- 24 Aralık 2014
- 819
- 1.222
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.601
yok yok deme öyle bak bebişin gelecek tüm sıkıcılığı alıp götürecek umut et hayal et depresyondan çıkmanın en kolay yolu güzel hayaller kurmaktır ve bunlara inanmakBu aralar hayat çok sıkıcı, biraz depresif bir dönemdeyim. Ondan sanırım tüm bu mutsuzluklarım...
Bende varım kızlar bat 17 Eylül. Test yok!
Kızlar bugün adet oldum ...@yasi_35 - test bekliyoruz!
gulceandkeremsmom - test bekliyoruz!
@HERSEYDUAUZERINE50 - test bekliyoruz!
@melita09 - 30 Ağustos
@ece1988 - 1 Eylül
@aspnr - 2 Eylül
@gultaha2008 - 4 Eylül
@avakados - 5 Eylül
@ecemseher - 8 Eylül
@LeYLa_21 - 9 Eylül
kızlarrr nerdesiniz güzel haberler verin hadi bizlere
Canım nasılsın görüşemedik ne zamandırHomely_angel güzel haberler yazmanı dört gözle bekliyorum
Seni o kadar iyi anliyorum ki.. kirmizi gelmeyle icimdeki o hayal kirikligi mutsuzluk. Tarifi bile yok.. kirmizinin gelmediği.. hamile oldugumu ogrendigim kocama nasl soylesem de surpriz yapsam diye dusunecegim o gun gelsin istiyorum artik. Anne olmayi haketmeyen o kadar insan var ki.. allahim bizi en yakin zamanda annelik cennetine ulastirir insallah..Bel ağrım baya hissettirmeye başladı kendinisanırım yarını bile beklemeden kırmızı kartı yiycem ne zaman şaşırtcak beni acaba çok merak ediyorum..
Üzülme tatlim. Ne kadar stres o kadar zorluyor bu durum. Anne olcaz bir gun bizde. Dert etme. Önümüzde uzun zaman varrKızlar bugün adet oldum ...
Hic dert etme. Tutacagi varsa tuma ihtimali yüksek. Cunku yumurtlamanin olduğu gunden bir gun once girersen daha iyi oluyor. Yani yumurta catladiginda orda hazirda sperm varsa durum bizim lehimize gelisiyor. Bu iyi bir sey. Insallah cok yakin zamanda anne oldugunu ogrenirsin de bizi de sevindirirsinselam kızlar moralim cok bozuk
güya bu ay günaşırı devam edecektik ama karnımda inanılmaz bir sekilde şişlik oldu taş gibi kasıldı.eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.3 gündür boyl..
adetin 10.12.ve 14.gününü değerlendirebildik.
yumurtlama günü 15.gün olarak gözüküyordu.
bat 22 eylül..sizce olma ihtimali var mı bişey soyleyin kızlar(((
Amiiinnn şu cuma günü hepimizin duaları kabul olsun inşallahhoş geldin canım, ekledim bile :) yanına hamiş yazmak da kısmet olsun inş :)
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.Hic dert etme. Tutacagi varsa tuma ihtimali yüksek. Cunku yumurtlamanin olduğu gunden bir gun once girersen daha iyi oluyor. Yani yumurta catladiginda orda hazirda sperm varsa durum bizim lehimize gelisiyor. Bu iyi bir sey. Insallah cok yakin zamanda anne oldugunu ogrenirsin de bizi de sevindirirsin
Hayırlısı diyoruz hep cnm demek hayırlısı böyleymiş. Ne yapıyoruz bu bi kaç günde tatil yapıp sonra calısmalara tam gaz devam ediyoruz :) Ben inanıyorum o listenin hepsinde hamiş yazacak inş bu ay olmasa bile diğer aylardaKızlar bugün adet oldum ...
Canım ben inanıyorum yarın güzel bi haberle geleceksin. İyi düşünelim ii olsun demiyarin test yapicaktim ama sanki kirmizilari görecek gibiyim ....
Canım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazımBel ağrım baya hissettirmeye başladı kendinisanırım yarını bile beklemeden kırmızı kartı yiycem ne zaman şaşırtcak beni acaba çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?