• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

yumurtanın ömrü kısaydı belkide ondan yakalamışsınızdır. 12 saat ile 24 saat yaşama süreleri varmış
tamam olay da o zaten. yumurta 12 saatten once olmezkı.tup bebek hemşiresıyım canım var. ınfertılıte ıle ılgılı ne kadar sey varsa bılıyorum ben.

kızlar merhaba. benim de bat yarın yeni keşfettim topiğinizi. bazı belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlısı olan neyse onu nasip etsin inş.

hoş geldin :) umarım buradaki ortam sana da uğur getirir ve senden de müjdeyi alırız :)

Kızlar, ben de forumda gezerken bir arkadaş hamilelik ile ilgili bir deneyimini paylaşmış, hormon değerleri (tiroit) ve hamilelik ilişkisi üzerine.
Çok canım sıkıldı, benim doktorum 3.97 olan tiroidimi önemsemedi ancak bu arkadaşın söylediklerine göre önemsenmesi gerekiyormuş....

Linki burada merak edenler için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ucuk-bir-ilacmis.756466/page-10#post-42570974
canım benim tsh 5.5 di ilk gittiğim doktor önemsemedi sonra şuanki doktorum bu çok önemli hamileliğe engel hamile kalsan da çocukta beyin gelişimini etkiler dedi endokrine yönlendirdi 2 aydır ilaç kullanıyorum bu ay 2.5 düştü ama doktorum ilaç dozunu arttırdı daha da düşmesi gerekliymiş ve hamilelik boyunca da içmem lazımmış

MALESF KIZLAR NEGATIF SONUC YENIDEN NEGATIFI GORDUMCOK UZZGUNUM ALTI GUN OLDU AMA HALA BIRSEY YOK :KK43:(((((((((((((

canım kendini üzme. bunu öylesine söylemiyorum. çünkü geçen hafta önce çok yakın arkadaşım başına gelenlerden sonra evdeki testlere güvenim sıfır.
olay şöyle ki; kendisi haziran ın ilk haftası evlendi. temmuz ortasında regl olmayınca iki farklı marka test alıp yapıyor ve ikisi de çok net negatif. derken biraz kanaması oluyor ve regl olduğunu düşünüyor. sonrasında ağustos bitip eylül e girip de yine gecikme olunca bir kez daha test alıyor ve yine negatif. kendisi sağlıkçı olduğundan vücutta başka bir sorun var diye düşünerek kan testi yaptırıyor. sonuca göre doktor ya hamilesiniz ya da hipofiz bezinde sorun var diyor. önce ultrasonla bakalım diyor ve bir de bakıyorlar ki büyümüş kocaman olmuş bir bebiş. tam tamına 13 haftalık :KK57:
Doktor da şoklar da anne adayımız da şoklar da. çünkü hiç bir belirti yok. ne kasık ağrısı, ne mide bulantısı, ne yorgunluk...
hatta %90 ihtimalle cinsiyeti bile belli.

şimdi söyleyin bakalım, bu testlere nasıl güven olur. dört tane birbirinden farklı marka, hiç biri pozitif değil. ve ortada 13 haftalık bir bebek var:nazar:

canım benim tsh 5.5 di ilk gittiğim doktor önemsemedi sonra şuanki doktorum bu çok önemli hamileliğe engel hamile kalsan da çocukta beyin gelişimini etkiler dedi endokrine yönlendirdi 2 aydır ilaç kullanıyorum bu ay 2.5 düştü ama doktorum ilaç dozunu arttırdı daha da düşmesi gerekliymiş ve hamilelik boyunca da içmem lazımmış

Benim anlamadığım doktorlar bunu neden önemsemiyorlar??

Ben de bir endokrin uzmanına gitmeye karar verdim. Haftaya randevu alacağım. Peki okuduğum kadarı ile adetin 3. günü TSH a bakılması gerekiyormuş, aynı gün kadın doğumda randevum var , daha önce veya sonra bakılamaz mı acaba?

tsh istediğin gün bakılıyor canım bana endokrin uzmanı kaç defa farklı günlerde test yaptırdı tsh çok önemli aslında bazı endokrin uzmanları hamile kalmak isteyen kişinin değerinin 1 olması gerektiğini söylüyor

Kızlar bu arada Size bi tecrübemı paylaşayım ben her ay bu 3 tllik testlerden alıyordum ve hep negatif arkasından kırmızı kart öyle öyle sıkılınca bu ay artık dedim böyle olmayacak araştırdım dijital gebelik testi varmış clear blue adetimdê 3 gün geçmişti elime ulaştığında internetten almıştım çünkü gelir gelmez aksam yaptım saat 9 gibi normalde diğer testlerde sabah yapmak gerekiyo ve pozitif çıktı kaç haftalık olduğunu da gösteriyo tavsiye ederim Size de

tsh istediğin gün bakılıyor canım bana endokrin uzmanı kaç defa farklı günlerde test yaptırdı tsh çok önemli aslında bazı endokrin uzmanları hamile kalmak isteyen kişinin değerinin 1 olması gerektiğini söylüyor

1 mi? Hiç şansım yok öyleyse :((

Zaten PRL de yüksek?

Ya ben nasıl hamile kalmışım hayret ediyorum valla. Bi de sürpriz oldu yani... Bu işin sırrı istemiyecen arkadaş... Bi de hormon testi çıktı offfffffff

1 mi? Hiç şansım yok öyleyse :KK43:(

Zaten PRL de yüksek?

Ya ben nasıl hamile kalmışım hayret ediyorum valla. Bi de sürpriz oldu yani... Bu işin sırrı istemiyecen arkadaş... Bi de hormon testi çıktı offfffffff
moralini bozma arkadaşım bak benim 5.5 tu ben ne yapsaydım Allah ol dedikten sonra gerisi fasa fiso sen sadece elinden geleni yap gerisini ona bırak üzme kendini troid strese bağlı bişey aklında olsun

moralini bozma arkadaşım bak benim 5.5 tu ben ne yapsaydım Allah ol dedikten sonra gerisi fasa fiso sen sadece elinden geleni yap gerisini ona bırak üzme kendini troid strese bağlı bişey aklında olsun

Bu aralar hayat çok sıkıcı, biraz depresif bir dönemdeyim. Ondan sanırım tüm bu mutsuzluklarım...

hoş geldin :) umarım buradaki ortam sana da uğur getirir ve senden de müjdeyi alırız :)

hoş buldum canım :) ayy inş yaa bi senedir bekleyenlerdenim ben de. bu ay hissediyorum da var bişiler gibi ama kendi kendimi da gazlamak istemiyorum :D sonra kendimi toparlamak yine bana düşüyo. heyecan dorukta beklenen batların gelmemesi dileğiyle :)

Back