Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bu aralar hayat çok sıkıcı, biraz depresif bir dönemdeyim. Ondan sanırım tüm bu mutsuzluklarım...
yok yok deme öyle bak bebişin gelecek tüm sıkıcılığı alıp götürecek umut et hayal et depresyondan çıkmanın en kolay yolu güzel hayaller kurmaktır ve bunlara inanmak

Bel ağrım baya hissettirmeye başladı kendini sanırım yarını bile beklemeden kırmızı kartı yiycem ne zaman şaşırtcak beni acaba çok merak ediyorum..

selam kızlar moralim cok bozuk
güya bu ay günaşırı devam edecektik ama karnımda inanılmaz bir sekilde şişlik oldu taş gibi kasıldı.eğilip kalkmakta dahi zorlanıyorum.3 gündür boyl..
adetin 10.12.ve 14.gününü değerlendirebildik.
yumurtlama günü 15.gün olarak gözüküyordu.
bat 22 eylül..sizce olma ihtimali var mı bişey soyleyin kızlar(((

Kzlar kasıklarm agrıyodu bid idrar yanmam vardi hastaneye gttm alttanultrsanda baktı sıvı gordu beta hcg ve alttan beta ug istdi ne olblr yarn yaptrcm istdklrni

Bel ağrım baya hissettirmeye başladı kendini sanırım yarını bile beklemeden kırmızı kartı yiycem ne zaman şaşırtcak beni acaba çok merak ediyorum..
Seni o kadar iyi anliyorum ki.. kirmizi gelmeyle icimdeki o hayal kirikligi mutsuzluk. Tarifi bile yok.. kirmizinin gelmediği.. hamile oldugumu ogrendigim kocama nasl soylesem de surpriz yapsam diye dusunecegim o gun gelsin istiyorum artik. Anne olmayi haketmeyen o kadar insan var ki.. allahim bizi en yakin zamanda annelik cennetine ulastirir insallah..

Hic dert etme. Tutacagi varsa tuma ihtimali yüksek. Cunku yumurtlamanin olduğu gunden bir gun once girersen daha iyi oluyor. Yani yumurta catladiginda orda hazirda sperm varsa durum bizim lehimize gelisiyor. Bu iyi bir sey. Insallah cok yakin zamanda anne oldugunu ogrenirsin de bizi de sevindirirsin

Amin canım Allah razı olsun.Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
21 aydır sabırla bekliyorum batımda tam bayrama denk geliyor inşaallah çifte bayram yaşatır bana Rabbim.

Kızlar bugün adet oldum ...
Hayırlısı diyoruz hep cnm demek hayırlısı böyleymiş. Ne yapıyoruz bu bi kaç günde tatil yapıp sonra calısmalara tam gaz devam ediyoruz :) Ben inanıyorum o listenin hepsinde hamiş yazacak inş bu ay olmasa bile diğer aylarda

Canım bugun bi yazı paylastm regl belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yok. Hamile kalanların cogu adet olacakmışım gibi agrım wardı diyo. O yüzden kırmızı kartı görene kadar umudumuzu kaybetmiyoruz moralimiz de hep yüksek olsun ki en cok bu lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…