• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Merhaba hanımlar giremiyorum epeydir ama görüyorum ki güzel haberler var ne var ne yo keyifler nasıl gorusmeyeli

Merhaba hanımlar giremiyorum epeydir ama görüyorum ki güzel haberler var ne var ne yo keyifler nasıl gorusmeyeli

Merhaba canım, çok olmuştu görüşmeyeli. Çok şükür iyiyiz, heyecanlı ve stresli bekleyişteyiz işte.

Sen nasılsın?bebiş büyümüştür artık.

Merhaba canım, çok olmuştu görüşmeyeli. Çok şükür iyiyiz, heyecanlı ve stresli bekleyişteyiz işte.

Sen nasılsın?bebiş büyümüştür artık.
Büyüdü canım çok şükür 13 aylık oldu maaşallah tadını çıkarın hamileliğin. Sen nasılsın çok sevindim inan senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu mu

Büyüdü canım çok şükür 13 aylık oldu maaşallah tadını çıkarın hamileliğin. Sen nasılsın çok sevindim inan senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu mu

Oyy maşallah yaşını bile geçmiş, senin iş durumları noldu? Ankara da mısın hala?

Amin canım inşallah. Cinsiyetimiz belli değil henüz, bugün de göstermedi :) göbek bağını bacak arasına alıyor, onunla dönüyor resmen :)

Back