Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar bugun normal test yaptim bisey cilmadi. Az once kahvemsi pembesi lekesi geldi gecti. Reglime 4 gun var yerlesme kanamasi nasl oluyo yerlesme zamanindaysa testte cikmamasi normalmi bilen yardimci olabilir mi

Kizlar bugun normal test yaptim bisey cilmadi. Az once kahvemsi pembesi lekesi geldi gecti. Reglime 4 gun var yerlesme kanamasi nasl oluyo yerlesme zamanindaysa testte cikmamasi normalmi bilen yardimci olabilir mi

Yerleşme kanamasıysa henüz testte çıkmaz canım. Daha yerleşip hormon salgılatacak olmalı. Ama yerleşme kanaması nasıl bir şey bilmiyorum.

Çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin yavrun

Merhabalaar gecmisi heycanla okudum dilfeza coooook sevindimmm yuregim pir pir etti saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Homely_angel canimm herseyin yolunda olmasina cok sevindimm hadi sira cinsiyette
Duble Turk Kahvesi canim Allah yardimcin olsun zor gunler. Ama gececek insallah rabbim hayirlisiyla kucagina bebegini nasip eder insallah bu gunlerde bol dua et kendine
angel-devil canimm seni takipe aldim ben masallah cok guzelsiniz

Teşekkürler canım, inşallah bu sefer hep böyle gider. Cinsiyet tahmini erkek yönünde bakalım :)

Sen nasılsın? Çınar nasıl?

Listemiz azalmış 3 kişi kalmışız rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda :) ağustosda 2 sene olacak topigjmiz ins ağustos bizim etimiz olur

Arkadaslar merhaba. Ben yasmin kullaniyorum. 5 aydir
Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum.

Bana da yardim eder misiniz

Hiç hap ya da şurup kullanmadım, o yüzden fikrim yok. Ama hamile kalmak öyle basit gibi gelmiyor bana. Doğum kontrol haplarımı da dÜenli içtim demişsiniz, hamilelik oluşmamıştır %99.9

Bugün doktora gittim smear testi için aşılama yaparken rahim ağzında yara var demişti mantar da olmuşum ilaç verdi birde 6.5cm kistim varmış ona ilaç vermedi adetle atılabilir dedi atabilirmi acaba yoksa ameliyat mi olamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…