• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok Can'ım ondan endişelenme ya dur bakalım azalabilir ki normal oglumda cok az yasadım göğus hassasiyeti . Fkt bunda baya fazla

Bende de başta çoktu canım, yatakta dönerken acıyordu. Ama şimdi normale döndü. Şubat anneleri grubuna da sormuştum, çoğumuzda varmış aynı durum. Herhalde bu haftalarda azalması normal.

Bende de başta çoktu canım, yatakta dönerken acıyordu. Ama şimdi normale döndü. Şubat anneleri grubuna da sormuştum, çoğumuzda varmış aynı durum. Herhalde bu haftalarda azalması normal.
Aynen Can'ım normal oglumda kalp Atisindam sonra azaldı sonra sadece büyüklüğü ve iriliği kaldı ama aci agri kalmadi :)

Kızlar fotoda pek net cıkmadı ama bu buharlasma cızgısı mı
1.jpg

Can'ım bir cizgi var ama sanki bana beyaz gibi geldi ama yenide olabilir adetin gecti mi ?

hayır canım gecmedı reglıme 5 6 gun var erken gebelık testi yaptım, varsa eger dırek ıgneye baslaacagım ıcın bu kadar erken denıyorum 3 düşüğüm var :/ cızgıdende emn olamadım burada buharlasma cızgısı dıye bırsuru sey okudum ama cızgı kırmızı degıl

hayır canım gecmedı reglıme 5 6 gun var erken gebelık testi yaptım, varsa eger dırek ıgneye baslaacagım ıcın bu kadar erken denıyorum 3 düşüğüm var :/ cızgıdende emn olamadım burada buharlasma cızgısı dıye bırsuru sey okudum ama cızgı kırmızı degıl
Daha cok varmis madem igne kullanacaksın keske beta baktırsan daha net olmaz mı
İmkan varsa versene

Kizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 19
Back