- 30 Mayıs 2019
- 1.309
- 1.683
- 53
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
- #2.041
ErkeklerEşim yüzünden alacaklarımın yarısını unuttum. Mağazada dikilmiş başıma al al diyeSanki 10 tane çocuk doğurdum bakmadan incelemeden atayım sepete. Beyefendinin bacakları ağrımış sanki hamile o. Netten daha kolay olacak almak. Ebebek siteside çökertilmiş bakalım ne yapıcaz. Küçük yerde yaşıyorum mağazalar yok yoksa rahat rahat bakar alırdım
Benim anlamadığım , ilk 3 ay bebeklerin omurgasına yük binmemesi gerekiyor ... ama antireflüde hafif bir eğim var .... nasıl olacakYa ben ne varsa aldım, anne yanı yatağı, reflü yastığı, yan yatış yastığı vsİlk olduğu için bilemiyor insan ne alıp almaması gerektiğini. gerçi her bebekte de farklı ihtiyaçlar çıkabiliyor tabii.
fakat reflü yastığı en önemlisi bence, bebeklerin hepsinde ilk zamanlarda oluyormuş çünkü.
Teşekkür ederim daha iyiyim. Lohusa sendromu için bile şansımız yok erkenci kuşların annelerinin
Aldım ben, normal bir şey Her yerde bulabileceğin bir reflü yatağı. E bebekte olanlardan. Yataş junolar var bir de ama yorumlarını okuyunca vaz geçtim ondan. Erkekler öyle ya dert etme, alışverişi sevmiyorlar geneldeGünaydınReflü yatağı aldınız mı? Ilk aylarda kullanışlı olacak gibi. Zaten evhamlıyım ben bizi de rahatlatır
Ben de hep sizi merak ediyorum, iyi olmanıza çok sevindim. Rabbim sağlık versin inşallahTeşekkür ederim daha iyiyim. Lohusa sendromu için bile şansımız yok erkenci kuşların annelerininOğlumun durumu maşallah çok iyiymiş. Minicik bir adam sanki gittiğimizde bize bakıyor gözlerini açıp Kızımın solunum sıkıntısı devam ediyor fakat inanıyoruz biz oda atlatacak biraz daha zamana ihtiyacı var sadece Bir sürü küvöz arkadaşları var hepsi çok güçlü savaşçılar bizde artık daha iyiyiz onlar için hazırlık yapıyoruz araştırıyoruz. İnş daha güzel haberlerle geliriz Hepinize sona yaklaşmışken sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın
İlk aldığım eşyalardan biriydi reflü yatağıGünaydınReflü yatağı aldınız mı? Ilk aylarda kullanışlı olacak gibi. Zaten evhamlıyım ben bizi de rahatlatır
E bebek ten mail aldım bu gün. Sorunsuz bir şekilde hizmet vermeye başlamışEşim yüzünden alacaklarımın yarısını unuttum. Mağazada dikilmiş başıma al al diyeSanki 10 tane çocuk doğurdum bakmadan incelemeden atayım sepete. Beyefendinin bacakları ağrımış sanki hamile o. Netten daha kolay olacak almak. Ebebek siteside çökertilmiş bakalım ne yapıcaz. Küçük yerde yaşıyorum mağazalar yok yoksa rahat rahat bakar alırdım
Evet bende E bebekten normal birşey aldımAldım ben, normal bir şey Her yerde bulabileceğin bir reflü yatağı. E bebekte olanlardan. Yataş junolar var bir de ama yorumlarını okuyunca vaz geçtim ondan. Erkekler öyle ya dert etme, alışverişi sevmiyorlar genelde
Çok sevindim iyi olmanıza. İnşallah küçük prenseste bir an önce toparlar. İyi haberlerinizi bekliyoruzTeşekkür ederim daha iyiyim. Lohusa sendromu için bile şansımız yok erkenci kuşların annelerininOğlumun durumu maşallah çok iyiymiş. Minicik bir adam sanki gittiğimizde bize bakıyor gözlerini açıp Kızımın solunum sıkıntısı devam ediyor fakat inanıyoruz biz oda atlatacak biraz daha zamana ihtiyacı var sadece Bir sürü küvöz arkadaşları var hepsi çok güçlü savaşçılar bizde artık daha iyiyiz onlar için hazırlık yapıyoruz araştırıyoruz. İnş daha güzel haberlerle geliriz Hepinize sona yaklaşmışken sağlıklı doğumlar diliyorum Rabbim kimseye korktuğunu yaşatmasın
Benim anlamadığım , ilk 3 ay bebeklerin omurgasına yük binmemesi gerekiyor ... ama antireflüde hafif bir eğim var .... nasıl olacakhep böyle şeyler takılır kafama ....
Güle güle kullansın bende buna benzer birşey aldım umarım memnun kalırızAttığım resmî açamıyorum sizde açılıyor mu bilemedim o yüzden tekrar ekleyeceğim Eki Görüntüle 2662950
Yeni doğan bebeklerde ilk 6 ay uykuda anı ölümler olabiliyormuş o nedenle eğer düz bir yere yatiriyorsan yan yatırmak gerekli kusarsa ağızdan çıksın diye.Sirt üstü yatirdiginda da eğimli bir yerde yatırmak gerekli süt yukarı doğru çıkmasın diye reflu yatağı bu durumlarda kurtarıcı oluyor izlediğim doktor videolarindan ben böyle anladım. Emzirme kısmında ise söylediğinin tam tersi hangi memeyi emzirdinse 2.emzirmede ilk ondan başlayacaksın sonra diğer memeye geçeceksin. Yani bir defada biri sonrakinde diğeri değil. Bunun sebebi de sütun 2 katmandan oluşması ilk kısmı sulu son kısmı yağlı kısmı bebek çok edemediği için sulu kısmı emip bırakıyor kilo alabilmesi için tekrar aynı memeyi vererek yağlı kısmı almasını saglamalisin. Bebeğin çabuk yorulmamasi için doğru pozizyonda emzirmek çok önemli yanlış tutarsan çabucak yorulur ama doymaz.Benim öğrendiğim bilgiler bu şekildeAynen benim de kafama takılan şey, b azı yerlerde bebekleriN sırt üstü yatmaları gerektiği bazı yerlerde de yan yatması gerektiğini okuyorum. Bebek hamgi pozisyona meyilliyse mi acaba?
bir de en önemlisi, sütümüzü artırmak için sağmak zorunda kalırsak sağdığımız sütleri hangi ara vereceğiz? Mesela diyorlar ki, Mastit falan da olmamak için sağdan emerken soldan sağın. Ee Bi sonraki emzirme zaten 2 saat sonra ve Emzirmeye soldan başlayacağız Zaten....Kafam almıyoe bilgi kirliliği oluştu içinde
Yeni doğan bebeklerde ilk 6 ay uykuda anı ölümler olabiliyormuş o nedenle eğer düz bir yere yatiriyorsan yan yatırmak gerekli kusarsa ağızdan çıksın diye.Sirt üstü yatirdiginda da eğimli bir yerde yatırmak gerekli süt yukarı doğru çıkmasın diye reflu yatağı bu durumlarda kurtarıcı oluyor izlediğim doktor videolarindan ben böyle anladım. Emzirme kısmında ise söylediğinin tam tersi hangi memeyi emzirdinse 2.emzirmede ilk ondan başlayacaksın sonra diğer memeye geçeceksin. Yani bir defada biri sonrakinde diğeri değil. Bunun sebebi de sütun 2 katmandan oluşması ilk kısmı sulu son kısmı yağlı kısmı bebek çok edemediği için sulu kısmı emip bırakıyor kilo alabilmesi için tekrar aynı memeyi vererek yağlı kısmı almasını saglamalisin. Bebeğin çabuk yorulmamasi için doğru pozizyonda emzirmek çok önemli yanlış tutarsan çabucak yorulur ama doymaz.Benim öğrendiğim bilgiler bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?