• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

çok tşk ederim darısı tüm isteyenlerin başına :nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
Amin cnm ins...
benim cnm kocam akşam elinde kocaman çiçeklerle geldi :71::71::71::71::71:
ben ona süpriz yapcakken ablam hemen yımırtlamşşş:52::52::52:

5yıllık evliyim kocamı hiç bukadar mutlu görmemiştim kızlar allah allahhhhh biz çok kaptırdık allah sonumuzu hayır etsin :27::27::27::27::27:
meğer adam çocuk aşkıyla yanıyomuş banyodaki test çubuğuna gelip gidip bakıyodu:52::52::52::52::52::52:

bu heycanı hepinizde yaşayın inşallah
Ayy ne guzel bir mutluluktur bu:nazar::nazar:Duana yine aminn diyorum..
merhaba kızlar bende geçen aydan beri bebiş için uraşıyorum yani tedavi görüyoum... şuan 2. tedavim başlıcak inşallah hayırlısıyla bu mübarek ayda inşallah hamile kalırız :))
ins cnm tum isteyenler hamile kalir..
Deece senn düzensiz sanrım reglin 2 eylul yazmşsn ondan da bekledn heralde geckme olnca peki yumurtlmayı nasl anlıosn yumurtlama takibi mi yapıosn drla m testle ateş ölçmeyle mi? bnm arkdasmn da duzensizdi drla yaptı yumurtlama takibi o drek kalmştı hamile drun dediği günlerde hepmz için hayırlısı olsnnnn hepimize nasip etsinn inşşşş Aminnnn:91:

Amin cnm..

cnm gitcegin hastahane özel mi? ben de özele gittim kontrol için ama randevu almak çok zor bi ay sonraya verıolar anca eger bnm hamilelik olursaa (İnşşşşşş) ben direk devlete gderm evde testtn sonra orda kana baktrrm artık kendi drma kese görmk için gderm ay o günler bi gelsnnn dee :)alttn bakmaları lazm ama angelgm başka türli bilemez çoook küçççüüüückk o dahaaaa:62:ultrasonla karndan daha sonra baklıo bldgm kadarıyla cnm bi de şey dicem hiç korkma KALBİNİ FERAH TUT herkesin bi hakayesi oluo evt hamilelikte ama diğerleri düşük kimyasal falan yasadıysa ila sen de yasayack deglsn yaa bak bnm içime ii şeyler dogyo senn için Allahın izniyle ii olck herşey sen de bizim için dua et olur mu??? :91::91:

ay cnm ya ne güzel şeyler yazmışşsın saol ...inşallah en kısa zamanda sende çifti görürsün heyecanını şaşkınlığınıda yaşarssın..
benim gigeceğim başken ünv. özel hastane bakalım 11 e randevu aldım kan falan ya ertesi güne kalcak yada 4-5 gibi anca öğrenirim burası izmir herşey çok yavaş ve ağır işliyo :27::27::27::27::27:

Çok sevindim senin adına.İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasibeder.
Ben ilk hamileliğimde 5. haftada gitmiştim muayneye ve alttan bakmışlardı. 8 haftalıkken de normal ultrasonla görmüşlerdi. Yani 8 haftadan önce normal ultrasonda görülmez.
Eğer istemiyosan alttan muayne etmezler sanmam :) Ben o zamanlar bişey bilmediğim için doktor ne derse yapmıştım. Hatta tüm muayneler öyle olacak zannedip korkmuştum da.
Ama sonrakinde normal ultrasonu görünce rahatlamıştımç

aminnnnnnnn cnm allahım tüm isteyen her eve bir neşe versin..:emir_bebek::emir_bebek:
muhtemelen banada alttan bakıcaklar :26::26::26::26::26::26: herhangi bir riski yokmu acaba..istemiyorum dersem doktorun tersleme ihtimalide var :26::26:
burda okuyorum da ilk gebelikte düşük yapanlar kimyasal gebelik yok moron gebelik ne kadar olumsuz şey var..resmen 9. aya kadar gelmek ve kucağına almak mucize :26::26::26::26:
sende bebiş var dimi tecrübelisindir :1::1::1::1::1::1::1:

ay cnm ya ne güzel şeyler yazmışşsın saol ...inşallah en kısa zamanda sende çifti görürsün heyecanını şaşkınlığınıda yaşarssın..
benim gigeceğim başken ünv. özel hastane bakalım 11 e randevu aldım kan falan ya ertesi güne kalcak yada 4-5 gibi anca öğrenirim burası izmir herşey çok yavaş ve ağır işliyo :27::27::27::27::27:

ben de izmirdeyim cnm ben Gaziye gittim çiğdem karasa çok tatlı bi dr çok sevdim ama dedigin gibi kalalblk hastahaneler agır işlıo biraz.... özel devlet farketmıo ben de bakcm hamilelik durumu olursa dvm ederm yine Gaziye heralde hem hesaplı hem dr ii gerçkten ... Başkenti de duydum orası da iyiymiş ama drlrını çok bilmiyorum sen sonra takip için nereye gtmeyi düşünüyorsun Başkente mi dvm etceksin yine ?

kızlar bence adet bittikten sonra diğer adete kadar gün aşırı yapın en garantisi oo
çünkü bu yımırrtaaa denen şey çoğu zaman kaçıyo çaktırmadan

Angel öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah:46::46:

Ben kendi doktor maceramı anlatayım belki yardımcı olurum sana biraz.Ben evde test yaptım senin gibi adet günümde.Onu takip eden 3 gün testleri yineledim hep silik çizgi çıktı.Doktora gittim değerim çok düşük çıktı yalnızca 46.Doktor korkuttu dış gebelik olabilir düşük olabilir vs diye.:43:Testi iki gün sonra yenile dedi.Tabi stres had safhada.Neyseki ikiye katladı değerim ama ben pimpirikcan olarak dört kez tekrarladım testi :9:Diyeceğim o ki sen düşük çıkarsa değerin sakın korkma benim gibi pimpiriklenme.Doktorların korkutmalarına da inanma olur mu?

Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi 7 haftalıkken çağırdı keseyi gördük.8haftalıkken gittim kalp atışlarını duyduk.Yani illa vajinal muayene gerekmiyo.Ama vajinal muayenede de avantajlar var.Beklemene gerek olmuyo daha çabuk görüyosun keseyi kalp atışını.Vajinalde düşük tehlikesi var diyorlar ama inanma sen.Doktorun da aydınlatır zaten seni canım.Tekrar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:49::49

Son düzenleme:
ben de izmirdeyim cnm ben Gaziye gittim çiğdem karasa çok tatlı bi dr çok sevdim ama dedigin gibi kalalblk hastahaneler agır işlıo biraz.... özel devlet farketmıo ben de bakcm hamilelik durumu olursa dvm ederm yine Gaziye heralde hem hesaplı hem dr ii gerçkten ... Başkenti de duydum orası da iyiymiş ama drlrını çok bilmiyorum sen sonra takip için nereye gtmeyi düşünüyorsun Başkente mi dvm etceksin yine ?

yaaa sevindim izmirden bi arkadaş bulduğuma ben açıkcası 10 ay oldu taşınalı istanbulda heryeri biliyodm ama burda pek bilmiyorum..evime bostanlı başkent yakın onu denicem geriside allahın bileceği iş eger nasip ederse sağlklı bi hamilelik ona göre araştırcam..ben karşıyaka bostanlıdayım..burda biçok özel poliklinikler ve doktorlar alsancakta çok var diyolar ama her muayeneleri 150-200 tl diye duydum:17::17:

Ben kendi doktor maceramı anlatayım belki yardımcı olurum sana biraz.Ben evde test yaptım senin gibi adet günümde.Onu takip eden 3 gün testleri yineledim hep silik çizgi çıktı.Doktora gittim değerim çok düşük çıktı yalnızca 46.Doktor korkuttu dış gebelik olabilir düşük olabilir vs diye.:43:Testi iki gün sonra yenile dedi.Tabi stres had safhada.Neyseki ikiye katladı değerim ama ben pimpirikcan olarak dört kez tekrarladım testi :9:Diyeceğim o ki sen düşük çıkarsa değerin sakın korkma benim gibi pimpiriklenme.Doktorların korkutmalarına da inanma olur mu?

Benim doktorum hiç alttan muayene etmedi 7 haftalıkken çağırdı keseyi gördük.8haftalıkken gittim kalp atışlarını duyduk.Yani illa vajinal muayene gerekmiyo.Ama vajinal muayenede de avantajlar var.Beklemene gerek olmuyo daha çabuk görüyosun keseyi kalp atışını.Vajinalde düşük tehlikesi var diyorlar ama inanma sen.Doktorun da aydınlatır zaten seni canım.Tekrar hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:49::49

aminnn tşk ederim cnm..benim için bi ön bilgi oluyo bunlar ben daha çatala bile oturmamışken :(( nelerle karşılaşıcağımı pek bilmiyorum
ama en çok da bu düşük olayı korkutuyo allahım inşallah sonuna kadar sağlıklı giderim..dış gebelik nasıl kimyasal gebelik nasıl ne riskli şeyler varmış...beb geçen hafta atladım zıpladım dalgalarla boğuştum :) yollardaydım meğer zavallıcık içimde tutunmaya çalışıyodu :))

aminnn tşk ederim cnm..benim için bi ön bilgi oluyo bunlar ben daha çatala bile oturmamışken :(( nelerle karşılaşıcağımı pek bilmiyorum
ama en çok da bu düşük olayı korkutuyo allahım inşallah sonuna kadar sağlıklı giderim..dış gebelik nasıl kimyasal gebelik nasıl ne riskli şeyler varmış...beb geçen hafta atladım zıpladım dalgalarla boğuştum :) yollardaydım meğer zavallıcık içimde tutunmaya çalışıyodu :))

Korkma canım doğa seni uyarana kadar sorun yok :1:Dış gebeliği kimyasalı hiç aklına getirme.İçini ferah tut senin yaptığın her sıkıntı şimdiden bile bebişini etkiler.O yüzden Allaha sığın hayırlısını iste.

Çatala da oturdum her türlü muayeneyi de oldum.Aslında korkulacak hiçbi şey yok canım

Korkma canım doğa seni uyarana kadar sorun yok :1:Dış gebeliği kimyasalı hiç aklına getirme.İçini ferah tut senin yaptığın her sıkıntı şimdiden bile bebişini etkiler.O yüzden Allaha sığın hayırlısını iste.

Çatala da oturdum her türlü muayeneyi de oldum.Aslında korkulacak hiçbi şey yok canım

okuyup araştırdıkça daha gerildim neler yaşamış arkadaşlar sevin üzüntü hayalkırıklığı yazık ya umutlanıp üzülmek :(( şuan kasıklarım ağrıyo gibi üfffffffff çatlıcamda meraktan varmı yokmu ??? bide idrar tahliline güvenip(gerçi 3 tane denedim aynı sonuç ) bukadar sevinmeye sonu hüsran olmasında :(((
bi arkadaşda teste güvenip sevinmiş ama kanda bişey çıkmamış yıkılmış diye okudum :((

okuyup araştırdıkça daha gerildim neler yaşamış arkadaşlar sevin üzüntü hayalkırıklığı yazık ya umutlanıp üzülmek :(( şuan kasıklarım ağrıyo gibi üfffffffff çatlıcamda meraktan varmı yokmu ??? bide idrar tahliline güvenip(gerçi 3 tane denedim aynı sonuç ) bukadar sevinmeye sonu hüsran olmasında :(((
bi arkadaşda teste güvenip sevinmiş ama kanda bişey çıkmamış yıkılmış diye okudum :((

Senin hem evde hem sağlık ocağında çift çizgi çıktrı takma kafana.Ben bu gebeliğimden önce bir de kimyasal gebelik yaşadım.Onu da düşünme çünkü benm o kan testinde çıkmıştı idrarda çıkmamıştı bile.Sen en normalinden gebesin bence :1:Kasık ağrısı da normal zaten.Adet olcakmıi gibi ağrın oluyo benim hala devam ediyo bazen o ağrılar.Normal yani ağrıyo ama gelmiyo bi şey işte :)

Son düzenleme:
yaaa sevindim izmirden bi arkadaş bulduğuma ben açıkcası 10 ay oldu taşınalı istanbulda heryeri biliyodm ama burda pek bilmiyorum..evime bostanlı başkent yakın onu denicem geriside allahın bileceği iş eger nasip ederse sağlklı bi hamilelik ona göre araştırcam..ben karşıyaka bostanlıdayım..burda biçok özel poliklinikler ve doktorlar alsancakta çok var diyolar ama her muayeneleri 150-200 tl diye duydum:17::17:

cnm tabii bnm için de ii oldu izmirde oturan bi arkdas bulmak bir suru fikir alşverşnde bulunblrz birbirimze ben hemen başlayayım:)) kordon dogum dal merkezi var orda Mete Tercan var süper mi drmuş çok anlyışlı ve ilgliymiş muayene 20 tl ama tabii özelde tahlller ücretli senn gidecegn hastahanede Haşmet Mesut Özsoy varmş forumda görmştm memnun kalanlar çok mitrayı çok önermem arkdaslarım çok memnun kalmadı bnm ...ama kalan kişiler de var forumda gördm çok.... gazi de ii bak orda kadın dr üç tane ayşenle çiğdem çok ii ben çiğdeme gtcm işte nasipse boyle işte cnm daha haberlşrz sen git şimdlk başkente baktn memnun deglsn bu secenkleri degerlendrrsn ...ben de sağlıklı bi hamilelk olursa bu tarz hastahanelre gtme taraftrym yoksa özl dr çok ama pahalı baya işte ...gerek yok yanii o kadar para vermeye ...

hepinize çok tşk ederim kızlar her konuda aydınlattınız moral verdiniz allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah aminnnn...ben şimdi kaçıyorum
öpüldünüzzzzzz

Senin hem evde hem sağlık ocağında çift çizgi çıktrı takma kafana.Ben bu gebeliğimden önce bir de kimyasal gebelik yaşadım.Onu da düşünme çünkü benm o kan testinde çıkmıştı idrarda çıkmamıştı bile.Sen en normalinden gebesin bence :1:Kasık ağrısı da normal zaten.Adet olcakmıi gibi ağrın oluyo benim hala devam ediyo bazen o ağrılar.Normal yani ağrıyo ama gelmiyo bi şey işte :)

sende hamişmisin ne güzel maşşallah kaç aylık..lekelenme yada adet gibi akıntı ne zaman oluyo ilerleyen dönemlerde böyle bişey varmı acaba...benimde psikolojikmidir sıcaktanmıdır öğlenleri bi başladı akşam falan hep bulantı :((

hepinize çok tşk ederim kızlar her konuda aydınlattınız moral verdiniz allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah aminnnn...ben şimdi kaçıyorum
öpüldünüzzzzzz
Rica ederim :79::79::79::79:

Ben de kaçtım kızlar.Hepinize bereketli çalışmalar diliyorum :9:

Kızlar bir şey sorcam..Şimdi çocuk istiyorsunuz çok güzel de peki tahlil yaptırdınız mı?

yoksa öyle yapalım sonra tahlil yaptırırız mı diyenlerdensiniz.

Şu tahliller gözümü korkuttuğundan bir türlü çocuk yapamıyoruz :14:

kan tahlilinde bayılma özelliğim beni yordu da biraz

Acaba hiç doktora gitmeden çalışmaya mı başlamak daha mı mantıklı bilemedim

Son düzenleme:
Kızlar bir şey sorcam..Şimdi çocuk istiyorsunuz çok güzel de peki tahlil yaptırdınız mı?

yoksa öyle yapalım sonra tahlil yaptırırız mı diyenlerdensiniz.

Şu tahliller gözümü korkuttuğundan bir türlü çocuk yapamıyoruz :14:

kan tahlilinde bayılma özelliğim beni yordu da biraz

Acaba hiç doktora gitmeden çalışmaya mı başlamak daha mı mantıklı bilemedim

cnm once bi kontrl için dra gitmekte yarar var folik asit falan verr ve bazı tahliller ister en azından bi sorunun olup olmadıgnı öğrenirsn şimdi gtmesen bile kontrole hamilelik olunca gtceksin zaten o zaman da isticekler senden kan tahilleri o yuzden bu korkunu yenmekte yarar var bence şimdi kontrol amacılı gdersn hem de psklojk olarak da alşrsn bazen korkuların üstüne gitmek gerekebiliyor...

cnm tabii bnm için de ii oldu izmirde oturan bi arkdas bulmak bir suru fikir alşverşnde bulunblrz birbirimze ben hemen başlayayım:)) kordon dogum dal merkezi var orda Mete Tercan var süper mi drmuş çok anlyışlı ve ilgliymiş muayene 20 tl ama tabii özelde tahlller ücretli senn gidecegn hastahanede Haşmet Mesut Özsoy varmş forumda görmştm memnun kalanlar çok mitrayı çok önermem arkdaslarım çok memnun kalmadı bnm ...ama kalan kişiler de var forumda gördm çok.... gazi de ii bak orda kadın dr üç tane ayşenle çiğdem çok ii ben çiğdeme gtcm işte nasipse boyle işte cnm daha haberlşrz sen git şimdlk başkente baktn memnun deglsn bu secenkleri degerlendrrsn ...ben de sağlıklı bi hamilelk olursa bu tarz hastahanelre gtme taraftrym yoksa özl dr çok ama pahalı baya işte ...gerek yok yanii o kadar para vermeye ...

kordon hastanesini duydum mete bey iyimiş ama erkek doktordan çok utanırım nebilim alttan muayene konusunda geriliyodum hep bide hamişlikte sadece doğumdamı görcek yoksa heraymı görcek nebilim geriyo beni erkek jinekolok olayı..izmirlimisin bilmiyorum ama burda doğru düzgün hastane yok dispanser tarzı yerler kendini hastane sanıyo fiyatlar o biçim..tek büyük hastanesi kent mesela oda istanbuldaki enbasit özel hastane ayarında..kentte bikaç ay önce sormuştum 4buçuk milyar normaldoğum :5::5::5: demişlerdi artık içine dahil olan bellide extra çıkarttıkları çok fena..

kordon hastanesini duydum mete bey iyimiş ama erkek doktordan çok utanırım nebilim alttan muayene konusunda geriliyodum hep bide hamişlikte sadece doğumdamı görcek yoksa heraymı görcek nebilim geriyo beni erkek jinekolok olayı..izmirlimisin bilmiyorum ama burda doğru düzgün hastane yok dispanser tarzı yerler kendini hastane sanıyo fiyatlar o biçim..tek büyük hastanesi kent mesela oda istanbuldaki enbasit özel hastane ayarında..kentte bikaç ay önce sormuştum 4buçuk milyar normaldoğum :5::5::5: demişlerdi artık içine dahil olan bellide extra çıkarttıkları çok fena..

cnm ben Aliağada otruorm burda gene hiçbşey yookk bi sada var menemende o da onune gelene sezeryan yapıo:27: kenti boşş verr acaip pahalı sen bakma 4 dedklerne 10 milyara çıkıomş mllet ekstralarla sen de bnm gibi ben de madem secme hakkım var kadını dr terch ederm :76:o yuzden gazi ii işte daha once de yazdm çiğdem karas çok ii bi dr ben de arastrarak buldm onu burdan ...hem de gazi de dogum en fazla 750ye çıkıomş o da estra kalma durumu olrsa...kordona gdersn hastahane ayalrlıo dr anlşmalı o dert var o da tuzlu olur bakrz ya sen git bi bkalm başkente bi bak duruma olmadı gaziye de gdeblrsn dedgm gibi beklme dısında ii ilgli bi hastahane...

Back