• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Geçmiş olsun yenigelin :KK54: hayirli zamanlarda hayırlı vakıtlerde anne olmak dilegiyle .

Bugun batim geçişinin 2 günü testte almadim yüreksizim niyeyse .

Kizlarrr bugun regl olmam gerekiyordu henuz olmadim. Cok heyecanliyim. Ama icimde bi umutsuzluk var. Bende cok yureksizim. Test yapmak da istemiyorum kirmizi gormekten de cok korkuyorum

Galiba bnm adet geliyo adet olacakmisim gibi ağrı var yumurtlama zamanını da çok degerlendirememistim zaten hayırlısı

selam kızlar moralim cok bozuk
güya bu ay günaşırı devam edecektik ama karnımda inanılmaz bir sekilde şişlik oldu taş gibi kasıldı.eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.3 gündür boyl..
adetin 10.12.ve 14.gününü değerlendirebildik.
yumurtlama günü 15.gün olarak gözüküyordu.
bat 22 eylül..sizce olma ihtimali var mı bişey soyleyin kızlar:KK43:(((

moral bozmak bizleri bebişlerimizden bir adım daha uzaklaştırıyor canım, bunu hep aklında tut lütfen. ayrıca benim yumurtlmam geçen ay 11.gündü bu ay 17.gün. Allah bu ay yazdıysa olacak demektir. içini rahat tut, bak ne güzel hepimşz brbirimiz için duacıyız ;)

Hayırlısı diyoruz hep cnm demek hayırlısı böyleymiş. Ne yapıyoruz bu bi kaç günde tatil yapıp sonra calısmalara tam gaz devam ediyoruz :) Ben inanıyorum o listenin hepsinde hamiş yazacak inş bu ay olmasa bile diğer aylarda

işte böyle hep pozitif ;) süpersin, kesinlikle inanıyorum. o liste hamişle dolacak sonra yanlarına cinsiyetlere başlıyacağız :)

D Dea c dia
_balprensesi_ _balprensesi_
kızlar eğer ki bir sizin ve eşinizin bir sağlık problemi yoksa sakın üzülmeyin
benim en erken bebek sahibi olma ihtimalim belki bir sene sonra
önceden ben de sizin gibi çok üzüldüm, ağladığım çok oldu
şimdi dönüp baktığımda boşuna üzüldüğümü anlıyorum
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
İnşallah hayalini kurduğunuz günler yakındır
Bakın hamiş haberleri geliyor
belki biri de siz olacaksınız

canım benim bir yandan çok haklısın ama bir yandan da Allah dermansız dert vermesin. o kadar içimden hissediyorum ki senden duyacağız biz o müjdeyi. önce her şey normale döndü diceksin, sonra hiç bekletmicek annesini bebiş inşallah :KK33:

Kızlar tıp merkezinde baktrdm o sıvı aynı anda 2 kre yumurtlamşm kucuk bi kist varms patlamis oymus gebelik kan testim sonuc 0,29 referans dgeri 5.219 cikti gecen ayda 5.219 ckmsti ayni yerd yaptrmstm gebelik icin bisey demedi adet olunca 3 .gunu gel dedi o sivida gebelge engel olmazms

geçmiş olsun tatlım, bazen böyle kistler oluşup patlar ve regli ile atılırmış. belki öyle bir şeydir.

Kizlarrr bugun regl olmam gerekiyordu henuz olmadim. Cok heyecanliyim. Ama icimde bi umutsuzluk var. Bende cok yureksizim. Test yapmak da istemiyorum kirmizi gormekten de cok korkuyorum

aaa bir umutsuzluk, yüreksizlik daha. hanımlar biz anne olucaz. en güçlüsünden, en cesurundan. kırmızılar bizden korksun. ben bu ay gelmeyeceksin, istemiyorum seni diye sinyal gönderiyorum kırmızılarıma :KK48: sanırım kafayı azıcık sıyırdım.
kendini ne zaman hazır hissedersen o gün testini bekliyoruz canım.

aaa bir umutsuzluk, yüreksizlik daha. hanımlar biz anne olucaz. en güçlüsünden, en cesurundan. kırmızılar bizden korksun. ben bu ay gelmeyeceksin, istemiyorum seni diye sinyal gönderiyorum kırmızılarıma :KK48: sanırım kafayı azıcık sıyırdım.
kendini ne zaman hazır hissedersen o gün testini bekliyoruz canım.
Yaaa inşaallah . Inanki bende cok istiykrum dirayetli durmak ama ah su kirmizilarrrr. Bu sefer direniyorummm annelerin gücü adina.

canım benim bir yandan çok haklısın ama bir yandan da Allah dermansız dert vermesin. o kadar içimden hissediyorum ki senden duyacağız biz o müjdeyi. önce her şey normale döndü diceksin, sonra hiç bekletmicek annesini bebiş inşallah :KK33:
Dogru söylüyorsun cok üzüyoruz kendimizi. Hepimiz bir gun o mutluluga kavuscaz. Acele etmek yok. Bu ay cabalyin hanimlarrr durmak yok yola devammm

Back