- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #15.361
henuz hamile degilim canım totem yaptım sadece :)Cnm bir haftadykn nasl anladn hamile oldgnu merk ettm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
henuz hamile degilim canım totem yaptım sadece :)Cnm bir haftadykn nasl anladn hamile oldgnu merk ettm?
benim bu ayda olmadı malesef adetim bayrama denk geldi yoksa aşılamaya baslayacaktım ekime kaldı aşılama bu ayda kendimiz denyecegiz bakalım
Aminin inşAllah canım senin hamilelik nasıl gidiyor :)Vardır bunda da bir hayır, totemim hayırlı olsun, 40 hafta hep kalsın :)
He bende sasrdm cnm ya:)henuz hamile degilim canım totem yaptım sadece :)
Aminin inşAllah canım senin hamilelik nasıl gidiyor :)
Merhaba bayanlar.
Benim adetim 6 gün gecikti. Hamilelik şüphem yok diye test yapmadım eşim korunuyor kesinlikle çocuk istemiyor bense aksine belki kazayla olur diye her ay bekliyorum bi mucize olmasını. Adetim günü gününe olurdu bu ay gecikmem oldu. Göğüslerimde şişlik acı hiçbişey yok sadece sık idrara çıkma sürekli uyuma isteği var sanki bacak aramda bi top var darlatıyo beni yatamıyorum sanki 9 aylık hamileler gibi arada sıcak basıyo arada Üşüyorum duygusallık var bide. Sizce umut var mı hamile olabilir miyim ?
Sen gönlünü ferah tut canım hersey yolundadır Allahın izniyleÇok şükür canım bu haftalara geldik. Hareketleri hissetmek istiyorum ama hala emin olamıyorum. Perşembe doktorumuza gideceğiz bakalım, inşallah her şey yolundadır.
Bu soruya cevap vermemiz çok zor, olabilirsin de mevsim değişimi sebebiyle gecikmiş de olabilir. En kolay yolu eczaneden bir test alıp netleştirmek
Arkadaşlar merhaba 6 aydır çocuk deniyoruz olmuyo. Dr a gittim polipler çıktı aldırdım. Bu ay çalışçaz bakalım. Bişey duydum bilen var mı acaba. İlişkiden sonra sağa yada sola yatın diyolar. Sırt üstğ yatınca spermler iki tarafa da gittiği için şans azalıyomuş. Ben bu ay denşcem ama hangi yumurtanın çatladığını nasıl anlıcam. Bilgisi olan varsa yazabilir mi
kizlar gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi
Merhaba kizlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :) 2.asilamaya basladik igneleri vuruyorum kontrole gitcem bugün ilk kez ins büyümüştür bende haberler böyle dualarınızı bekliyorum
MaşAllah canım yarıyı geçmişsin ne güzel erkek di dimi isim düşündünüz mü bende çıktım kontrolden gayet iyimis 2 yumurtam var biri sağda biri solda 11 ve 13 cm olmuş salı tekrar gidicem cuma ya kalmaz aşılama olur gibime geldiMerhaba tatlım,çok şükür yarıyı geçtik. Her adımında ayrı heyecanla ve bazen endişelerle geçiyor canım. Hadi bu ay sen de gel inşallah aramıza. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz. Dualar tüm bekleyenlerle olsun :)
MaşAllah canım yarıyı geçmişsin ne güzel erkek di dimi isim düşündünüz mü bende çıktım kontrolden gayet iyimis 2 yumurtam var biri sağda biri solda 11 ve 13 cm olmuş salı tekrar gidicem cuma ya kalmaz aşılama olur gibime geldi
Amin amin tatlım dua et bana bol bol alış veriş yaptın mi bebise çok heyecanlı ya rabbim isteyen herkese nasip etsinEvet canım erkek, isim düşünüyoruz ama henüz karar veremedik.
Ohh süper, hadi inşallah birinden biri bebeğe dönüşsün. Çarşamba filan çatlatmayı yaptırıp perşembe cuma aşılamayı yapar herhalde. Hadi hayırlısı bakalım.
Hadi insaallah canim bu ay gelir yavrun gobusune sende yetis bize :) dualarim seninle. Bizde 17. Haftam bitti 18 girdim bugun. Cinsiyet sali gunu belli olacak ilk.kiza benzetti dr gecen kontrol baska bir dr erkek sanki dedi bakalim sali günü umarim netlesir:)Merhaba kizlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :) 2.asilamaya basladik igneleri vuruyorum kontrole gitcem bugün ilk kez ins büyümüştür bende haberler böyle dualarınızı bekliyorum