- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.221
Cizgi gorunmiyor cnm yarin tekrar dene adeti geçince daha belirgin olabiliyor fkt idrarda çıkmayada bilir tabiiKizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz
Ben Ümraniyedeyim hisar hastanesi ayse hanımı cok söyleyen oldu yine dilek yağmuru tavsiye eden cok oldu medicana ve sifa da yaptiriyor dogumuAklında kimler var?
Adetim iki gün gecti cnm.. Sabah yapcam hayirlisi artikCizgi gorunmiyor cnm yarin tekrar dene adeti geçince daha belirgin olabiliyor fkt idrarda çıkmayada bilir tabii
Canım emin olamadım ya, sabah ilk idrar mı?
Ben Ümraniyedeyim hisar hastanesi ayse hanımı cok söyleyen oldu yine dilek yağmuru tavsiye eden cok oldu medicana ve sifa da yaptiriyor dogumu
yine lalehan hanım
Aklimda sonra
Birde Kadıköy'de de ozel muayenesi varmis göşenay batu özyilmazer cok tavsiye ettiler
Senin doktora da bakicam cnm instegram dan
sabah ilk idrar değil malesef gece kalktım, sabaha karsı kalktm, :) uyumaya devam ettıgım ıcın bu oglen falan oldu. ama 3.
Sen Çarşamba sabahı İlk idrarla yap tatlım, en sağlıklısı
Tamam Can'ım bir bakicam ona da peki hastane Nasıl dogum filan sen gezdin mi odalarını yenidoğan unitesi vs NasılHisar hastanesini oldu bitti sevmem.
Lalehan Hanım çok şeker bir doktor.
Diğerlerini tanımıyorum.
Benim doktoru da bir internetten araştır. Kendi blog sayfasını da bulursun muhtemelen.
Hangisine için ısınırsa gidersin.
Evet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs.
Can'ım benimEvet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs.içim yanıyor. hala inanamıyorum. hiç sıkıntım yokken öğlen uyuyordum lavaboya gittim birden kan boşaldı rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. o kadar kötüyüm ki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. nisanda da düşük yaptım 3 ayda bu 2. oluyor. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir çözümüm yok
bat zaten cuma gunu canım carsamba varsa cıkar heralde demı
Evet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs.içim yanıyor. hala inanamıyorum. hiç sıkıntım yokken öğlen uyuyordum lavaboya gittim birden kan boşaldı rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. o kadar kötüyüm ki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. nisanda da düşük yaptım 3 ayda bu 2. oluyor. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir çözümüm yok
Tamam Can'ım bir bakicam ona da peki hastane Nasıl dogum filan sen gezdin mi odalarını yenidoğan unitesi vs Nasıl
Anladim Can'ım Tmm bakacağım baya arastırdım geceden beri memnun olan da cok olmayan da var bilgi hanımdan biraz da enerji uyumu bir defa gideyim anlarım zaten :)Bu yakadaki en iyilerden canım, orada Doğum yapan arkadaşlarım da var. Tedavi sırasında da memnun kaldım ben.
Anladim Can'ım Tmm bakacağım baya arastırdım geceden beri memnun olan da cok olmayan da var bilgi hanımdan biraz da enerji uyumu bir defa gideyim anlarım zaten :)
Kesinlikle oyle bir kişiden herkesin ayni sekilde memnun olması imkansız beklentiler farklı CunkuKesinle enerji uyumu dediğin gibi. Ben lale hanımı da seviyordum biliyorsun ama bilgi hanım bana daha tedbirli geliyor.
Gitmeden önce bende burada olumsuz bir yorum okumuştum, takılmamaya kendim denemeye karar vermiştim. Sonuçta sen çok memnun kalabilirsiniz ama ben hiç ısınmayabilirim.
Kesinlikle oyle bir kişiden herkesin ayni sekilde memnun olması imkansız beklentiler farklı Cunkubakalım pazartesiye kadar vakit var
Cok haklisin Can'ım fkt insaallah cok guzel haberlerle geleceksin oyle inanıyorumBenim yarın randevum var, heyecan, korku, endişe içindeyim. İnşallah her şey yolundadır.
İçin yanmaz mı hiç, kalbinin en derinleri bile yanar şimdi. Sebebini bulabildiler mi? Rabbim bir daha acısını değil, Sevinç'ini göstersin inşallah.
Evet Can'ım mutlaka yeni bir gebelikten once araştırma yapılsın ayrıntılı bu sekilde kaybetmek cok acı veriyordurdilfeza canlar biraz toparlıyım dokuz eylül üni.ye gitcem genetik araştırma yaptırcaz. onun dışında tüm tetkikler iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?