- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.201
Homely_angel canim folik asit ne kullanıyorsun sen ? Bende tüpten kalma inofolic varmis ictim
Ama bitti ne alsam doktora haftaya pazartesi gidicem insaallah
Yok Can'ım ondan endişelenme ya dur bakalım azalabilir ki normal oglumda cok az yasadım göğus hassasiyeti . Fkt bunda baya fazla
Aynen Can'ım normal oglumda kalp Atisindam sonra azaldı sonra sadece büyüklüğü ve iriliği kaldı ama aci agri kalmadi :)Bende de başta çoktu canım, yatakta dönerken acıyordu. Ama şimdi normale döndü. Şubat anneleri grubuna da sormuştum, çoğumuzda varmış aynı durum. Herhalde bu haftalarda azalması normal.
Tmm cnmm bugun folio aldım onda b12 ve Demir'de var ilave kullanmak icin ambalajı da ergonomik :) pazartesi Doktora da sorucam ve hala doktora karar veremedim benİnofolic içme canım, onun içinde başka şeylerde var. Folbiol dedi doktorum, ona devam ediyorum.
Can'ım bir cizgi var ama sanki bana beyaz gibi geldi ama yenide olabilir adetin gecti mi ?Kızlar fotoda pek net cıkmadı ama bu buharlasma cızgısı mı
Eki Görüntüle 2021606
Can'ım bir cizgi var ama sanki bana beyaz gibi geldi ama yenide olabilir adetin gecti mi ?
Daha cok varmis madem igne kullanacaksın keske beta baktırsan daha net olmaz mıhayır canım gecmedı reglıme 5 6 gun var erken gebelık testi yaptım, varsa eger dırek ıgneye baslaacagım ıcın bu kadar erken denıyorum 3 düşüğüm var :/ cızgıdende emn olamadım burada buharlasma cızgısı dıye bırsuru sey okudum ama cızgı kırmızı degıl
Daha cok varmis madem igne kullanacaksın keske beta baktırsan daha net olmaz mı
İmkan varsa versene
Hm tuh ya o zmn sen bu ıdrar testini bir kac gun ilk Idrarla yap Bakalım5 ml olunca algılıyo bu testler dıye kan vermedım canım cnku 5ın ustune cıkmayınca kaale almıyorlar malesef arada kaldım cok
Hm tuh ya o zmn sen bu ıdrar testini bir kac gun ilk Idrarla yap Bakalım
Cizgi ne alemde
Hayırlısı olsun Can'ım yap bakalım perşembe günü decızgı aynı cok gozukmuyor ben crsmba pesembe terkar yapayım en ıyısı eskı gebelıktlermde akıntı falan vardı suan oda yok
Kızlar fotoda pek net cıkmadı ama bu buharlasma cızgısı mı
Eki Görüntüle 2021606
Tmm cnmm bugun folio aldım onda b12 ve Demir'de var ilave kullanmak icin ambalajı da ergonomik :) pazartesi Doktora da sorucam ve hala doktora karar veremedim ben
Kizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz
Evet sabahda denicem sen bisey görebildinmi ben görüyorum ama piskolojikmi diye korkuyorum ya.. Limon ve karbonat testide yaptim onlara görede pozitif..Normalde 3 gün geçtiğinde daha net çıkar ama geç döllenme gibi bir durum varsa diye sabah ilk idrarla denemeni öneririm.
Evet sabahda denicem sen bisey görebildinmi ben görüyorum ama piskolojikmi diye korkuyorum ya.. Limon ve karbonat testide yaptim onlara görede pozitif..
tamam cnm sagolHafif beyaz çizgi var gibi ama fotoda daha belirsiz çıkıyor her zaman. Sabah yapıp koyarsan bakarız yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?