Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Geçmiş olsun yenigelin hayirli zamanlarda hayırlı vakıtlerde anne olmak dilegiyle .

Bugun batim geçişinin 2 günü testte almadim yüreksizim niyeyse .

Kizlarrr bugun regl olmam gerekiyordu henuz olmadim. Cok heyecanliyim. Ama icimde bi umutsuzluk var. Bende cok yureksizim. Test yapmak da istemiyorum kirmizi gormekten de cok korkuyorum

Galiba bnm adet geliyo adet olacakmisim gibi ağrı var yumurtlama zamanını da çok degerlendirememistim zaten hayırlısı

moral bozmak bizleri bebişlerimizden bir adım daha uzaklaştırıyor canım, bunu hep aklında tut lütfen. ayrıca benim yumurtlmam geçen ay 11.gündü bu ay 17.gün. Allah bu ay yazdıysa olacak demektir. içini rahat tut, bak ne güzel hepimşz brbirimiz için duacıyız

işte böyle hep pozitif süpersin, kesinlikle inanıyorum. o liste hamişle dolacak sonra yanlarına cinsiyetlere başlıyacağız :)

canım benim bir yandan çok haklısın ama bir yandan da Allah dermansız dert vermesin. o kadar içimden hissediyorum ki senden duyacağız biz o müjdeyi. önce her şey normale döndü diceksin, sonra hiç bekletmicek annesini bebiş inşallah

geçmiş olsun tatlım, bazen böyle kistler oluşup patlar ve regli ile atılırmış. belki öyle bir şeydir.

Kizlarrr bugun regl olmam gerekiyordu henuz olmadim. Cok heyecanliyim. Ama icimde bi umutsuzluk var. Bende cok yureksizim. Test yapmak da istemiyorum kirmizi gormekten de cok korkuyorum

aaa bir umutsuzluk, yüreksizlik daha. hanımlar biz anne olucaz. en güçlüsünden, en cesurundan. kırmızılar bizden korksun. ben bu ay gelmeyeceksin, istemiyorum seni diye sinyal gönderiyorum kırmızılarıma sanırım kafayı azıcık sıyırdım.
kendini ne zaman hazır hissedersen o gün testini bekliyoruz canım.

Yaaa inşaallah . Inanki bende cok istiykrum dirayetli durmak ama ah su kirmizilarrrr. Bu sefer direniyorummm annelerin gücü adina.

Dogru söylüyorsun cok üzüyoruz kendimizi. Hepimiz bir gun o mutluluga kavuscaz. Acele etmek yok. Bu ay cabalyin hanimlarrr durmak yok yola devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…