• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canim ins senin de olucak sen de umitsizlige kapilma. Benim de esimin sperm sayisi ve hareketliligi dusuk normal yolla olur diyo doktorlar ama bi yildan fazladir deniyoruz olmadi. Ilac kullaniyo tup bebek tedavisinde kullanilan ilaclardan test vericek iste bakalim bi degisiklik olucak mi. Bende de prolaktin sorunu vardi 60 cikmisti ilacla dustu ama suan ne durumda bilmiyorum. Allah saglik versin sonra da hayirlisiyla bi evlat versin hepimize

amin canım
İnşallah biz de o sevinci yaşayabiliriz
Eşim ilaç kullanıyor hayırlısı Allah tan...ondan önce de benim sağlık problemlerim vardı.
20 sene üstüne bebek sahibi olanı biliyorum hem de ikiz
Rabbim bakalım ne zamanı uygun gördü.
canım Prolaktini takip et o önemli inşallah düşer.

amin canım
İnşallah biz de o sevinci yaşayabiliriz
Eşim ilaç kullanıyor hayırlısı Allah tan...ondan önce de benim sağlık problemlerim vardı.
20 sene üstüne bebek sahibi olanı biliyorum hem de ikiz
Rabbim bakalım ne zamanı uygun gördü.
canım Prolaktini takip et o önemli inşallah düşer.
Dustu canim hatta 0,23 e dusmustu gecen ay. Doktor ilacin etkisi alti ay devam eder dedi daha ilac vermedi. Ben zaten bu ay ustune dusmicem her ay kafaya takmaktan yoruldum.tatile falan gidecem donuste de asilama ya da tup bebek tedavisi icin yapmam gereken testlerle baslicam. Dogal yolla olmicak belli bi yili gecti cunku. 30 yadindayim cok da beklicek ne vaktim var ne sabrim. Hepimizin hakkinda hayirlisi ins guzel haberler gelir herkesten en kisa zamanda

Dustu canim hatta 0,23 e dusmustu gecen ay. Doktor ilacin etkisi alti ay devam eder dedi daha ilac vermedi. Ben zaten bu ay ustune dusmicem her ay kafaya takmaktan yoruldum.tatile falan gidecem donuste de asilama ya da tup bebek tedavisi icin yapmam gereken testlerle baslicam. Dogal yolla olmicak belli bi yili gecti cunku. 30 yadindayim cok da beklicek ne vaktim var ne sabrim. Hepimizin hakkinda hayirlisi ins guzel haberler gelir herkesten en kisa zamanda

canım ben de 31 yaşındayım...seni çok iyi anlıyorum...2, 5 senelik evliyim
hala uğraşıyoruz. ama içimde yine de ümit var.doğal yolla olacak inşallah

hayırlısı olsun canım hepimiz hakkında

Bugun batim 3 günü hala test yapmadim yarin alacagim inşallah sag kasigimda agri batma artık neyse ondan var geceleri yüz üsütü uyuyamıyorum hep öyle uyurdum göbek d baski oluyo ondan yatamiyrn hamile oldugumu hissediyorjm ama bilinmez tabi bakılmadan .

Bugun batim 3 günü hala test yapmadim yarin alacagim inşallah sag kasigimda agri batma artık neyse ondan var geceleri yüz üsütü uyuyamıyorum hep öyle uyurdum göbek d baski oluyo ondan yatamiyrn hamile oldugumu hissediyorjm ama bilinmez tabi bakılmadan .
Insallah guzel haberler aliriz cnm

Kızlar dün geceden beri lekelenmem var korkuyorum lütfen bana dua edin doktora gittim keseyi gördük progesteron verdi yolladı acil doktoru

Kızlar dün geceden beri lekelenmem var korkuyorum lütfen bana dua edin doktora gittim keseyi gördük progesteron verdi yolladı acil doktoru
merak etme canim o lekelenme devam etse bile o ilacla bebek bir tutunuyorki oraya. Bnm gorumcemin lekelenmesi 5 6 aya kadar devam etmisti ara ara hep geliyordu o da ilac kullaniyordu. Simdi kizi 3 aylik

Dogru söylüyorsun cok üzüyoruz kendimizi. Hepimiz bir gun o mutluluga kavuscaz. Acele etmek yok. Bu ay cabalyin hanimlarrr durmak yok yola devammm

Bazen içimden hamileyim diye geçiyo bazen değilim hele de ağrılar gelince dedim oluyorum heralde şu salı bi gelseydi

böyle işte toplayın moralleri, bu hafta bakalım kimlerden güzel haberler gelecek ;)

canım dualarımız seninle, ama sakın stres yapma. çoğu hamilede görünen şeyler. kendini yormadan kafanı da sakin tutarak bebeğine güven :KK68:

canım dualarımız seninle, ama sakın stres yapma. çoğu hamilede görünen şeyler. kendini yormadan kafanı da sakin tutarak bebeğine güven :KK68:
Canımmm öyle yapmaya çalışıyorum kendi doktorumu da aradım az önce o da dedi aynı senin gibi söyledi olabiliyo bazen ilacını kullan dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

Canımmm öyle yapmaya çalışıyorum kendi doktorumu da aradım az önce o da dedi aynı senin gibi söyledi olabiliyo bazen ilacını kullan dedi 2 hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi

ohhh ne güzel bak:nazar: en heyecanlı anlardan biri. bize fotoğrafını getirirsin hem. bu arada küçük beyimiz diye geçti aklımdan :eek:

Back