• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazım :KK66:
Bende bu ay hic umutlu degilim ama yinede insallah sewinirim masallah bi suru hamisimiz olmus:KK16:

adet günümde beyaz akıntıyı hayra mi yorayım acaba ? sabaha kırmızılari görmesem iyidir pek umutsuz oldum bugun çok heycanlıydım halbuki ..

Kizlar merhaba reglime son 1 gecen ay hsg cekilmistim cok umitliyim bu aydan insallah rabbim kucaklarimizk bos birakmaz

Seni o kadar iyi anliyorum ki.. kirmizi gelmeyle icimdeki o hayal kirikligi mutsuzluk. Tarifi bile yok.. kirmizinin gelmediği.. hamile oldugumu ogrendigim kocama nasl soylesem de surpriz yapsam diye dusunecegim o gun gelsin istiyorum artik. Anne olmayi haketmeyen o kadar insan var ki.. allahim bizi en yakin zamanda annelik cennetine ulastirir insallah..

Ben de seni cok iyi anlıyorum canim benim. Her an onun hayalini kuruyorum. Hamile oldugumu ogrensem kocama aileme arkadaslarima supriz yapip mutlu haberi nasi versem acaba diye dusunuyorum. Kocamla kontrolle gittigimizi bebisimiz icin hayaller kurdugumuzu düşünüyorum hep. Her gun buyuyen karnimin bana nasi yakistigini hayal ediyorum ama sonra bat gunu geliyo ve kirmizilar tokat gibi yuzume carpip sen kim hayal kurmak kim der gibi beni kendime getiriyo :( uzulmiycem diyorum ama elde diil. Bazem hic olmicak galiba bile diyorum :(

Canım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazım :KK66:

Ah canim ins yaniliyorumdur. Bel agrim ve ara ara devam eden kasik agrim hic gecmedi bugun. Neyse ki adetim de gelmedi akintim oldu cok yogun olmasa da her peceteye silmem de geldi. Yarin bakalim nasi olcak. Suam kasik agrim da artti sabaha beni kirmizilar karsilamaz umarim :(

D Dea c dia
_balprensesi_ _balprensesi_
kızlar eğer ki bir sizin ve eşinizin bir sağlık problemi yoksa sakın üzülmeyin
benim en erken bebek sahibi olma ihtimalim belki bir sene sonra
önceden ben de sizin gibi çok üzüldüm, ağladığım çok oldu
şimdi dönüp baktığımda boşuna üzüldüğümü anlıyorum
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
İnşallah hayalini kurduğunuz günler yakındır
Bakın hamiş haberleri geliyor
belki biri de siz olacaksınız

Adet tarihim 22 eylul bi kac gundur sirt agrim ve kasiklarima igne batiriyomus gbi hissediyorum hayirlisi neyse o olsun eger adet olursam doktor yumurta takibi yapicak

D Dea c dia
_balprensesi_ _balprensesi_
kızlar eğer ki bir sizin ve eşinizin bir sağlık problemi yoksa sakın üzülmeyin
benim en erken bebek sahibi olma ihtimalim belki bir sene sonra
önceden ben de sizin gibi çok üzüldüm, ağladığım çok oldu
şimdi dönüp baktığımda boşuna üzüldüğümü anlıyorum
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
İnşallah hayalini kurduğunuz günler yakındır
Bakın hamiş haberleri geliyor
belki biri de siz olacaksınız

Canim ins senin de olucak sen de umitsizlige kapilma. Benim de esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk normal yolla olur diyo doktorlar ama bi yildan fazladir deniyoruz olmadi. Ilac kullaniyo tup bebek tedavisinde kullanilan ilaclardan test vericek iste bakalim bi degisiklik olucak mi. Bende de prolaktin sorunu vardi 60 cikmisti ilacla dustu ama suan ne durumda bilmiyorum. Allah saglik versin sonra da hayirlisiyla bi evlat versin hepimize

Kizlar adetim de geldi. Lutfen kendinizde belirti aramayin ben bunu tecrübe edindim artık. Bu ay psiklojik belirtilerde level bile atladim. Yumurtlamdan itibaren akintim ve son bi haftadir uyku halini de yasadim ek olarak. Bu sefer kesin dedim ama yine kaptirma kendini dedim ki iyki de kaptirmamisim. En guzeli umursamamak tabi basarabilene

Kizlar adetim de geldi. Lutfen kendinizde belirti aramayin ben bunu tecrübe edindim artık. Bu ay psiklojik belirtilerde level bile atladim. Yumurtlamdan itibaren akintim ve son bi haftadir uyku halini de yasadim ek olarak. Bu sefer kesin dedim ama yine kaptirma kendini dedim ki iyki de kaptirmamisim. En guzeli umursamamak tabi basarabilene
Evet CNm oyle unutlanmak hem cok guzel fkt sonuc negatifse cok yıkıcı oluyr :( bu ay benim icin oyle oldu simdi adetimin 3. Gunü jnekologuma geldim muayene ve hormon testi isticem bir sene olacak bu ay :( umarım sonuclar guzel cikar .. Umarım bir an once gelir bebislerimiz

Evet CNm oyle unutlanmak hem cok guzel fkt sonuc negatifse cok yıkıcı oluyr :KK43: bu ay benim icin oyle oldu simdi adetimin 3. Gunü jnekologuma geldim muayene ve hormon testi isticem bir sene olacak bu ay :KK43: umarım sonuclar guzel cikar .. Umarım bir an once gelir bebislerimiz

inş canım ama biz ne kadar üstüne düşersek o kdr geç gelicek galiba. unutmak için ne yapmam lazım bilmiyorum da. çalışıyorum yine aklımda kendime hobiler ediniyorum yine aklıma nasıl olcak böle bilmiyorum. tek bildiğim artık çok sıkıldığım... umarım muayenen güzel geçer canım. bir sorun çıkmaz. eşin de kontrole gitsin muhakkak.

Ben bu ay hic test almiycam adetim 1 hafta gecsin oyle kan testi yaptircam 3 aydir deniyoruz 3 aydir hep test aldim artik testten biktim piskoljimi bozdular resmen bu ay almiycam kendi kendime karar verdim hic takmiyorumda olursa olur olmasa napim vardir bunda bi hayir 3 aydir hep kafama takiyodum yoruldm

inş canım ama biz ne kadar üstüne düşersek o kdr geç gelicek galiba. unutmak için ne yapmam lazım bilmiyorum da. çalışıyorum yine aklımda kendime hobiler ediniyorum yine aklıma nasıl olcak böle bilmiyorum. tek bildiğim artık çok sıkıldığım... umarım muayenen güzel geçer canım. bir sorun çıkmaz. eşin de kontrole gitsin muhakkak.
Evet oda gidecek ins .. Ya alttan rahim muayenesi yaptı ve rahim duvarında et var sanırım dedi rahim filmi de istedi aft bitince yaptir dedi neden olur ilk defa duydum ?

Adetimin 3. Gunü kontrolde Rahim duvarında et var dedi polip oluyormuş sanırım bu canım sıkıldı acaba tehlikeli bir durum olabilir mı kızlar

Kızlar tıp merkezinde baktrdm o sıvı aynı anda 2 kre yumurtlamşm kucuk bi kist varms patlamis oymus gebelik kan testim sonuc 0,29 referans dgeri 5.219 cikti gecen ayda 5.219 ckmsti ayni yerd yaptrmstm gebelik icin bisey demedi adet olunca 3 .gunu gel dedi o sivida gebelge engel olmazms

Back