arkadaşlar benimdde bugün adet olmam gerekiyor muhtemelen de olucam zaten ,ağustos ayı ramazan ayı olduğu için oruç tutarken hamile kalmak nasıl olur sizce bebeğin gelişimi açısından bu konuda kafam çok karışık yoksa tabiki ağustos böceğim gelsin istiyorum.....
arkadaşlar benimdde bugün adet olmam gerekiyor muhtemelen de olucam zaten ,ağustos ayı ramazan ayı olduğu için oruç tutarken hamile kalmak nasıl olur sizce bebeğin gelişimi açısından bu konuda kafam çok karışık yoksa tabiki ağustos böceğim gelsin istiyorum.....
canım eğer bebek varsa zaten onu rabbim korur merak etme olduğunu bilsek o zaman oruç tutmayız bilinçli olarak ama olup olmadığını bile bilmeden
gelişmez diye oruç tutmamak olmaz diye düşünüyorum bende oruç tutuyorum bebek varmı yokmu bende bilmiyorum eğer rabbim onu bana bu ay vermişse ne mutlu zaten korur merak etme canım inşallah sende hamilesindir
hamilelikte oruç tutulmazki
hamilelikte oruç tutulmazki
ben geçen yıl ramazanda hamile kalmışım ve korunurken farkında değildim bitmesine 3 gün kala öğrendim hamiile olduğumu ve 8 hafatlık düşük yaptım ancak kendimi toparladım yine aynı tarihlerde olunca tedirgin oldum yani o yüzden şimdi ağustos ayında bebek yapmak için çalışsak mı çalışmasak mı ne bileyim boşa vesvese belkide hemen hamile kalamıycam
benim cnm kocam akşam elinde kocaman çiçeklerle geldi
ben ona süpriz yapcakken ablam hemen yımırtlamşşş
5yıllık evliyim kocamı hiç bukadar mutlu görmemiştim kızlar allah allahhhhh biz çok kaptırdık allah sonumuzu hayır etsin
meğer adam çocuk aşkıyla yanıyomuş banyodaki test çubuğuna gelip gidip bakıyodu
bu heycanı hepinizde yaşayın inşallah
canım yicek ekmeği yokmuş onun oruç tuttuğun için düşmemiştir yani bebek istiyosanız başlayın tabi denemeye bence hemen ilk aydan tutmuyomuş
onu öğrendik biz gelicekse bebişin ilk ayda gelebilir belli olmaz bi kaç deneme sonrasındada gelebilir allah ne zaman verirse
angel en az benim kadar sabırlı gördüm seni valla helal
tahlil yapmadığım için misen bide içime sor :18::18::18::18:
slm kızlar hepiciğiniz beni soruyoo
dün gece sabaha kadar hiç uyuyamadım kalktım evde dolandım 3-4-5-6 derken sabahın altıbuçuğunda daldım 8de uyandım :18::18::18::18::18::18::18::18:tahlili stres yaptım galiba bide son bi test daha vardı onuda yaptım gece çişimleyine aynı çıktı..hastaneye gittim bişey yapmadan döndüm test yarına kaldı kadın doğuma yarın 11 e randevu bulabildim muayene ssk lı olarak 40-45 civarıydı sormadım bide doktora muayene olursam tahliller ücretsiz oluyomuş öyle daha mantıklı geldi...bugün öğrenicektik ama yarına kaldı acaba alttanmı muayene eder ablam o uygun değil yaptırma dedi kafam karıştı..
Çok sevindim senin adına.İnşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasibeder.slm kızlar hepiciğiniz beni soruyoo
dün gece sabaha kadar hiç uyuyamadım kalktım evde dolandım 3-4-5-6 derken sabahın altıbuçuğunda daldım 8de uyandım :18::18::18::18::18::18::18::18:tahlili stres yaptım galiba bide son bi test daha vardı onuda yaptım gece çişimleyine aynı çıktı..hastaneye gittim bişey yapmadan döndüm test yarına kaldı kadın doğuma yarın 11 e randevu bulabildim muayene ssk lı olarak 40-45 civarıydı sormadım bide doktora muayene olursam tahliller ücretsiz oluyomuş öyle daha mantıklı geldi...bugün öğrenicektik ama yarına kaldı acaba alttanmı muayene eder ablam o uygun değil yaptırma dedi kafam karıştı..
evet ben gecikmemin 8.günü test yapan insan olarak epey tepki toplamıştım da
sigarayı iyi yapmışsın bebek olmadan yapman gereken bişeydi
yaz günü alışana kadar karpuz yee,kavun yee ayran iç ohooobahane üretmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?