- 11 Ocak 2016
- 1.271
- 1.868
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.301
S.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2 günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?
Soğan Kuru yapın bence. Çok araştırdım çok olumlu dönüşler varS.A arkadaşlar merhaba ben de 2 bucuk senelik evliyim bir başarısız aşılama geçti başımdan rahim filme kadar butun tahliller yapıldı hirbir sorun yok bendede eşimdede tüp bebek düşünüyorum ama adetım dun bitti bir dahaki adetin 2 günü gidicem bu ay nasıl yöntemler yapsam ovilasyon testi alıcam tekrar baska ne yapabilirim ?
Çok geçmiş olsun. Aynı acıyı bende ocak ayında yasadım 14 haftalik hamileyken bebeğimin kalbi durdu sonrada hamile kalamadim. Sonra amh testine göre menapoza çok yakın olduğum ortaya çıktı. Şimdi histeroskopi oldum bebekten kalma yapisiklik için. 3 ay beklemeye aldı sonra tüp bebek. Sizin bebeği kaybetme sebebiniz için bir şey dediler mi ?merhaba, öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
ben de bu konuda uzun süre uğraşmış biriyim. 9 ay sonunda normal yoldan hamile kalmıştım ama 14.haftada sonlandı.
sonra yeni denemeler başladı ama 9 ay olmayınca aşılama denedik, negatif
sonunda tüp bebeğe başladık, ilk transfer tutmadı, ikincide çok şükür hamileyim. kucağıma almak nasip olsun inşallah.
niye bunları anlattım, benzer yollardan geçmiş biri olarak madem tüp bebeğe başlamaya karar verdiniz bu ay her şeyi boşver. hiç bir test, hiç bir günü takip etme. hatta mümkünse gidin romantik bir tatil yapın. yeni evlenmiş gibi kafanıza göre takılın.
Soğan Kuru yapın bence. Çok araştırdım çok olumlu dönüşler var
Öyle mi bunu bilmiyordum.soğan kürü maalesef çok bilinçsiz yapılıyor. rahminizle ilgili net bilgi sahibi olmadan yapmayın sakın, çünkü rahim duvarını inceltiyor.
örneğin ben bilmeden yapsaydım, zaten kalınlaşma sorunu yaşıyormuşum iyice inceltecektim.
Çok geçmiş olsun. Aynı acıyı bende ocak ayında yasadım 14 haftalik hamileyken bebeğimin kalbi durdu sonrada hamile kalamadim. Sonra amh testine göre menapoza çok yakın olduğum ortaya çıktı. Şimdi histeroskopi oldum bebekten kalma yapisiklik için. 3 ay beklemeye aldı sonra tüp bebek. Sizin bebeği kaybetme sebebiniz için bir şey dediler mi ?
Öyle mi bunu bilmiyordum.
benim kıst yokki kıst olanlara iyi geliyor kuzenım denedi ,hamıle kaldıSoğan Kuru yapın bence. Çok araştırdım çok olumlu dönüşler var
Iyiyim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor :)@buzmavileylak canim insallah bebisin sımsıkı tutunur sana bu ay Allah gonlune gore versinTgbptn canim nasilsin?
Sen ne güzel hamile kalabilmişsinmerhaba, öncelikle Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
ben de bu konuda uzun süre uğraşmış biriyim. 9 ay sonunda normal yoldan hamile kalmıştım ama 14.haftada sonlandı.
sonra yeni denemeler başladı ama 9 ay olmayınca aşılama denedik, negatif
sonunda tüp bebeğe başladık, ilk transfer tutmadı, ikincide çok şükür hamileyim. kucağıma almak nasip olsun inşallah.
niye bunları anlattım, benzer yollardan geçmiş biri olarak madem tüp bebeğe başlamaya karar verdiniz bu ay her şeyi boşver. hiç bir test, hiç bir günü takip etme. hatta mümkünse gidin romantik bir tatil yapın. yeni evlenmiş gibi kafanıza göre takılın.
Bende iyiyim sukurler olsun canimmIyiyim canım çok saol sen nasılsın nasıl gidiyor :)
Sen ne güzel hamile kalabilmişsinEn yakın arkadasım daha gecen ay ilk denemesıyle hamıle kaldı herseyı kafaya taka taka olmuyor tatıle gıdemıyoruz maddı durumumuz yok nasıp ya Allah bilir
Canim erken vermişsin kani daha adetine var hesapladigim kadariylaArkadaşlar Merhaba onceki regl tarihim 13 temmuz yumurtlama tarihim 26 temmuzdu dün kan verdim hcg <0.1 çıktı ama göğüslerim cok hasssas kasiklarm ve belim ağrıyor sabahları mide bulantılarm var ve devamlı uyku hali var acaba geç döllenme falan olabilir mi ya?
Evet bir hafta var canımCanim erken vermişsin kani daha adetine var hesapladigim kadariyla
Arkadaşlar Merhaba onceki regl tarihim 13 temmuz yumurtlama tarihim 26 temmuzdu dün kan verdim hcg <0.1 çıktı ama göğüslerim cok hasssas kasiklarm ve belim ağrıyor sabahları mide bulantılarm var ve devamlı uyku hali var acaba geç döllenme falan olabilir mi ya?
Aslina bakarsaniz gebelik ihtimaliyle gitmedim doktora sikayetleri söyleynce kendisi istedi testi5 ağustostan önce kana karışma ihtimali yok, çok erken davranmışsın :)
Aslina bakarsaniz gebelik ihtimaliyle gitmedim doktora sikayetleri söyleynce kendisi istedi testi
Aslina bakarsaniz gebelik ihtimaliyle gitmedim doktora sikayetleri söyleynce kendisi istedi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?