye çalışıyorum☹
Ben de de 30. Haftada çıkmıştı,dahiliyeye gittim ordan diyetisyene yonlendirildim çok şükür diyetle kontrol altına alındı,seninde muhtemelen diyetle kontrol edilir merak etme.Aslinda hamilelerin evinde tansiyon aleti ve şeker ölçüm cihazı mahakkak olmalı,hiç belli olmuyir kimde,hangi hanftadan itibaren cikacagi.Kızlar bende de şeker çıktı. Yarın dahileyeye gideceğim .Şeker yuklemesi gayet iyi cikmisti demek ki sonradan da olusabiliyormus.
Nasıl anlaşıldı canımKızlar bende de şeker çıktı. Yarın dahileyeye gideceğim .Şeker yuklemesi gayet iyi cikmisti demek ki sonradan da olusabiliyormus.
nasıl anladın canım şeker olduğunu..Kızlar bende de şeker çıktı. Yarın dahileyeye gideceğim .Şeker yuklemesi gayet iyi cikmisti demek ki sonradan da olusabiliyormus.
Evet haklısın bulundurmak lazımBen de de 30. Haftada çıkmıştı,dahiliyeye gittim ordan diyetisyene yonlendirildim çok şükür diyetle kontrol altına alındı,seninde muhtemelen diyetle kontrol edilir merak etme.Aslinda hamilelerin evinde tansiyon aleti ve şeker ölçüm cihazı mahakkak olmalı,hiç belli olmuyir kimde,hangi hanftadan itibaren cikacagi.
Nasıl anlaşıldı canım
Doktora kontrol için gittiğimde suyunda biraz fazlalık gördü. Kan testi istedi .Ama yaklaşık bir aydır bir halsizlik, uyku hali vardı. Gözüm kararıyordu ama tansiyon düşüklüğü var diye ben ona yoruyordumnasıl anladın canım şeker olduğunu..
hım geçmiş olsun canım dilerim normal değerlere döner sağlıcaklaDoktora kontrol için gittiğimde suyunda biraz fazlalık gördü. Kan testi istedi .Ama yaklaşık bir aydır bir halsizlik, uyku hali vardı. Gözüm kararıyordu ama tansiyon düşüklüğü var diye ben ona yoruyordum
Şeker ölçüm cihazı alabilirsin çok pahalı bir şey de değil,kanı sonuçta bir kere veriyorsun o an normal çıkabilir ama gün içinde yükseliyor da olabilir,en iyi takibi bence ölçüm cihazıyla günlük yapmak.Bayram sonrası tahlil vereyim diyorum ben de. Yemek sonrası ağırlık basıyor. Normalde hiç uyumam beş on dakika uyukluyorum. Şekerden şüpheleniyorum yükseldi mi diye? Malum meyve tüketiyoruz bu aralar fazla mı kaçıyor acaba?
Kızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
1- kendinizi fiziken ve ruhen sakın yormayın
2- çantanız hazır olsun
Elbisemle yatıyorum su an
İnsallah 1-2 güne yollarlar ... biraz daha sıksa dişini sıpa.....
Çok geçmiş olsun,evet haklısın dikkat etmek lazım,ben çantamı 32 de hazırladım,ne olur ne olmaz diye,sağlıkla gelsin bebislerimiz ama vaktinde inşallahKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Rainbow tam herşey yolunda derken son dk bir atraksiyon yaşatıyor bunlar .Çok geçmiş olsun. Dogduklarinda popular ısırılacak kesinKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Ooovvvv geçmiş olsun. Söyle senin sıpaya laf dinlesin de azıcık sıksın dişini. Ben de korkuyorum ya ara ara yoklamaya başlıyo gibi ama şükür dünkü nst de sancı çıkmadı. Hastane valizimi hazırladım 3-4 gün önceKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Geçmiş olsun canım. Ne olur bayram şekeri olmaya karar vermesin bizim bebişler. Valla ben de korkmuyor değilim. Kuzucuklar rahat rahat bekleyin yerinizde. Anneler henüz hazır değilKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Rainbow tam herşey yolunda derken son dk bir atraksiyon yaşatıyor bunlar .Çok geçmiş olsun. Dogduklarinda popular ısırılacak kesin.Boyle bir durumda nasıl bir tedavi uygulanıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?