- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.621
Canım ben inanıyorum yarın güzel bi haberle geleceksin. İyi düşünelim ii olsun demi
Canım ben inanıyorum yarın güzel bi haberle geleceksin. İyi düşünelim ii olsun demi
Bende bu ay hic umutlu degilim ama yinede insallah sewinirim masallah bi suru hamisimiz olmusCanım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazım
Seni o kadar iyi anliyorum ki.. kirmizi gelmeyle icimdeki o hayal kirikligi mutsuzluk. Tarifi bile yok.. kirmizinin gelmediği.. hamile oldugumu ogrendigim kocama nasl soylesem de surpriz yapsam diye dusunecegim o gun gelsin istiyorum artik. Anne olmayi haketmeyen o kadar insan var ki.. allahim bizi en yakin zamanda annelik cennetine ulastirir insallah..
Canım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazım
D Dea c dia
_balprensesi_
kızlar eğer ki bir sizin ve eşinizin bir sağlık problemi yoksa sakın üzülmeyin
benim en erken bebek sahibi olma ihtimalim belki bir sene sonra
önceden ben de sizin gibi çok üzüldüm, ağladığım çok oldu
şimdi dönüp baktığımda boşuna üzüldüğümü anlıyorum
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
İnşallah hayalini kurduğunuz günler yakındır
Bakın hamiş haberleri geliyor
belki biri de siz olacaksınız
Evet CNm oyle unutlanmak hem cok guzel fkt sonuc negatifse cok yıkıcı oluyrKizlar adetim de geldi. Lutfen kendinizde belirti aramayin ben bunu tecrübe edindim artık. Bu ay psiklojik belirtilerde level bile atladim. Yumurtlamdan itibaren akintim ve son bi haftadir uyku halini de yasadim ek olarak. Bu sefer kesin dedim ama yine kaptirma kendini dedim ki iyki de kaptirmamisim. En guzeli umursamamak tabi basarabilene
Evet CNm oyle unutlanmak hem cok guzel fkt sonuc negatifse cok yıkıcı oluyrbu ay benim icin oyle oldu simdi adetimin 3. Gunü jnekologuma geldim muayene ve hormon testi isticem bir sene olacak bu ay umarım sonuclar guzel cikar .. Umarım bir an once gelir bebislerimiz
Evet oda gidecek ins .. Ya alttan rahim muayenesi yaptı ve rahim duvarında et var sanırım dedi rahim filmi de istedi aft bitince yaptir dedi neden olur ilk defa duydum ?inş canım ama biz ne kadar üstüne düşersek o kdr geç gelicek galiba. unutmak için ne yapmam lazım bilmiyorum da. çalışıyorum yine aklımda kendime hobiler ediniyorum yine aklıma nasıl olcak böle bilmiyorum. tek bildiğim artık çok sıkıldığım... umarım muayenen güzel geçer canım. bir sorun çıkmaz. eşin de kontrole gitsin muhakkak.
Evet oda gidecek ins .. Ya alttan rahim muayenesi yaptı ve rahim duvarında et var sanırım dedi rahim filmi de istedi aft bitince yaptir dedi neden olur ilk defa duydum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?