Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

S.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2 günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?

merhaba, öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
ben de bu konuda uzun süre uğraşmış biriyim. 9 ay sonunda normal yoldan hamile kalmıştım ama 14.haftada sonlandı.
sonra yeni denemeler başladı ama 9 ay olmayınca aşılama denedik, negatif
sonunda tüp bebeğe başladık, ilk transfer tutmadı, ikincide çok şükür hamileyim. kucağıma almak nasip olsun inşallah.

niye bunları anlattım, benzer yollardan geçmiş biri olarak madem tüp bebeğe başlamaya karar verdiniz bu ay her şeyi boşver. hiç bir test, hiç bir günü takip etme. hatta mümkünse gidin romantik bir tatil yapın. yeni evlenmiş gibi kafanıza göre takılın.

Soğan Kuru yapın bence. Çok araştırdım çok olumlu dönüşler var

Çok geçmiş olsun. Aynı acıyı bende ocak ayında yasadım 14 haftalik hamileyken bebeğimin kalbi durdu sonrada hamile kalamadim. Sonra amh testine göre menapoza çok yakın olduğum ortaya çıktı. Şimdi histeroskopi oldum bebekten kalma yapisiklik için. 3 ay beklemeye aldı sonra tüp bebek. Sizin bebeği kaybetme sebebiniz için bir şey dediler mi ?

Soğan Kuru yapın bence. Çok araştırdım çok olumlu dönüşler var

soğan kürü maalesef çok bilinçsiz yapılıyor. rahminizle ilgili net bilgi sahibi olmadan yapmayın sakın, çünkü rahim duvarını inceltiyor.
örneğin ben bilmeden yapsaydım, zaten kalınlaşma sorunu yaşıyormuşum iyice inceltecektim.

çok zor, başınız sağolsun. bu durumda tüp bebek sizin için en doğru karar gerçekten, inşallah ilk seferde kavuşursunuz.

benim kaybetme sebebim hala bilinmiyor, çok araştırıldı ama hiç bir şey kesin değil. o yüzden şimdi de endişeliyim biraz.

Adet oldum malesef bu ay su meryem otunu yapacağım bakalım ne olacak olmazsa aşılama yapıcaz artık

Sen ne güzel hamile kalabilmişsin En yakın arkadasım daha gecen ay ilk denemesıyle hamıle kaldı herseyı kafaya taka taka olmuyor tatıle gıdemıyoruz maddı durumumuz yok nasıp ya Allah bilir

Sen ne güzel hamile kalabilmişsin En yakın arkadasım daha gecen ay ilk denemesıyle hamıle kaldı herseyı kafaya taka taka olmuyor tatıle gıdemıyoruz maddı durumumuz yok nasıp ya Allah bilir

Sen de kalırsın inşallah, şakın umutsuzlaşma. Bizimki de sebepsizdi işte sırf kafaya takmaktan.

Arkadaşlar Merhaba onceki regl tarihim 13 temmuz yumurtlama tarihim 26 temmuzdu dün kan verdim hcg <0.1 çıktı ama göğüslerim cok hasssas kasiklarm ve belim ağrıyor sabahları mide bulantılarm var ve devamlı uyku hali var acaba geç döllenme falan olabilir mi ya?

Canim erken vermişsin kani daha adetine var hesapladigim kadariyla

5 ağustostan önce kana karışma ihtimali yok, çok erken davranmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…