Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

cnm instadan takipleşelim .. :) cansu_suuu adım..

Kızlarrr nasılsınızzz.. Ben 10 gündür raporluyum yata yata büyüyom kalp atışı gördük pzt duycaz inşallah. hepimiz için bol bol dua ediyorum rabbim her isteyene evlat versin hayırlısıyla

Kızlarrr nasılsınızzz.. Ben 10 gündür raporluyum yata yata büyüyom kalp atışı gördük pzt duycaz inşallah. hepimiz için bol bol dua ediyorum rabbim her isteyene evlat versin hayırlısıyla

Yat yat canım gerekirse uzat raporu. Maşallah pıtpıtlar başlamış.

Amin herkese inşallah.

Ya arkadaslar hamileliğin ilk zmni yüzünde sivilce çıkan oldu mu allahım çenemde burnumun yanında cikti ve ici dolu gibi Nasıl acıyor acaba hormonlardan mı ?

Arkadaşlar öğlen uyurken kan boşaldı. doktora gittik kalp atışı durmuş. aşırı kanamam var. yarın kendi doktoruma gidicem kürtaj olcam

Arkadaslar ben bugun ikinci betahcg verdim artısı gormek icin cok sukur iki gunde uc katına cikmis değerim bu cuma filan kese olusur sanki gitsem diyorum doktora

Kızlar Şubat anneleri gurubunda sürekli kayıplar yaşanıyor, o kadar kötü oluyorum ki. Salı günü kontrolümüz var bizim de, inşallah Her şey yolundadır, bebeğim büyümüştür sağlıkla.

Evet Can'ım olmazsa diger pazartesi gideyim ben dayanabilirsem karnımda sanci oluyor ara ara Korkuyurum allahım sana emanet yavrularımız .. Yaa o cok kotu oluyor bizde henuz pek bisey yok sen stres olma Can'ım nasip insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…