• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba bayanlar.
Benim adetim 6 gün gecikti. Hamilelik şüphem yok diye test yapmadım eşim korunuyor kesinlikle çocuk istemiyor bense aksine belki kazayla olur diye her ay bekliyorum bi mucize olmasını. Adetim günü gününe olurdu bu ay gecikmem oldu. Göğüslerimde şişlik acı hiçbişey yok sadece sık idrara çıkma sürekli uyuma isteği var sanki bacak aramda bi top var darlatıyo beni yatamıyorum sanki 9 aylık hamileler gibi arada sıcak basıyo arada Üşüyorum duygusallık var bide. Sizce umut var mı hamile olabilir miyim ?

Merhaba bayanlar.
Benim adetim 6 gün gecikti. Hamilelik şüphem yok diye test yapmadım eşim korunuyor kesinlikle çocuk istemiyor bense aksine belki kazayla olur diye her ay bekliyorum bi mucize olmasını. Adetim günü gününe olurdu bu ay gecikmem oldu. Göğüslerimde şişlik acı hiçbişey yok sadece sık idrara çıkma sürekli uyuma isteği var sanki bacak aramda bi top var darlatıyo beni yatamıyorum sanki 9 aylık hamileler gibi arada sıcak basıyo arada Üşüyorum duygusallık var bide. Sizce umut var mı hamile olabilir miyim ?

Bu soruya cevap vermemiz çok zor, olabilirsin de mevsim değişimi sebebiyle gecikmiş de olabilir. En kolay yolu eczaneden bir test alıp netleştirmek ;)

Bu soruya cevap vermemiz çok zor, olabilirsin de mevsim değişimi sebebiyle gecikmiş de olabilir. En kolay yolu eczaneden bir test alıp netleştirmek :KK66:

Eşim izin vermiyor test yapmama ona göre ihtimal yokmuş kendini umutlandırma diyo ama benim umudum var

Arkadaşlar merhaba 6 aydır çocuk deniyoruz olmuyo. Dr a gittim polipler çıktı aldırdım. Bu ay çalışçaz bakalım. Bişey duydum bilen var mı acaba. İlişkiden sonra sağa yada sola yatın diyolar. Sırt üstğ yatınca spermler iki tarafa da gittiği için şans azalıyomuş. Ben bu ay denşcem ama hangi yumurtanın çatladığını nasıl anlıcam. Bilgisi olan varsa yazabilir mi

Arkadaşlar merhaba 6 aydır çocuk deniyoruz olmuyo. Dr a gittim polipler çıktı aldırdım. Bu ay çalışçaz bakalım. Bişey duydum bilen var mı acaba. İlişkiden sonra sağa yada sola yatın diyolar. Sırt üstğ yatınca spermler iki tarafa da gittiği için şans azalıyomuş. Ben bu ay denşcem ama hangi yumurtanın çatladığını nasıl anlıcam. Bilgisi olan varsa yazabilir mi

Öncelikle hayırlısı olsun, emin ol 6 ay çok kısa bir süre. Ben de senin gibi hemen stres yapmıştım kendime ama olumsuz etkileniyor vücudun gerçekten. Şimdiden bu teorilerle filan uğraşma, yoksa görev gibi ilişki yaşanıyor ve sonuç da pozitif olmuyor. Kendinizi rahat bırakmaya çalışın, çocuk için ilişki düşünmeyin yani.

Soruna gelirsek hangi yumurtalıktan yumurtladığını evde bilmenin bir yolu yok. Doktor kontrolünde yumurta takibi yapılıyorsa ancak o zaman bilinebilir. Ayrıca bu teori pek mantıklı gelmiyor bana, çünkü milyonlarca sperm giriyor içeri, üç tane değil ki ikiye bölününce şans azalsın. Eğer Allah kısmet ettiyse bir sperm bir yumurta lazım zaten mucize için.

kizlar gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi

kizlar gogsumde 4 5 gündür bir hassasiyet var halkalar hafif büyümüş goguslerim agir ve buyumus vaziyettelwr bir de damarlar ozellikle bir onceki hamileligimde dogundan sonra cok sut olan gogsumde inanilmaz belirgin.diğerinde goze carpan bi durum yok bat a son 6 gun. sizce pozitif mi

inşallah öyledir ama burada senelerdir belirtilerin yanılttığını gördük. hayırlısı olsun ;)

Arkadaslar nasilsiniz cok sessiz kalmis gurubumuz hadi gayret diger arkadaslar da guzel haberlerinizu verin insaallah bekliyoruz heyecanla:) biz büyüdük baya cars kontrol vardi nasil guzeldi büyümüş insan unutuyor sanki ilki gibi heyecanlaniyorsun.. Bacaklarini acmadi bir turlu cinsiyet goremedi cok ugrasti son anda sanki bbir pipi gordum gibi dedi ama bilemiyorum iki hafta sonra tekrsr gidicem insaallah ;) dualarim sizlerle guzel haberlerinizi takipteyim

Merhaba kizlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :) 2.asilamaya basladik igneleri vuruyorum kontrole gitcem bugün ilk kez ins büyümüştür bende haberler böyle dualarınızı bekliyorum :dua:

Merhaba kizlar nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor :) 2.asilamaya basladik igneleri vuruyorum kontrole gitcem bugün ilk kez ins büyümüştür bende haberler böyle dualarınızı bekliyorum :dua:

Merhaba tatlım,çok şükür yarıyı geçtik. Her adımında ayrı heyecanla ve bazen endişelerle geçiyor canım. Hadi bu ay sen de gel inşallah aramıza. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz. Dualar tüm bekleyenlerle olsun :)

Merhaba tatlım,çok şükür yarıyı geçtik. Her adımında ayrı heyecanla ve bazen endişelerle geçiyor canım. Hadi bu ay sen de gel inşallah aramıza. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz. Dualar tüm bekleyenlerle olsun :)
MaşAllah canım yarıyı geçmişsin ne güzel erkek di dimi isim düşündünüz mü bende çıktım kontrolden gayet iyimis 2 yumurtam var biri sağda biri solda 11 ve 13 cm olmuş salı tekrar gidicem cuma ya kalmaz aşılama olur gibime geldi

MaşAllah canım yarıyı geçmişsin ne güzel erkek di dimi isim düşündünüz mü bende çıktım kontrolden gayet iyimis 2 yumurtam var biri sağda biri solda 11 ve 13 cm olmuş salı tekrar gidicem cuma ya kalmaz aşılama olur gibime geldi

:nazar: Evet canım erkek, isim düşünüyoruz ama henüz karar veremedik.

Ohh süper, hadi inşallah birinden biri bebeğe dönüşsün. Çarşamba filan çatlatmayı yaptırıp perşembe cuma aşılamayı yapar herhalde. Hadi hayırlısı bakalım.

:nazar: Evet canım erkek, isim düşünüyoruz ama henüz karar veremedik.

Ohh süper, hadi inşallah birinden biri bebeğe dönüşsün. Çarşamba filan çatlatmayı yaptırıp perşembe cuma aşılamayı yapar herhalde. Hadi hayırlısı bakalım.
Amin amin tatlım dua et bana bol bol :dua: alış veriş yaptın mi bebise çok heyecanlı ya rabbim isteyen herkese nasip etsin :anneadayı:

Hadi insaallah canim bu ay gelir yavrun gobusune sende yetis bize :) dualarim seninle. Bizde 17. Haftam bitti 18 girdim bugun. Cinsiyet sali gunu belli olacak ilk.kiza benzetti dr gecen kontrol baska bir dr erkek sanki dedi bakalim sali günü umarim netlesir:)

Back