- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.641
Polipmis galiba bakalım adet sonrası tekrar bakılacam ve rahim filmi istedi ama cok korkuturum ağrısız ve en guzel nerede yapılıyor acaba kızlar Anadolu yakasında özellikleçok ilginç ben de ilk defa duydum canım. doktora sordun mu peki ?
Polipmis galiba bakalım adet sonrası tekrar bakılacam ve rahim filmi istedi ama cok korkuturum ağrısız ve en guzel nerede yapılıyor acaba kızlar Anadolu yakasında özellikle
Homely_angel güzel haberler yazmanı dört gözle bekliyorum
selam kızlar moralim cok bozuk
güya bu ay günaşırı devam edecektik ama karnımda inanılmaz bir sekilde şişlik oldu taş gibi kasıldı.eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.3 gündür boyl..
adetin 10.12.ve 14.gününü değerlendirebildik.
yumurtlama günü 15.gün olarak gözüküyordu.
bat 22 eylül..sizce olma ihtimali var mı bişey soyleyin kızlar(((
Hayırlısı diyoruz hep cnm demek hayırlısı böyleymiş. Ne yapıyoruz bu bi kaç günde tatil yapıp sonra calısmalara tam gaz devam ediyoruz :) Ben inanıyorum o listenin hepsinde hamiş yazacak inş bu ay olmasa bile diğer aylarda
adet günümde beyaz akıntıyı hayra mi yorayım acaba ? sabaha kırmızılari görmesem iyidir pek umutsuz oldum bugun çok heycanlıydım halbuki ..
Kizlar merhaba reglime son 1 gecen ay hsg cekilmistim cok umitliyim bu aydan insallah rabbim kucaklarimizk bos birakmaz
D Dea c dia
_balprensesi_
kızlar eğer ki bir sizin ve eşinizin bir sağlık problemi yoksa sakın üzülmeyin
benim en erken bebek sahibi olma ihtimalim belki bir sene sonra
önceden ben de sizin gibi çok üzüldüm, ağladığım çok oldu
şimdi dönüp baktığımda boşuna üzüldüğümü anlıyorum
Allah sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin
İnşallah hayalini kurduğunuz günler yakındır
Bakın hamiş haberleri geliyor
belki biri de siz olacaksınız
Kızlar tıp merkezinde baktrdm o sıvı aynı anda 2 kre yumurtlamşm kucuk bi kist varms patlamis oymus gebelik kan testim sonuc 0,29 referans dgeri 5.219 cikti gecen ayda 5.219 ckmsti ayni yerd yaptrmstm gebelik icin bisey demedi adet olunca 3 .gunu gel dedi o sivida gebelge engel olmazms
Geçmiş olsun yenigelinhayirli zamanlarda hayırlı vakıtlerde anne olmak dilegiyle .
Bugun batim geçişinin 2 günü testte almadim yüreksizim niyeyse .
Kizlarrr bugun regl olmam gerekiyordu henuz olmadim. Cok heyecanliyim. Ama icimde bi umutsuzluk var. Bende cok yureksizim. Test yapmak da istemiyorum kirmizi gormekten de cok korkuyorum
Galiba bnm adet geliyo adet olacakmisim gibi ağrı var yumurtlama zamanını da çok degerlendirememistim zaten hayırlısı
Yaaa inşaallah . Inanki bende cok istiykrum dirayetli durmak ama ah su kirmizilarrrr. Bu sefer direniyorummm annelerin gücü adina.aaa bir umutsuzluk, yüreksizlik daha. hanımlar biz anne olucaz. en güçlüsünden, en cesurundan. kırmızılar bizden korksun. ben bu ay gelmeyeceksin, istemiyorum seni diye sinyal gönderiyorum kırmızılarımasanırım kafayı azıcık sıyırdım.
kendini ne zaman hazır hissedersen o gün testini bekliyoruz canım.
Dogru söylüyorsun cok üzüyoruz kendimizi. Hepimiz bir gun o mutluluga kavuscaz. Acele etmek yok. Bu ay cabalyin hanimlarrr durmak yok yola devammmcanım benim bir yandan çok haklısın ama bir yandan da Allah dermansız dert vermesin. o kadar içimden hissediyorum ki senden duyacağız biz o müjdeyi. önce her şey normale döndü diceksin, sonra hiç bekletmicek annesini bebiş inşallah
hemen ümitsizliğe kapılma canım, artık çok iyi biliyoruz ki aynı belirtileri sahip iki olasılık da. kırmızıları görene kadar hep umutluyuz
Yaptrdim testi degilim maalesefçok teşekkürler canım baya heyecanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?