- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.581
tamam olay da o zaten. yumurta 12 saatten once olmezkı.tup bebek hemşiresıyım canım var. ınfertılıte ıle ılgılı ne kadar sey varsa bılıyorum ben.yumurtanın ömrü kısaydı belkide ondan yakalamışsınızdır. 12 saat ile 24 saat yaşama süreleri varmış
test yapmalısın cnm
kızlar merhaba. benim de bat yarın yeni keşfettim topiğinizi. bazı belirtilerim var ama kendimi kaptırmak istemiyorum. Allah'ım herkesin gönlüne göre hayırlısı olan neyse onu nasip etsin inş.
canım benim tsh 5.5 di ilk gittiğim doktor önemsemedi sonra şuanki doktorum bu çok önemli hamileliğe engel hamile kalsan da çocukta beyin gelişimini etkiler dedi endokrine yönlendirdi 2 aydır ilaç kullanıyorum bu ay 2.5 düştü ama doktorum ilaç dozunu arttırdı daha da düşmesi gerekliymiş ve hamilelik boyunca da içmem lazımmışKızlar, ben de forumda gezerken bir arkadaş hamilelik ile ilgili bir deneyimini paylaşmış, hormon değerleri (tiroit) ve hamilelik ilişkisi üzerine.
Çok canım sıkıldı, benim doktorum 3.97 olan tiroidimi önemsemedi ancak bu arkadaşın söylediklerine göre önemsenmesi gerekiyormuş....
Linki burada merak edenler için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ucuk-bir-ilacmis.756466/page-10#post-42570974
MALESF KIZLAR NEGATIF SONUC YENIDEN NEGATIFI GORDUMCOK UZZGUNUM ALTI GUN OLDU AMA HALA BIRSEY YOK(((((((((((((
canım benim tsh 5.5 di ilk gittiğim doktor önemsemedi sonra şuanki doktorum bu çok önemli hamileliğe engel hamile kalsan da çocukta beyin gelişimini etkiler dedi endokrine yönlendirdi 2 aydır ilaç kullanıyorum bu ay 2.5 düştü ama doktorum ilaç dozunu arttırdı daha da düşmesi gerekliymiş ve hamilelik boyunca da içmem lazımmış
bu ay herkes hamile kalacak galiba inşallah
inş güzel haberlerle gelirsin cnm dualarım seninle :)kızlar merhaba yarın sabah kan testi yatırcam dua edin bana çok olur mu:)
kızlar merhaba yarın sabah kan testi yatırcam dua edin bana çok olur mu:)
ah inşallah çok teşekkürler:)tüm dualar seninle tatlım, yeter ki bize yarın sabah güzel haberi ver
çok teşekkürler canım baya heyecanlıyım:)inş güzel haberlerle gelirsin cnm dualarım seninle :)
inş güzel haberlerle gelirsin cnm dualarım seninle :)
tsh istediğin gün bakılıyor canım bana endokrin uzmanı kaç defa farklı günlerde test yaptırdı tsh çok önemli aslında bazı endokrin uzmanları hamile kalmak isteyen kişinin değerinin 1 olması gerektiğini söylüyor
moralini bozma arkadaşım bak benim 5.5 tu ben ne yapsaydım Allah ol dedikten sonra gerisi fasa fiso sen sadece elinden geleni yap gerisini ona bırak üzme kendini troid strese bağlı bişey aklında olsun1 mi? Hiç şansım yok öyleyse(
Zaten PRL de yüksek?
Ya ben nasıl hamile kalmışım hayret ediyorum valla. Bi de sürpriz oldu yani... Bu işin sırrı istemiyecen arkadaş... Bi de hormon testi çıktı offfffffff
moralini bozma arkadaşım bak benim 5.5 tu ben ne yapsaydım Allah ol dedikten sonra gerisi fasa fiso sen sadece elinden geleni yap gerisini ona bırak üzme kendini troid strese bağlı bişey aklında olsun
hoş geldin :) umarım buradaki ortam sana da uğur getirir ve senden de müjdeyi alırız :)
hoşgeldin canım listeye yeni bir adayımız geldi canımBende varım kızlar bat 17 Eylül. Test yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?