Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ohhh cok güzel ya az kaldi ne cabuk geçti zaman benim bile 4 ay bitti oyle böyle:) sagsalim alalim kucagimiza insaallah

MaşAllah canım benim yari ya gelmişsin öğrenine yaz buraya inşAllah yetişirim bende size :) Allah razı olsun

Amin amin tatlım dua et bana bol bol alış veriş yaptın mi bebise çok heyecanlı ya rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ederim ve ediyorum da zaten. Bebekler ailelerini seçermiş ya inşalah bebeğin bulmuştur seni de :)

Yavaş yavaş başladım alışverişe ama daha büyük parçalar yok :)

Amin inşallah

Merhabalar bende bişey soracaktım 24 ağustosta olmam gerekiyordu olmadım aynı gün kan testi yaptırdım beta 6.6 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 40 oldu 4 gün sonra tekrar baktırdım 300 sizce nedir Çarşamba günü doktora gidicem

Merhabalar bende bişey soracaktım 24 ağustosta olmam gerekiyordu olmadım aynı gün kan testi yaptırdım beta 6.6 çıktı 2 gün sonra tekrar baktırdım 40 oldu 4 gün sonra tekrar baktırdım 300 sizce nedir Çarşamba günü doktora gidicem

Hamilesin canim tebrikler

biz de özledik, herkes gitti artık buralardan. çok şükür bu haftalara geldik. sen nasılsın? büyüdü mü minik kız?
Iyiyiz canim hoşgeldin hamilelik cok şükür iyi geçiyor suan da sagsalik aliriz insaallah bizde :) siz nasilsiniz miracik nasil kac aylik oldu
Sağolun teyzoşlar pazartesi 6 ayı bitiyor miroşun Darısı sizlerin olsun inşallah sağlık sıhhatle alın kucağınıza başladımı hazırlıklar

Bende bugün kontrole gittim 13 ve 16 mm olmuş yumuslarim yarın tekrar gitcem cuma büyük ihtimal aşılama olacak dedi doktor dua edermisiniz bana

Bugun cinsiyet öğrendim oglum vardo ikinci de kizmis nasil mutluyum allahim sukurler olsun artik baslasin hazirliklar

Ayyyy çok tatlış olmuş, gözün aydın. Ooo şimdi alışveriş zamanı. Nasıl güzel şeyler var mothercare de anlatamam sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…