- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.261
Kızlar çantaya koymak için hangi pişik kremini aldınız. Sipariş vereyim dedim. Mustela düşündüm ben ama. Şampuanı da onu istiyorum çok mu çeşit var? Yenidoğan yazması yeterli herhalde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar çantaya koymak için hangi pişik kremini aldınız. Sipariş vereyim dedim. Mustela düşündüm ben ama. Şampuanı da onu istiyorum çok mu çeşit var? Yenidoğan yazması yeterli herhalde?
Ben mustelanin setini aldım,şampuan,pişik kremi,vücut jeli.yorumlari güzel ama kullanmadan bilinmez tabiki.Kızlar çantaya koymak için hangi pişik kremini aldınız. Sipariş vereyim dedim. Mustela düşündüm ben ama. Şampuanı da onu istiyorum çok mu çeşit var? Yenidoğan yazması yeterli herhalde?
Bende mustela aldım set halindeKızlar çantaya koymak için hangi pişik kremini aldınız. Sipariş vereyim dedim. Mustela düşündüm ben ama. Şampuanı da onu istiyorum çok mu çeşit var? Yenidoğan yazması yeterli herhalde?
Geçmiş olsun. Umarım hemen gelmeye kalkmaz ufaklıkKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
1- kendinizi fiziken ve ruhen sakın yormayın
2- çantanız hazır olsun
Elbisemle yatıyorum su an
İnsallah 1-2 güne yollarlar ... biraz daha sıksa dişini sıpa.....
Ben bunları yaptırdımAz kalmış işin canım, biter tez zamanda. Ya bebek hediyesi için fikriniz var mı? Çikolatanın yanında anı olarak ne yaptırsak?
Geçmiş olsun şuan nasılsın? Dinlenmek gerçekten önemli, benimki de çok aşağıya inmiş artık dünden beri yatıyorum. kalksam sanki çıkacak gibi hayırlısıyla vaktinde doğsunlar inşallahKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Çok güzeller Sağlıkla gelsin kuzucukBen bunları yaptırdım Eki Görüntüle 2669138
Çok geçmiş olsun aman bebişin biraz daha dayansın sende çok dikkat et kendine az kaldı evet ama biraz daha vakitleri var gibiKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Yaaaa çok güzel Benim oğluşum için de nevresimi ve hastane çıkışını küçük prens yaptırdım. Bir Küçük prens bağımlısı olarak aşırı beğendimBen bunları yaptırdım Eki Görüntüle 2669138
Çok geçmiş olsun ufaklık az daha sabretsin sabırsızlanıyor sanırım Dediğin gibi biraz yatırıp dinlendirip çıkartırlar güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Hepimizinki sağlıcakla gelsin inşallahÇok güzeller Sağlıkla gelsin kuzucuk
Evet bende küçük prens hayranıyımYaaaa çok güzel❤ Benim oğluşum için de nevresimi ve hastane çıkışını küçük prens yaptırdım. Bir Küçük prens bağımlısı olarak aşırı beğendim
Sizin bebişler nasıllar daha iyilerdir inşallahÇok geçmiş olsun ufaklık az daha sabretsin sabırsızlanıyor sanırım Dediğin gibi biraz yatırıp dinlendirip çıkartırlar güzel haberlerini bekliyoruz
canım bende mustela aldım ama ekstra sudokrem de aldım neolur ne olmaz diye bu arada doğum işini haftaya konusacağız bizKızlar çantaya koymak için hangi pişik kremini aldınız. Sipariş vereyim dedim. Mustela düşündüm ben ama. Şampuanı da onu istiyorum çok mu çeşit var? Yenidoğan yazması yeterli herhalde?
Ayy çok geçmiş olsun canım Her şey yolunda gitsin inşallah ve biraz daha beklesin bebişimizKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun
Çok şükür iyiler biberonla beslenmeyi denemeye başlamışlar bugün biraz daha duruma göre yutma refleksleri gelişince beni emzirmeye çağıracaklarmışSizin bebişler nasıllar daha iyilerdir inşallah
çok geçmiş olsun canım sağlıklı haberlerini bekliyoruzKızlar hastaneye yattım ; ufaklık biraz korkuttu sancı oldu , rahim ağzı 1,5cme inmiş , NSTye bağladılar bir sıkıntı yok şimdilik cok sükür ... iki şey için özellikle yazdım :
2- çantanız hazır olsun