- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.381
Ohhh cok güzel ya az kaldi ne cabuk geçti zaman benim bile 4 ay bitti oyle böyle:) sagsalim alalim kucagimiza insaallahMerhaba tatlım,çok şükür yarıyı geçtik. Her adımında ayrı heyecanla ve bazen endişelerle geçiyor canım. Hadi bu ay sen de gel inşallah aramıza. Doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz. Dualar tüm bekleyenlerle olsun :)
MaşAllah canım benim yari ya gelmişsin öğrenine yaz buraya inşAllah yetişirim bende size :) Allah razı olsunHadi insaallah canim bu ay gelir yavrun gobusune sende yetis bize :) dualarim seninle. Bizde 17. Haftam bitti 18 girdim bugun. Cinsiyet sali gunu belli olacak ilk.kiza benzetti dr gecen kontrol baska bir dr erkek sanki dedi bakalim sali günü umarim netlesir:)
Insaallah yazarim canim. Heyecan doruktaMaşAllah canım benim yari ya gelmişsin öğrenine yaz buraya inşAllah yetişirim bende size :) Allah razı olsun
Amin amin tatlım dua et bana bol bolalış veriş yaptın mi bebise çok heyecanlı ya rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ohhh cok güzel ya az kaldi ne cabuk geçti zaman benim bile 4 ay bitti oyle böyle:) sagsalim alalim kucagimiza insaallah
Allah razı olsun canımEderim ve ediyorum da zaten. Bebekler ailelerini seçermiş ya inşalah bebeğin bulmuştur seni de :)
Yavaş yavaş başladım alışverişe ama daha büyük parçalar yok :)
Amin inşallah
Hamilesin canim tebriklerMerhabalar bende bişey soracaktım 24 ağustosta olmam gerekiyordu olmadım aynı gün kan testi yaptırdım beta 6.6 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 40 oldu 4 gün sonra tekrar baktırdım 300 sizce nedir Çarşamba günü doktora gidicem
Kızlar nasılsınız özledim sizleri nasıl gidiyor hamişlik
Iyiyiz canim hoşgeldin hamilelik cok şükür iyi geçiyor suan da sagsalik aliriz insaallah bizde :) siz nasilsiniz miracik nasil kac aylik olduKızlar nasılsınız özledim sizleri nasıl gidiyor hamişlik
biz de özledik, herkes gitti artık buralardan. çok şükür bu haftalara geldik. sen nasılsın? büyüdü mü minik kız?
Sağolun teyzoşlar pazartesi 6 ayı bitiyor miroşunIyiyiz canim hoşgeldin hamilelik cok şükür iyi geçiyor suan da sagsalik aliriz insaallah bizde :) siz nasilsiniz miracik nasil kac aylik oldu
Sağolun teyzoşlar pazartesi 6 ayı bitiyor miroşunDarısı sizlerin olsun inşallah sağlık sıhhatle alın kucağınıza başladımı hazırlıklar
Bugun cinsiyet öğrendim oglum vardo ikinci de kizmis nasil mutluyum allahim sukurler olsunSağolun teyzoşlar pazartesi 6 ayı bitiyor miroşunDarısı sizlerin olsun inşallah sağlık sıhhatle alın kucağınıza başladımı hazırlıklar
Ayy super canım sağlıkla gelsin prensesBugun cinsiyet öğrendim oglum vardo ikinci de kizmis nasil mutluyum allahim sukurler olsunartik baslasin hazirliklar
Sagolasin canimmmAyy super canım sağlıkla gelsin prenses
Bugun cinsiyet öğrendim oglum vardo ikinci de kizmis nasil mutluyum allahim sukurler olsunartik baslasin hazirliklar
Bende bugün kontrole gittim 13 ve 16 mm olmuş yumuslarim yarın tekrar gitcem cuma büyük ihtimal aşılama olacak dedi doktor dua edermisiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?