• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve 2 tane 6.gun blastokist embriyosu ama düşük kaliteli

Yani artı bir durum gibi de gelmiyor kulağa 🥲 lakin size söylemeye çalıştığım nasibin bu işteki rolü ne kaliteli embriyolar tutmayabiliyor düşük kaliteli embriyolardan sağlıklı dogumlar gerçekleşiyor.
Beşinci günden çokta farklı değil diyorlar ama ben de bilemedim 🤭

Tıp bebekte çalışıyorum. Çok iyi embriyo ile tutmayanlar da var çok iyi olmayan embriyo ile tutanlar da. Umudunuzu kaybetmeyin
İki tane 6.gun blastokistim var ama düşük kaliteli dendi ikisini de transfer edeceğiz dediler. Sizce umut olarak var mı gerçekten o kadar altı gün dayanmış embriyolarım yine rahim de de yaşamaya devam eder mi acaba sağlıkla. AA diye kesin tutacak diye birşey yok o zaman. Yani yüzdelik kaç ihtimal olur acaba çift transfer de

Beşinci günden çokta farklı değil diyorlar ama ben de bilemedim 🤭
Canım zaten emriyon 5. Gün emriyosuyla aynı sadece seninki yavaş geliştiği için 6. Gün blast yani beşinci gün emriyosu olmuş. Blast demek 5. Gün emriyosu demek zaten nasıl farkı olabilir ki elbette farkı yok

Canım zaten emriyon 5. Gün emriyosuyla aynı sadece seninki yavaş geliştiği için 6. Gün blast yani beşinci gün emriyosu olmuş. Blast demek 5. Gün emriyosu demek zaten nasıl farkı olabilir ki elbette farkı yok
Düşük kalite dedi bı de aman bu iş boş çıkacak diye çok korkuyorum

Tıp bebekte çalışıyorum. Çok iyi embriyo ile tutmayanlar da var çok iyi olmayan embriyo ile tutanlar da. Umudunuzu kaybetmeyin
peki tutmayanların genelde rahim sorunu mu var? Rahimde hiö sorun yoksa tek sorun yaş ise mesela kaliteli bir embrşyo olunca tutma ihtimali çok yüksek diye düşünüyorum.

Ben bu sefer devlet hastanesinde yaptırdım doktorum lucrin iğne kullanarak tedaviyi başlattı rahim kalınlığım sanırım transferde 12 mm falandı açıkçası söylemedi ekstra birşey yapmadım inan hatta diğerlerinden çok daha rahat bir süreç geçirdim stres yapmadım kendime olursa olur olmazsa olmaz kafasındaydım artık çünkü öncesinde bende senin gibi düşündüm kaliteleri iyi değil diye yani kendimi çok bağlamamıştım. Şuan ikisi de mi tuttu henüz bilmiyoruz sanırım kese için haftaya gidicez daha yeni öğrendik pozitif olduğunu zaten
Merhaba kan değerleriniz nasıldı transfer olduğunuz ay

CC embriyolar tutar mı peki sizce

Valla CC ile çok umitlenme diyolar ama
Bana embrıyolog harflere takılı kalmayın hıc bellı olmuyor a kalıte olanlar tutmuyor olmaz dedıklerımız oluyor demıstı umutlu olun olucak gozuyle bakın olur ınsallah 🙏

51 ile öğrendim t+9da 2 gün sonra tekrar verdim t+11de 102 olmuştu bugün tekrar verdim t+17 1108 olmuş keseyi de gördük şükür
Tek kese herhalde ne güzel darısı başıma olsun inşallah benim embriyolarim da 4cc ve 5cc doktor çok zor dereceleri dedi ama yine de işte umut deneyecegm siz gibi bı örnek olurum inşallah 🥰 kucağınıza da sağlıkla alın inşallah

Tek kese herhalde ne güzel darısı başıma olsun inşallah benim embriyolarim da 4cc ve 5cc doktor çok zor dereceleri dedi ama yine de işte umut deneyecegm siz gibi bı örnek olurum inşallah 🥰 kucağınıza da sağlıkla alın inşallah
Amin inşallah doktorların dediklerine bakmayın Rabbim ol dedikten sonra olur🥰 şimdilik tek kese gördük haftaya belli olacak artık ikinci olur olmaz bakacağız

Benim de 6. Gün blast olabilmiş tek emriyom vardı kalitesini sordugumda bana kalite bile söylemediler yeni blast olduğu için bunlara bir harf filan veremiyoruz dediler. Şuan oğluşum benimle 🙏🏻💙 çok şükür Rabbim yeterki ol desin önünde ne durabilir onun mucizesini hangi bilim neyle açıklayabilir. Siz ona güvenin kalitenin bu işle hiçbir ilgisi yok.
İnşallah benimde olumlu olur 🙏 iki kez negatif oldu çift embriyoydı ikisi de . Bi kez doğal yolla gebelik oldu ama gelişim durdu. Şimdi 6, gün pgt saglıklı gelmiş embriyom var. Kafamı karıştıran bi şey Çar ilk kez dondurulmuş embriyo transferi olucm. Progesteron başlamadan 1-2 önce progesteron bakıldı mı size bi de 5 gün progesteron kullandınız 6. Gün mü transfer oldu

İnşallah benimde olumlu olur 🙏 iki kez negatif oldu çift embriyoydı ikisi de . Bi kez doğal yolla gebelik oldu ama gelişim durdu. Şimdi 6, gün pgt saglıklı gelmiş embriyom var. Kafamı karıştıran bi şey Çar ilk kez dondurulmuş embriyo transferi olucm. Progesteron başlamadan 1-2 önce progesteron bakıldı mı size bi de 5 gün progesteron kullandınız 6. Gün mü transfer oldu
Bakılmadı canım benim doktorum transfer öncesi bir tek tsh baktı evet 5 gün filan kullandım. Amin canım inşallah olumlu olur

Back
X