• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

hoş buldum canım. umarım herkesten güzel haberler duyarız. en son 2 gün önce yapmıştım negatifdi. erken tabi ama insanın elinde test olunca dayanamıyo :KK70: ama günüm geçmeden yapmıcam çok kararlıyım :KK70:
bence de cnm gününün gecmesini bekle sabretmek zor ama :)

Valla inşallah görmeyiz tatlım bnm şu son 4 gün geçmek bilmiyo bnm için allahdan haftasonu misafirim geliyo :)
umarım canım aynı gün veririz müjdeyi kızlara :) ve eğer öyle olursa doğumlarımız da çok yakın olur :) her gelişmeyi paralel takip edebiliriz. ayy noooolur haftaya görmeyelim kırmızıları. çift çift çizgileri, kocaman kocaman hcg leri görelim :rolleyes:

Kızlar bat 13 gün var maksimum bnm karnım agırıyor ıkı gündür yine üşütmeden mi bilemiyorum sanırım kasıklarımda ağrıyo ıkı taraflı hissediyorum çünkü . Siz de kasıklarımızın ağrısını karnın alt kısmında bir sağa doğru bir sola doğru hissediyorsunuz dimi yumurtlama zamanı ya da hamile kaldığınızda?

Kızlar bat 13 gün var maksimum bnm karnım agırıyor ıkı gündür yine üşütmeden mi bilemiyorum sanırım kasıklarımda ağrıyo ıkı taraflı hissediyorum çünkü . Siz de kasıklarımızın ağrısını karnın alt kısmında bir sağa doğru bir sola doğru hissediyorsunuz dimi yumurtlama zamanı ya da hamile kaldığınızda?

Kızlar ben yumurtlama gunumden bir gün önce ilişkiye girerek hamile kaldım. Yumurtlama günümde sag tarafım da agri oluyor ve biraz vücut ateşim yükseliyor. Başka da denemedik zaten.çünkü istatiksel olarak yuMurtla çatlamadan spermlerin orada hazır beklemesi gerekiyor.en yuksek gebelik ihtimali buymuş.başka da denemedik zaten.ben ne zaman yumurtlama günümde ve sonrasında denediysem olmadı.hamile kalmak isteyenler için dedim. Ve vücut isim 1 hafta 10 gün hic düşmedi.

Kızlar ben yumurtlama gunumden bir gün önce ilişkiye girerek hamile kaldım. Yumurtlama günümde sag tarafım da agri oluyor ve biraz vücut ateşim yükseliyor. Başka da denemedik zaten.çünkü istatiksel olarak yuMurtla çatlamadan spermlerin orada hazır beklemesi gerekiyor.en yuksek gebelik ihtimali buymuş.başka da denemedik zaten.ben ne zaman yumurtlama günümde ve sonrasında denediysem olmadı.hamile kalmak isteyenler için dedim. Ve vücut isim 1 hafta 10 gün hic düşmedi.
yumurtanın ömrü kısaydı belkide ondan yakalamışsınızdır. 12 saat ile 24 saat yaşama süreleri varmış

bugun adetimin üzerinde 31 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya niyeyse aslinda belirtilerim hiç olmadigi kadar baskın 1-2 haftadir aşiri belirti var mide bulantisi bile başladi kirmizi daha görmedim gelir diye test yapmadim ama test aliptw bakamiyorum ya ne kötü
Bugun 11 eylül bat tarihim diye hesaplamişim bakalim akıntım da yogun niyeyse ..

Kızlar, ben de forumda gezerken bir arkadaş hamilelik ile ilgili bir deneyimini paylaşmış, hormon değerleri (tiroit) ve hamilelik ilişkisi üzerine.
Çok canım sıkıldı, benim doktorum 3.97 olan tiroidimi önemsemedi ancak bu arkadaşın söylediklerine göre önemsenmesi gerekiyormuş....

Linki burada merak edenler için: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ucuk-bir-ilacmis.756466/page-10#post-42570974

bugun adetimin üzerinde 31 gün geçti test yapmaya korkuyorum ya niyeyse aslinda belirtilerim hiç olmadigi kadar baskın 1-2 haftadir aşiri belirti var mide bulantisi bile başladi kirmizi daha görmedim gelir diye test yapmadim ama test aliptw bakamiyorum ya ne kötü
Bugun 11 eylül bat tarihim diye hesaplamişim bakalim akıntım da yogun niyeyse ..
test yapmalısın cnm

Back