- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.181
cnm instadan takipleşelim .. :) cansu_suuu adım..Canım benim çok teşekkürler, kalp kalbe karşı yemin ederim bugün sen de benim aklıma geldin. Hatta dilfezanın hamişliğini yazarken listeden tıklayıp bakıyım bir şey yazdın mı son zaman da diye düşündüm :)
Çok şükür bebeğim benimle, iki embriyo koyulmuştu biri tutundu. Haftaya kontrol var, merakla bekliyorum.
Üç bebek, hem de hareketlendiği zamanlar, ne kadar zordur aklım kesmiyor inanki. Vaktin olursa fotoğraf paylaşır kısım özelden, çok merak ediyorum üçüz yeğenlerimi :)
cnm instadan takipleşelim .. :) cansu_suuu adım..
Kızlarrr nasılsınızzz.. Ben 10 gündür raporluyum yata yata büyüyom kalp atışı gördük pzt duycaz inşallah. hepimiz için bol bol dua ediyorum rabbim her isteyene evlat versin hayırlısıyla
Ya arkadaslar hamileliğin ilk zmni yüzünde sivilce çıkan oldu mu allahım çenemde burnumun yanında cikti ve ici dolu gibi Nasıl acıyor acaba hormonlardan mı ?
Aynen çenemdeki fena acıyor ergen gibi geziyorum ortalıkta neyse bebistende herseye razıyızben de şu an bile var :) çenemdeki çok acıyor.
Ya canim benim neden acaba ?Arkadaşlar öğlen uyurken kan boşaldı. doktora gittik kalp atışı durmuş. aşırı kanamam var. yarın kendi doktoruma gidicem kürtaj olcam
Arkadaşlar öğlen uyurken kan boşaldı. doktora gittik kalp atışı durmuş. aşırı kanamam var. yarın kendi doktoruma gidicem kürtaj olcam
Arkadaslar ben bugun ikinci betahcg verdim artısı gormek icin cok sukur iki gunde uc katına cikmis değerim bu cuma filan kese olusur sanki gitsem diyorum doktora
Evet Can'ım olmazsa diger pazartesi gideyim ben dayanabilirsem karnımda sanci oluyor ara ara Korkuyurum allahım sana emanet yavrularımız .. Yaa o cok kotu oluyor bizde henuz pek bisey yokKızlar Şubat anneleri gurubunda sürekli kayıplar yaşanıyor, o kadar kötü oluyorum ki. Salı günü kontrolümüz var bizim de, inşallah Her şey yolundadır, bebeğim büyümüştür sağlıkla.
Cnm sen gebeligini ogrendiginde akinti vs varmiydiYa nasıl üzüldüm anlatamam. Ne güz l mutlu haberlerle gidiyorduk. Canım sende pıhtılaşma filan var mıydı?
Guzel haberlerle gel insaallah Can'ım
Uzme kendini sen
Cnm sen gebeligini ogrendiginde akinti vs varmiydi
Yok Can'ım ondan endişelenme ya dur bakalım azalabilir ki normal oglumda cok az yasadım göğus hassasiyeti . Fkt bunda baya fazlaGöğüslerimdeki hassasiyet azaldı, sadece uçlarında var. Bu da endişelendirdi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?