• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

saoll tatlıımmm....sıpamınn hi. kurluşu yokk kucağıma gelsin patpat yapıcam hemencecikkk..... :)))) hakettiler yaniii ben bunlar kadar nazlı bebişler görmedimmm..eskiden annelerimiz tabiri caizse ceket atsan hamile kalırız derlerdi..yeni nesildee tam tersii oldukkk .... şeytanın bacağını kırdıkkkk hadi hayırlısı bakalımmm....senin nasıl gidiyor..kaçıncı haftadasın.... bizim yarından sonra doktor kontrolumuz var yıneee..

çok haklısın canım :9:
bende 4. haftamı doldurmak üzereyim. daha ultrasonla bakamadık, biliyorsunuz ben çok erken (yaklaşık 8 günlükken:27:) öğrendiğim için anca görebiliriz. belki bu haftada göremeyiz bilmiyorum artık.
ama hiç bi belirtim yok gibi. bazen şüpheleniyorum acaba gebe değilmiyim diyee:26::1:
sen kaçıncı haftandasın canım.
buarada "bende hamileyim" topiğinde başlık açmış angel, oraya da takılabilirsin.

Ben de hala olmadım adet ama bende de hiçbir hamilelik belirtisi yok.
Bugün akşama kadar olmazsa sabah yeni test daha yapıcam.
Mesai saatlarim uygun olmadığı için kan testi yaptıramıyorum.
Sabah 7,30 da evden çıkıp akşam 7,30 da evde oluyorum ve ve mahrumiyet
bölgesi gibi bi yerde çalıştığım için saat başı servislerimiz dışında şehre inme imkanım bile yok.
Beklemek çok kötü bişi ya. Bir an önce belli olsa da kurtulsam.

günaydın topaçç:79:

bengisu ben de gebelik düşündüğüm için lazere gitmedim .hem 8-9 ay sürüyomuş hem de hamilelikten sonra hormonlar değiştiği için tekrar çıkma ihtimali oluyomuş.gerçi gitseydim şimdiye bitmişti ama kısmet ..bebekten sonra inşallah:66:

çok haklısın canım :9:
bende 4. haftamı doldurmak üzereyim. daha ultrasonla bakamadık, biliyorsunuz ben çok erken (yaklaşık 8 günlükken:27:) öğrendiğim için anca görebiliriz. belki bu haftada göremeyiz bilmiyorum artık.
ama hiç bi belirtim yok gibi. bazen şüpheleniyorum acaba gebe değilmiyim diyee:26::1:
sen kaçıncı haftandasın canım.
buarada "bende hamileyim" topiğinde başlık açmış angel, oraya da takılabilirsin.

tatlım ben dün doktordaydım sat a göre 5 haftalıkmış kesem...ama şimdi önemli olan 10 gün sonra kesede bebeği görmemizzz...değerlerim güzel çıktı inşallah Allah'ım yardımcımız olsunnn her aşamayı sorunusuz atlatalımm...

sabırsızlıkla bebişle 6 eylülü bekliyoruzzzz......

tatlım ben dün doktordaydım sat a göre 5 haftalıkmış kesem...ama şimdi önemli olan 10 gün sonra kesede bebeği görmemizzz...değerlerim güzel çıktı inşallah Allah'ım yardımcımız olsunnn her aşamayı sorunusuz atlatalımm...

sabırsızlıkla bebişle 6 eylülü bekliyoruzzzz......

akla kötü şeyler getiren biri mi var orada :36::36::36:
iyi olacakkkk sağ salim alcaksınız kucaklarınıza:16: sonra da biz inşallahhhh :27:

akla kötü şeyler getiren biri mi var orada :36::36::36:
iyi olacakkkk sağ salim alcaksınız kucaklarınıza:16: sonra da biz inşallahhhh :27:

hay allah'ım yaaa biz kadınların dertleri ve kuruntuları hiç bitmez mii.....
yumurtlama günüm doğrumu yumurtladım mı kurrrr kafandaaaa
adet oldum mu olcammı hadi kur kafandaaaa....
ee adet geçtiii hamilemiyim acaba belirtileriii kur kafandaa....
onca uğraşlardan sonra tuttumuu hamilelikkk başla bu sefer beta hcg değerlerii,kesee görünmesi,bebek oluşucakmııı korkusu,,,kalp atışlarını duyarmıyım sabırsızlığııı

şölee 1 bakıyorummm tam 1 yıldır hergünümmm bu sorulardan birini kendime sormakla geçmişşşş.....

PARANOYAKKK OLMUŞUZZ KIZLARR BEN VE BEN GİBİ OLANLARR...

mesela bugün işteyim sabahtan berii çalışmak yerine internet embriyo nezaman görünür yorumlarını okumakkk..eyyy Allah'ım sen bana ve ben gibilere önce SABIRRR + akıl+ fikir++ GÜZEL GÜZELL SAĞLIKLI BEBİŞLERR VER Kİİİ SON BULSUNN BU KURUNTULARIMIZZZ+KORKULARIMIZZ+SABIRSIZLIKLARIMIZZ:1:1:

AMİNNNNNNNNNN........................

hay allah'ım yaaa biz kadınların dertleri ve kuruntuları hiç bitmez mii.....
yumurtlama günüm doğrumu yumurtladım mı kurrrr kafandaaaa
adet oldum mu olcammı hadi kur kafandaaaa....
ee adet geçtiii hamilemiyim acaba belirtileriii kur kafandaa....
onca uğraşlardan sonra tuttumuu hamilelikkk başla bu sefer beta hcg değerlerii,kesee görünmesi,bebek oluşucakmııı korkusu,,,kalp atışlarını duyarmıyım sabırsızlığııı

şölee 1 bakıyorummm tam 1 yıldır hergünümmm bu sorulardan birini kendime sormakla geçmişşşş.....

PARANOYAKKK OLMUŞUZZ KIZLARR BEN VE BEN GİBİ OLANLARR...

mesela bugün işteyim sabahtan berii çalışmak yerine internet embriyo nezaman görünür yorumlarını okumakkk..eyyy Allah'ım sen bana ve ben gibilere önce SABIRRR + akıl+ fikir++ GÜZEL GÜZELL SAĞLIKLI BEBİŞLERR VER Kİİİ SON BULSUNN BU KURUNTULARIMIZZZ+KORKULARIMIZZ+SABIRSIZLIKLARIMIZZ:1:1:

AMİNNNNNNNNNN........................

yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm birden :53: bu ay ay hamilemiyim ay şölemi derken adetim 10 gecikti kesin hamileyim demekki derken kan testim negatif çıktı kendimden biktim :82::52: artık eylüle dedim umutla yeni ay demek yeni kuruntular demek :52: bakim hamile olunca neler yapcaz :52::49:

ben de lazere gidiyordum
ama gebelik düşününce bıraktım
bence ikisi aynı anda olmaz
kesinlikle çok zararlı
birine ara vermen gerekir bence

Hamile kalırsam vericem canım zaten tehlikeye atarmıyım hiç bebişimii bidaha adetten sonra gidicem zaten hep yumurtlama döneminde gidipte riske girmeyim bari 15ine aliim bari komtrolüde öğlen ultrasonda bebiş varmı yokmu belli olur nasılsa yoksa öyle giderim zaten lazer kontrolüne.. Ayy belki bu sefer olucakda ilk ultrasonda görücem bebişimi yaa çok heyecanlıyım ama umutlandırmayım ben kendimi yaa sonra kötü oluyom olmayıncaa..Geçen ay çok stres yapmıştım çok heyacanlanmıştım sonra tabi fıss söndüü...:43::43: Bakalım bu aya hayırlısı yaa çok kaptırmıycam kendimi bu kez..:14::14:

ben de lazere gidiyordum
ama gebelik düşününce bıraktım
bence ikisi aynı anda olmaz
kesinlikle çok zararlı
birine ara vermen gerekir bence

Hamile kalırsam vericem canım zaten tehlikeye atarmıyım hiç bebişimii bidaha adetten sonra gidicem zaten hep yumurtlama döneminde gidipte riske girmeyim bari 15ine aliim bari komtrolüde öğlen ultrasonda bebiş varmı yokmu belli olur nasılsa yoksa öyle giderim zaten lazer kontrolüne.. Ayy belki bu sefer olucakda ilk ultrasonda görücem bebişimi yaa çok heyecanlıyım ama umutlandırmayım ben kendimi yaa sonra kötü oluyom olmayıncaa..Geçen ay çok stres yapmıştım çok heyacanlanmıştım sonra tabi fıss söndüü...:43::43: Bakalım bu aya hayırlısı yaa çok kaptırmıycam kendimi bu kez..:14::14:

Bu sabah itibari ile adet olmuş bulunuyorum.Olmadı bu ay malesef.
Yeni batım : 23 Eylül galiba.

merhaba bende bugün itibariyle regl oldum ve hüsrana uğradım,çok istemiştim bu ay ama olmadı.1-2 gün de gecikti umutlanmıştım ama Allahtan test alıp yapmadım.siz ne zamandır bekliyosunuz?

Bu sabah itibari ile adet olmuş bulunuyorum.Olmadı bu ay malesef.
Yeni batım : 23 Eylül galiba.

merhaba bende bugün itibariyle regl oldum ve hüsrana uğradım,çok istemiştim bu ay ama olmadı.1-2 gün de gecikti umutlanmıştım ama Allahtan test alıp yapmadım.siz ne zamandır bekliyosunuz?

canınızı sıkmayın kızlar eylülde tutar inşallahhhhhhhhh:29::29::29:

$img405.jpg

çok zor kafaya takmamak ama sters bebek isteğini olumsuz tetikliyor stressiz verahat olmak gerekiyor bide olabilsek.sizin durumunuz nedir?

öyle ama istatistiklere göre kafaya takmayı bırakan her 100 kadından 95i hamile kalmış:27::27::27:

benim durumum nedirrr hmmm yaklaşık 2 senelik evliyimm 6 aydır fln deniyoruz araya regl düzensizlikleri fln girdi..beklemedeyim yani:27::27:satım da24 temmuzdu ama son 3 aydır 39 gunde bir oldugum için 2 eylül batım:86:

topiğin ilk böcüğü bi türlü iyileşemedi :50::50::50::50::50::50::50: 2. doktorum idrar yolları için antibiyotik vermedi ağrılarım çoğaldı :(( antibiyotik zarar verir dedi enfeksiyon vermicekmi :(( oda yetmiyomuş gibi 7+4 de kanamam oldu gece 4 de acile koştuk düşük riskim varmışş :43::43::43::43::43::43::43: dünden beri yatıyorum evde yatıcam bi süre:43::43::43::43::43::43: herşey bu kadar zor olmak zorundamı ailemde düşük olayını kimse yaşamamış bilgiverende yok.. .allah sonumuzu hayır etsin..ailemizden uzakta şehirdışında yaşıyoruz yardımedenimde yok eşim garibim evde yanımda kalıyo bırakmadı beni...
sorun hamile kaldıktan sonra dahada çıkılmaz bi hal alıyo kızlar...herşeyin hayırlısı neyden korktuysam başıma geliyo kime üzüldüysem onu yaşadım resmen...yinede çok şükür diyorum inşallah bende bebeğimin karnımda büyüdüğünü kucağıma aldığımı görücem allahım inşallah nasip ederde yaşarız o duyguyu...

öyle ama istatistiklere göre kafaya takmayı bırakan her 100 kadından 95i hamile kalmış:27::27::27:

benim durumum nedirrr hmmm yaklaşık 2 senelik evliyimm 6 aydır fln deniyoruz araya regl düzensizlikleri fln girdi..beklemedeyim yani:27::27:satım da24 temmuzdu ama son 3 aydır 39 gunde bir oldugum için 2 eylül batım:86:

hımm anladım bende 1 yıllık evliyim ve bu 7. ay oldu biz bebiş isteyeli.bende 31-32 günde bir oluyorum.valla kafaya takınca ne oluyoki hiçbirşey dahada kötü oluyoruz.inş hayırlısı ile bizde anne oluruz en kısa zamanda şimdi ovulasyon zamanımı hesaplayacağım eylülde sıkı çalışmamız lazım:))

Back