Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

kızlar nasılsınız? çok sessiz kaldık.
dilfeza nerelerdesin? bebiş nasıl?
Merhaba canim benim teledon değişikliği nedeniyle sifremde sorun oldu giremedim neyse ki bugun cozdum sorunu geldim:) biz iyiyiz cok sukur 11. Haftadayiz dun kontrolumuz vardi heryeri kipir kipirdi nasil buyumus hayret ettim hele abisi bayildi onu izlemeye umarim sagsalim kucagimiza aliriz sen nasilsin kocamab olmussunuz ya cinsiyet kesin kiz mi senin ? Dun doktora zorla tahmin istedim kiza benziyor dedi gaza getirdim siz tecrubelisiniz cok duyum aldim erkejdem ve kesin oluyormus tahminleriniz dedim evet kiza benziyor fkt kaptirma kendini bir aya kesinlesir dedi :) ama ben kaptırdım bile kizim kizim demeye basladim bile
Bu arada uz.dr.dilek yagmurla devam edicem sanirim cok sevdim kendisini ozel muayenehanesi var cok fazla tavsiye aldim sezeryan sonrasi normal dogumda yaptiran bir dokyormus bebim oglum da normaldi gerçi bakalim hayirlisi ama kanim cok kaynadi cok candan bir doktor abla gibi psikolog gibi dogumu bir cok anlasmali hastane de yaptırıyor acibadem hisat madicana ben medicana secicem bana cok yakin hemde guzel odalari filan yeni dogan unitesi 7 24 hizmet veriyor dedi doktorim daha cok oraya yönlendiriyormus bakalim bende haberler boyle hakkimizda hayirlisi olsin insaallah
Diğer arkadaslar nasilainiz var mi guzel haberler verecek olan hepiniz duamdasiniz su mubarek gunlerde unutmayalim birbirimizi dua da

Dilfeza canim coktandi girmiyordum hamisliyin supriz oldu nasil sevindim anlatam allah tamamina erdirsin sag salim kucagina alirsin insallah

Dilfeza canim coktandi girmiyordum hamisliyin supriz oldu nasil sevindim anlatam allah tamamina erdirsin sag salim kucagina alirsin insallah
Sagolasin canimmm evet ouoe buyuk bir supriz yapti ki bize bazen hala ruyada miyim acaba diyoruz .. Senin minnak büyümüştür bile sen nasilsin b

Ben de merak etmiştim, iyi olmanıza sevindim. Ooo erkekten soner kız geliyor süper :) ama gerçekten çok kaptırma 12 de bize de Perinatolog %70 kıza benziyor dedi. 16.haftada kendi doktorumuz pipiyi gördü :) yani Allah ın izniyle oğlum geliyor :)
Doktorunu da sevdiysen hiç sorun yok canım, cidden önemli.

Hadi yaa :) ben varya kaptirdim bile kiza icten ice oyyy bakalim hayirlisi insaallaj yaa :) sagsalim kucagimiza alalim insaallah kiz erkek fark etmez ama bir kizda iyi gidsrdi oglumdan sonra tadindan yenmez

benim bu ayda olmadı malesef adetim bayrama denk geldi yoksa aşılamaya baslayacaktım ekime kaldı aşılama bu ayda kendimiz denyecegiz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…