• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos Ayinda sonunda pozitifi gorenleeer, gelin burda bulusalim

Merhaba canım. Reglimi geçeli 3 gün oldu ama ben regle 6 gün kala öğrendim. Daha önce bi kimyasalım var o yüzden bugün dayanamayıp tekrar test yaptım. Yükledim. Kadın doğumdan salıya randevu aldım. O zaman belki direk keseyi görürüz diye bekledik bu kadar...
Al benden de o kadar:/ benım de bir kimyasal gebelik gecmisim var seni o kadar iyi anlıyorum ki insan cok tedirgin oluyor aymı seyleri yasıycam diye hep bi korku:( ben de suan aynı durumdayım ben de salı günü gidicem tekrar kan vermeye bakalım insallah ikimizde güzel haberlerle geliriz buraya

Al benden de o kadar:/ benım de bir kimyasal gebelik gecmisim var seni o kadar iyi anlıyorum ki insan cok tedirgin oluyor aymı seyleri yasıycam diye hep bi korku:KK43: ben de suan aynı durumdayım ben de salı günü gidicem tekrar kan vermeye bakalım insallah ikimizde güzel haberlerle geliriz buraya

Canım bnim ilk günlerinde silikte git gide koyulaştı. O yüzden kimyasal değildir diye umuyorum ama nasip tabi. Hayırlısı inşallah bu sefer bebişler sağlıklıdır

Benim de 28 temmuz aramızda çok da bişey yokmuş belirtilerin neler senin şuan da
Ben adet bittimi yumurtladim ilk anladığım gogus hassasiyeti oldu canım .Baş dönmem olur benim normalde de olur ama hamile kalınca daha sık olur .Şuan belirtim pek yok gibi göğüs hassasiyeti devam ediyor. Benim şu sıralar dişlerim çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum doktora cikicam inşallah çözüm olur.

Merhaba benimde son regl tarihim emon olmamakla birlikte 12-13-14 temmuz. Agustosta cok az lekelenme olunca test yaptim cift cizgi cikti. 8.haftada olmam lazim normalde ama bugün dr da kalp atisi duyulmadi iki gün daha bekliycez ama ümitsizim.

Merhaba benimde son regl tarihim emon olmamakla birlikte 12-13-14 temmuz. Agustosta cok az lekelenme olunca test yaptim cift cizgi cikti. 8.haftada olmam lazim normalde ama bugün dr da kalp atisi duyulmadi iki gün daha bekliycez ama ümitsizim.[/QU
merhaba, bence ümitsizliğe kapılma rahat ol ve dua et. Allah cok büyük ve umuyorum yüzünü güldürecektir canım

Merhaba benimde son regl tarihim emon olmamakla birlikte 12-13-14 temmuz. Agustosta cok az lekelenme olunca test yaptim cift cizgi cikti. 8.haftada olmam lazim normalde ama bugün dr da kalp atisi duyulmadi iki gün daha bekliycez ama ümitsizim.

merhaba, bence ümitsizliğe kapılma rahat ol ve dua et. Allah cok büyük ve umuyorum yüzünü güldürecektir canım

Ben adet bittimi yumurtladim ilk anladığım gogus hassasiyeti oldu canım .Baş dönmem olur benim normalde de olur ama hamile kalınca daha sık olur .Şuan belirtim pek yok gibi göğüs hassasiyeti devam ediyor. Benim şu sıralar dişlerim çok ağrıyor geceleri uyuyamıyorum doktora cikicam inşallah çözüm olur.
Benimde göğüs hassasiyetim var canım dış etlerim sizliyo benimde

Benimde göğüs hassasiyetim var canım dış etlerim sizliyo benimde
Benim 20 lik dişim ağrıyor dolgu vardı düştü onun çekilmesi lazım dedi bende izin vermedim doktora çıktıktan sonra tekrar dış doktoruna gidicem

Benim 20 lik dişim ağrıyor dolgu vardı düştü onun çekilmesi lazım dedi bende izin vermedim doktora çıktıktan sonra tekrar dış doktoruna gidicem
Hmmm kesinleşince sonuclar doktorla konusup ona göre gidersn olmazsa canım. Diş eti ağrısı bende de bir iki gün sürdü sonra gecti gebelik hormonları dişleri cok etkiliyor

İnanır misin canım benimde 20 lik dişlerim cikiyo dört bir taraftan şükür arada sizlio sadece

Kızlar adetim 6 gün gecikti, 3 gün önce idrar testi yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.

Kasıklarım inanılmaz ağrıyor, göğüs hassasiyetim var, midem bulanıyor ama hiç kusmadım.

Yarın sabah yine test yapıcam

Back