- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.321
Amin tatlım saol çınar da büyümüş maşallah bi yaşı gelmiş dün gibi sanki :)Bende iyiyim sukurler olsun canimm
Adet olmussun ama. Insallah bu son adetin olur bebisle mujdelenirsin insallah
Dimi canim. Bana da oyle geliyor vallahi zaman akip gitti cabucak rabbim sana da nasip etsin insallah boyle yas gunlerini kutlarsiniz huzurlu mutlu bir sekildeAmin tatlım saol çınar da büyümüş maşallah bi yaşı gelmiş dün gibi sanki :)
Amin canım hep beraber ins dua edin bana bol bol :)Dimi canim. Bana da oyle geliyor vallahi zaman akip gitti cabucak rabbim sana da nasip etsin insallah boyle yas gunlerini kutlarsiniz huzurlu mutlu bir sekilde
Dualarimdasin canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAmin canım hep beraber ins dua edin bana bol bol :)
saol canım Allah razı olsunDualarimdasin canim benim rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
5 ağustostan önce kana karışma ihtimali yok, çok erken davranmışsın :)
kızlar aranızda preseed jeli kullanan oldu mu sipariş verdim bakalım bu ay kullanıcam
canım son adet tarım 16 temmuz ovu tarıhım 1 agustos bat 16 agustos ne zaman test yapabılırm :))
En en erken 12-13 Ağustos canım. O bile yüzde yüz değil yani negatif çıksa bile iki gün sonra pozitif olabilir.
Ayy inş canım valla kuruluk problemim var benim birde bu jel iyi geliyormusBen ilk gebelik öncesi kullanıyordum canım. İnternetten bi siteden sipariş etmiştim. İnş faydası olur ve hoooop bebek göbişte :)
Ayy inş canım valla kuruluk problemim var benim birde bu jel iyi geliyormus
Dua et bana tatlım:)Evet çok iyi geliyor.
Dua et bana tatlım:)
Merhaba hanımlar giremiyorum epeydir ama görüyorum ki güzel haberler var ne var ne yo keyifler nasıl gorusmeyeli
Ediyorum canım etmem mi sağlıcakla gelsin bebeklerimizEderim tabi, hatta ediyorum tüm bekleyenlere. Sen de et olur mu her şey yolunda gitsin bu sefer.
Büyüdü canım çok şükür 13 aylık oldu maaşallah tadını çıkarın hamileliğin. Sen nasılsın çok sevindim inan senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu muMerhaba canım, çok olmuştu görüşmeyeli. Çok şükür iyiyiz, heyecanlı ve stresli bekleyişteyiz işte.
Sen nasılsın?bebiş büyümüştür artık.
Büyüdü canım çok şükür 13 aylık oldu maaşallah tadını çıkarın hamileliğin. Sen nasılsın çok sevindim inan senin adına rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti belli oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?